Първоначално публикувано от -Bobby-
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Протест срещу цените на горивата!!!
Collapse
X
-
Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеАбе младеж, защо в целия ЕС заплатите са над 1500 евро, а цената им на горивата е същата като нашата??????? Представяьш ли си , ако в ЛУК ОЙЛ заплата на работниците от рафинерията е 3000 лева, че тука горивото ще трябва да стане на 6-7 лева??!?!?!?!?!?!?!?!?
Ако печалбата на Лукойл се намали от 1000000% на 5%. Заплатите ще станат по 5000лв, а горивото ще си остане на същата цена.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеИ преди го написах.
Ако печалбата на Лукойл се намали от 1000000% на 5%. Заплатите ще станат по 5000лв, а горивото ще си остане на същата цена.
---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:40 ----------
Я да ви вкарам един въпрос: Възможно ли е, където и да и в света изведнъж да фалира рафинерия? /Имам предвид Български рафинерии, Плама, Приста Оил.... и вероятно има още. Мисля, че всичко е мафия с цел САМО КРУМИД ОЙЛ да правят далавери. Валентин златев все някога ще си получи БОЖИЕТО наказание, ама дотогава+?!?!? Целия ни народ ще го ДУХА.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеВъзможно ли е, където и да и в света изведнъж да фалира рафинерия?
Къде са ни рафинериите за олио?Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеВсички виждаме радикалното нещо , което се случва.
Мангалите само ще останат в тая държава. Мисля си, че това е целта на занятието. Аз лично неиздържам вече да се боря 16-20 години с тая свинщина. Силно се надявам наесен да излетя с еднопосочен билет. КЪДЕТО И ДА КАЦНА, НЯМА ДА ИМА ТАКАВА ДИВОТИЯ.!!!147 JTD
Comment
-
всички видяхме как гръцките фермери стачкуват...при-> нас млади хора си намират работа през свободното време в фейс-а...и протестите не са ни както трябваAlfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6
Comment
-
Някои колеги изказаха мнение, което споделям. Просто трябва да спрем да караме.
Аз го правя, защото живея близо до офиса, в който работя и на практика от близо година съм баш неделен шофьор.
За съжаление обаче, не на всеки му е възможно това.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеНе усещате ли че направо ни се подиграват - в дена на протеста се повиши цената на горивата!!!
Блокирайте петролните бази на Лукойл и рафинерията в Бургас и ще видите, че в деня на простеста даже може и да ги свалят.
Ама докато си бибиткате по градовете и ЗАРЕЖДАТЕ ГОРИВО и им ВЪРТИТЕ ОБОРОТ, било то за стотинки, ще се подиграват, да. И аз да съм на тяхно място, също сигурно бих го направил. То като насреща нямаш достоен съперник, а спаринг партньор, в един момент почваш и да се бъзикаш с него...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Колеги да не забравяме, че сме в EU а и много граждани искаха да сме там...съответно сега търпим и последствията от този факт! Нека разумно помислим какво става когато във всички останали страни членки на EU се събудят един хубав ден и видят, че в мила България цената на бензин/дизел е по-евтина! Почти веднага това нещо ще се изрази в протест/недоволство или нещо друго неприятно за тях...за да няма подобни ситуации и техните граждани и самитете страни(лидери) да се чувстват добре нареждат "казват" на нас малките да си изправим ситуацията. Помислете...сега някой ще спомене ама те там колко пари взимали...уважаеми колеги това колко ние тук получаваме не ги интересува стига всички цени в общността да са еднакви а не едни по малко други повече!!!EX 156 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение...уважаеми колеги това колко ние тук получаваме не ги интересува стига всички цени в общността да са еднакви а не едни по малко други повече!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеЗаплата която получаваме тук е цената на труда ни, така че ако трябва ВСИЧКИ цени да са еднакви в ЕС, заедно с горивата и всичко друго, трябва да се вдига и цената на труда - това май го забравяш.
Ние си избираме дали да купуваме скъпа стока, те си избират дали да намалят цените или да си продават стоката където им утърва...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Мислех да не пиша ама. Ква Европа къв ЕС?
Вие хора още ли не разбирате че има картел? Държавно толериран монопол? Това нормално ли е според вас? Пазарните механизми дето ги цитирате не са приложими тук.
Второ какво общи имат цените на горивата в ЕС с нашите? Купуваме ли ние суровина от същите пазари -НЕ, позлваме по-евтина руска такава.
Имаме ли рафинерия на територията на страната -ДА, имат ли всички ЕС държави НЕ.
И накарая ниските заплати означават и ниски заплати на работниците в рафинерията=на ниска цена на труда=на ниска цена на преработка.
Кво става накрая по-евтина суровина + по-евтина работна ръка= гориво на същите цени като останалите ЕС държави. Е как става да го ева?Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
Comment