Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
    Карал съм такава за около 100К, ама какво общо има с темата..?
    Има има всички ти правят път
    Нали и аз виждам с 156-цата отгоре ще ти минат всички, обаче с Бмв-то 530-ката всички дето се вика път ти правят
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Е това да - нали и аз горе-долу за това писах, че изказването на колегата ми прилича на тая логика

Comment

• Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
        Пичове, като се наредим по бензиностанциите и като започнем да си правим гавра от сорта на това 30 коли да заредят по 1 лв. гориво и после да платят с 100лв. банкноти няма да спечелим нищо освен негативното отношение на персоната на бензиностанцията. Със сигурност ще дойдат и фуражките, ще разметат актовете за хулигански прояви, нарушаване на общественият ред и възпрепятстване работата на търговсият обект, който е частна собственост на ОМВ, ШЕЛ или който и да било....и както чеп за зеле накрая! Утре пак ще сипем мълчаливо по 20 лв. тунджа и край! Няколко човека ви казаха кой е виновника за тия скапани цени и определено това не е Лукойл или другите дилъри. Какво ще направим срещу държавата и високата цена на ДДС и Акциза? Еми аз ще ви кажа НИЩО!
        Ако ставаше толкова лесно с 10-15 коли от форума да излезем на улицата да викаме всичко в държавата щеше да е песен....за съжаление никой няма да остави българина на протест срещу държавният апарат, който в България е куц и изцяло в ущърб на народа! За справка в Австрия цената на горивото е 1.32 Евро за литър, на хората на които не им е угодно да карат кола, цената на градският транспорт е 1.80 евро за билет, който важи 1 час за всички линии. С други думи в България с трици маймуни се хващат, ама проблема е че и успяват. Билета е 1 лв. транспорта е трагедия, бензина е 2.50 лв. всички си купуват, данъците и минетките са маса пари, всеки купува и само се мрънка в интернет за лошите пътища и дупки и какво ли не, защото ако някой посмее да излезе да мрънка да публично място ще бъде пребит от куките или ако излезе да кара без винетка ще се прибере с акт за без винетка. Дори и на 1 000 000 шофьори да се наложи и на толкова ще напишат актове за каквото и да било. С две думи, при цялото ми желание да протестирам и каквото и да било мисля че това е крайно безмислено и един вид неразумно, особено да правя хулигански прояви с цел намаляване цените на бензина. Ъбсурд е държавата да ни чуе. Дебелоочието, което гледаме през последните 10 години ще продължи още доста....и повярвйте ми 100 Алфи и още толкова БМВ-та няма да го променят
        И ти кво предлагаш? Да си седим на задниците и да си охкаме?
        Имам чувството, че в България на хората им е добре, когато е зле - за да има за какво да мрънкат. И затова не искат да направят и най-малкото усилие, като да заредят три пъти за по един лев.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Организирано е вече... уж! http://www.bulforums.com/bgprotest_2...wforum.php?f=2 Проверете си по градове, и макар и дребни неорганизирани неща (като часа 18:30 в неделя за Бургас) опитайте да подкрепите това тихо събитие. Всеки е наясно, че никой няма от следващия ден да оправи нещата с акциза и ДДС-то .. да не говорим цената на литър при барел 100 долара и 150 долара е еднаква....
          Нека покажем, че сме единни! Да се съберем на това събиране, и най-важното да сме толерантни с работниците на бензиностанциите. Те са последните хора от които зависи цената. Полицията не може да разгони никой, понеже ти си чакаш тихо и кротко да дойде реда за да заредиш! Не е писано минимално колко се зарежда, не е писано и по-колко пъти. Да внимаваме с колоните които може да се получат. Целта не е да пречин и да блокираме работата на ОМВ или ЛУК ОЙЛ, целта е само да видят, че хората са единни. Следващата крачка ще е можеби да се съберем пред народното събрание или министерски съвет!
          Да видим колко хора ще подкрепят тази мирна демонстрация!
          145 1.4 16v '00 малката 156 2.0 '00 гоуемата

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            И ти кво предлагаш? Да си седим на задниците и да си охкаме?
            Имам чувството, че в България на хората им е добре, когато е зле - за да има за какво да мрънкат. И затова не искат да направят и най-малкото усилие, като да заредят три пъти за по един лев.
            Колега, нищо не предлагам, защото съм електро-инженер, а не специалист в това да организирам шествия - не умея!
            И аз съм недоволен от това, че бензина е 3 лв., но съм по недоволен от това, че в цялата Столица има-няма 10 децки площадки, на които могат да си играят децата! Яд ме е, че се рушат градинките и се строят блокове от същите тия монополисти. Това ме грее повече, отколкото дали бензина е 1лв. 2 лв. или 5 лв. за литър.
            Просто се чудя какво ли ще стане, след това мероприятие, което има за цел да ощети 2-3 бензиностанции, а не Лукойл и държавата, която както стана ясно прибира по 1 лв. на литър гориво.
            Чудя се също какво би станало, ако всичките тези автомобили, които са се подготвили за протест застанат в София от НДК надолу по бул. Евлоги Георгиев до Орлов мост в двете платна плътно един до друг, или пък от НДК по бул. България до Околовръстното и затапят най-главният булевард в София?
            Ето тогава определено ще им се бръкне с жлъчката на г-да управляващите, ако не за дълго, то поне за няколко часа!
            In God we trust, all others pay cash.
            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
            Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
              Повечето потребители ТУК в този форум имам впечатлението, че са били винаги единни когато каузата си е струвала!!! В този случай обаче каузата малко НЕ е до мислена както трябва.
              Помислете друг вариант за изразяване на мнение, но нека то да бъде чуто и видяно защото така просто нищо няма да бъде постигнато.
              Аз съм точно на същото мнение,или се прави както трябва,или си седиш вкъщи.
              Може да се вземе пример от гърците как се правят протести(и те имат полиция).
              155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
              Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Някакви отзиви от протеста?

А линка към другия форум с организаторите е голяма смешка- например в темата за София в първото мнение не се разбира кога е протеста. Или може би очакват да изчета 9 страници, за да го разбера Ама и ние си имаме едни организатори- баш като тия в парламента. Правят нещо ама и те незнаят какво правят.
                Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 23:31.
                Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Някакви отзиви от протеста?
                  Като например?
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                  Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                  BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                    Като например?

Незнам.. състоя ли се изобщо в неделя, например?
                    Lexus IS200

Comment

• Е то датата за София е 11.03 - в бъдещето ли да гледаме
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Е то датата за София е 11.03 - в бъдещето ли да гледаме
                        Бая търсене трябва да падне, за да я намеря тази дата, защото в началото на темата я няма- Хубава организация.

После за политиците мрънкаме, че били неорганизирани
                        Lexus IS200

Comment

• И какво ще има ли протест или не!СТАВА ВЪПРОС ЗА СОФИЯ !

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Някакви отзиви от протеста?

А линка към другия форум с организаторите е голяма смешка- например в темата за София в първото мнение не се разбира кога е протеста. Или може би очакват да изчета 9 страници, за да го разбера Ама и ние си имаме едни организатори- баш като тия в парламента. Правят нещо ама и те незнаят какво правят.
                            13.03.2011г.

София - 18:30, Бензиностанция OMV на бул. Г.М.Димитров - кръстовището с бул.Кл. Охридски

София 2 - запад - 18:00 - Сборен пункт: Паркингът на Кино Арена Запад

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=97&t=199709
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                              Пич, нищо лично, но когато аз съм протестирал за това и онова, и съм ритал срещу ръжена, ти кой-знае къде си бил. И това че говоря за сплотяване и т.н. е точно поради тази причина - че съм видял многократно, че С ЕДНА ШЕПА ЕНТУСИАСТИ НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА !

Това го подкрепям, както и по-горното изказване, основано на нашата поговорка "сит на гладен вяра не хваща".
                              Ентусиазъм задължително трябва да има, но същия трябва да е всеобщ и да се впрегне в правилната посока. Единствено и само тогава можем да се надяваме някой да ни вземе насериозно. Всички сме виждали "организирани масови протести срещу..." в състав от 50-100 човека или 10-15 коли. Така нищо няма да се промени - това се опитвам да кажа, ма някои хора и това не могат да разберат ...

ами колега,аз говоря глупости за да се обърне някакво внимание на темата,отивам да сипя 100 лева е сега.......
                              като знаете как става и винаги имате поговорки под ръка,давайте -почвайте да събирате хора и в Неделя да сме пред парламента ,приятели ,познати ,роднини ,хайде ??? или наистина повечето от вас имат среден месечен дохох от и над 2000лв и не им пука колко е бензина ??? да МА на мен ми пука ... тъйче ,искам да се съберм искрено и да направим нещо !!!!!
                              155 96' 1.6 16v 1++hp???
                              Mazda 626 84'
                              Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                              ex' 145 97' 16V TS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                13.03.2011г.

София - 18:30, Бензиностанция OMV на бул. Г.М.Димитров - кръстовището с бул.Кл. Охридски

София 2 - запад - 18:00 - Сборен пункт: Паркингът на Кино Арена Запад

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=97&t=199709
                                аз ще съм там !!!!София 2 - запад - 18:00 - Сборен пункт: Паркингът на Кино Арена Запад

Comment

Working...
                                X