Първоначално публикувано от r.punto
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Протест срещу цените на горивата!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеАз пък ти казвам че по-некадърно и корумпирано правителство от това не сме имали от 89 до сегаAlfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщениеПо принцип трябва да има пердах на депутати,министри,президента,парламента и т.н...
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеА защо избираме такива, дето после искаме да ги пердашим? Не е ли по-лесно да вкараме малко мисъл преди да пуснем плика в урната?Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеСега ако и посочиш някой/и подходящ(и), цена няма да имаш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеАми като вкараш мисъл, ще определиш кои са подходящи за теб. Аз определям кои са подходящи за мен. А понеже не вкарваме мисъл, определя ги телевизорът. Или вестникът.
Не трябва ли да са подходящи за всички?
Избираме ги всякакви, уж все различни, 22 години вече. Файда няма никаква. Ами съжалявам, ама за мен изводът е един - подходящи няма!
П.П.
Телевизия не гледам и вестници не чета.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеАми като вкараш мисъл, ще определиш кои са подходящи за теб. Аз определям кои са подходящи за мен. А понеже не вкарваме мисъл, определя ги телевизорът. Или вестникът.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеПодходящи за мен? За теб?
Не трябва ли да са подходящи за всички?...
Говоря за друго: ако мнозинството все избира неподходящи, значи може би проблемът е в мнозинството. Затова казвам, че ако мнозинството вкарва молко повече мисъл, има някакъв шанс нещата леко да се подобрят. Ако не вкарва - няма как да се подобрят.
---------- Post added at 12:09 ---------- Previous post was at 12:07 ----------
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЕ кои са подходящи за теб? Айде, вие с мисълта, образовайте нас, безмозъчните, па белким се оправи положението.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеТрябва, но е невъзможно, защото хората са различни. Именно затова е гласуването - управлява този, който мнозинството смята за подходящ.
Говоря за друго: ако мнозинството все избира неподходящи, значи може би проблемът е в мнозинството. Затова казвам, че ако мнозинството вкарва молко повече мисъл, има някакъв шанс нещата леко да се подобрят. Ако не вкарва - няма как да се подобрят.
Не съм те споменавал в постовете си и не знам защо реши, че визирам теб. Напротив, винаги съм те смятал за мислещ човек.
Посочи "правилните хора", за да можем по този начин да станем мнозинство и всичко да е наред.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеТрябва, но е невъзможно, защото хората са различни. Именно затова е гласуването - управлява този, който мнозинството смята за подходящ.
Не съм те споменавал в постовете си и не знам защо реши, че визирам теб. Напротив, винаги съм те смятал за мислещ човек.
Аз лично по- добра алтернатива към момента от Бойко не виждам и затова не смятам, че той трябва да бъде свален от власт.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение... Приеми, че нито аз, нито Mind_Control сме глупави, но просто ни е писнало и не искаме да гласуваме...
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение...Посочи "правилните хора", за да можем по този начин да станем мнозинство и всичко да е наред.Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеДруго имах предвид, да си кажеш мнението с конкретен пример- Ето този е по- добър, защото....
Затова мнозинството гласува за когото има каже телевизорът, а после се разочарова когато въпросният не изпълнява своите обещания (или тези на телевизора). И това аз и вие двамата няма как да го променим. Ние сме 3 гласа - с нас и без нас все тая.
Това са просто мои констатации и разсъждения относно манталитета на обществото ни, така че не предлагам никакви рецепти и лекарства за излизане от ситуацията. Не смятам, че мога да предложа такива, но смятам, че и политиците не могат.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеПомогни на мнозинството тогава. Приеми, че нито аз, нито Mind_Control сме глупави, но просто ни е писнало и не искаме да гласуваме.
Посочи "правилните хора", за да можем по този начин да станем мнозинство и всичко да е наред.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
политиците са огледалото на едно общество
ние искаме да ни лъжат
ние знаем че ни лъжат
въпреки това им вярваме................................докато не се появи .................следващият "месия"
нека да идем пред урните и ги накажем
нека всеки гласува за оня,когото смята за достоен
не за партията
така може май само да излезе нещо
Comment
-
Ама вие още ли мислите, че управлява този, за когото сте гласували ?!?
Наскоро пуснах във форума един цитат, който доста добре описва положението :
Step right up, people, and vote for your favorite disaster
They're all corrupted so it doesn't really matter
Искате ли да се хванем на бас, че ако гласуват макс 1% от хората, пак накрая победили ще са точните хора ? И защо мислите в нашето мило БГ е приета със закон точно тази система за избиране на парламент и управляващи ???
Цитирам един много уважаван капацитет в тази област - проф. Михаил Константинов - а именно :
"Избирателният закон действащ до 2009 г. позволяваше сформирането на инициативни комитети, които да издигат независими народни представители. Това означава, че ако се съберат достатъчно хора да подкрепят една достойна кандидатура няма кой да ги спре да го направят. В България такива опити са правени, но нито веднъж не е бил избиран независим народен представител.
Друг фактор, който обезсмисля въвеждането на мажоритарен елемент в България е наличието на „твърди електорати“, които ще гласуват за когото и да е издигнат от тяхната партия. Освен това, тъй като гласовете подадени за неизбраните кандидати остават без никаква стойност, при евентуалното коалиране на партиите с „твърди електорати“ гласовете на избирателите гласуващи „по съвест“ ще олекнат и те ще останат без представителство в народното събрание."
Това случайно да ви се струва подозрително-познато ??? Т.е. "вие си гласувайте за който си щете, а ние ще си изберем който трябва" ...
СЪБУДЕТЕ СЕ БРЕ !!!
Comment
Comment