If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Странно е, ама за всеки влак си има пътници.
Аз лично, предпочитам да нося оригинално Casio или Orient за 200 лв, вместо Брайтлинг за 150 лв, който... ясно е колко е истински Брайтлинг.
Същото и при колите... но явно си има клиенти за тия реплики, щом има предлагане. Очевидно искат да компенсират нещо, щом са готови на покупка на подобна реплика, ама ще си спестя коментара нататък.
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Искат да компенсират дизайна.Давам ти бърз пример Мирела я кефи дизайна на тази кола и иска така, без да и пука какъв е двигателя.Тя не се интересува от двигателя а от дизайна и вида на колата.Тя може да отдели 50 000 лв, що да не си купи, при положение че не и дреме за ния друго. В репликата и оригинла единствената разлика е двигателя и задвижването !! На репликата е задно. До там са разликите.Вътре няма разлики, табото и салона са оригинални от ламбо, мокета, стъклата, уредите всичко е от Ламбо. А кажи ся дека е проблема и дали е комплексарщина.
Преди време се кефехте на един проект тука - една алфа 156 я бяха направили на 159. Или пък трансформирате такива преди фейс лифта на такива след фейс лифта.Що го правите?
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Аз бих си купила дори и реплика , ако тази кола ми е мечта говоря за Ламо (и е моя мечта) бих направила компромис.
Ще карам точно такава кола защото изглежда по начина по който изглежда и оригинала .
Аз не си купувам колата заради частите вътре, а по начина по който изглежда тя отвън.
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Аз бих си купила дори и реплика , ако тази кола ми е мечта говоря за Ламо (и е моя мечта) бих направила компромис.
Ще карам точно такава кола защото изглежда по начина по който изглежда и оригинала .
Аз не си купувам колата заради частите вътре, а по начина по който изглежда тя отвън.
Това е защото гледаш вида й, както и по-горе стана дума.
Аз обаче, не видя ли под капака голямото говедо, не го ли чуя да ревне (особено в тунел със свалени прозорци) и не му ли усетя тягата както си му е реда - ако ще реплика на Ферари Енцо да ми дадеш, няма да ме впечатлиш. Точно както каза и tanatos.
Извинявам се, ако прозвучи вулгарно, ама това е все едно да хванеш една пъпчива трътлеста зубърка с 8-и диоптър и с доста фитнес, хранителен режим, тонове козметики, липосукции и дори пластични корекции ако щеш, да я превърнеш в подобие на Джесика Алба. Да де, ама "под капака" ще си остане все същата задръстенячка. Или най-много от едната крайност да избие в другата и да стане мега-вбесяващата фръцла с високите акции. И в двата случая, нещо "не работи както трябва"...
Единствено мога да направя евала за труда на този, дето е направил "пластичната операция" на колата, за да я направи като Ламбо. Оттам нататък, подминавам с усмивка.
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Сигурно съм много назад с инфото ,но незнаех, че има ''фалшиви'' коли,всички така наречени реплики, които съм виждал изглеждат евтини и изработени от нискокачествени материали(вероятно не важи за колите) и кой е производителя на това?Аз определено се дразня когато съм в някоя от скъпите си коли и отношението е друго и когато съм в евтина когато е съвсем друго-колата не ме прави такъв какъвто съм тя не трябва да оказва влияние за да ме оценяват.Съгласни ли сте?
Това е защото гледаш вида й, както и по-горе стана дума.
Аз обаче, не видя ли под капака голямото говедо, не го ли чуя да ревне (особено в тунел със свалени прозорци) и не му ли усетя тягата както си му е реда - ако ще реплика на Ферари Енцо да ми дадеш, няма да ме впечатлиш. Точно както каза и tanatos.
Извинявам се, ако прозвучи вулгарно, ама това е все едно да хванеш една пъпчива трътлеста зубърка с 8-и диоптър и с доста фитнес, хранителен режим, тонове козметики, липосукции и дори пластични корекции ако щеш, да я превърнеш в подобие на Джесика Алба. Да де, ама "под капака" ще си остане все същата задръстенячка. Или най-много от едната крайност да избие в другата и да стане мега-вбесяващата фръцла с високите акции. И в двата случая, нещо "не работи както трябва"...
Единствено мога да направя евала за труда на този, дето е направил "пластичната операция" на колата, за да я направи като Ламбо. Оттам нататък, подминавам с усмивка.
По спомени мисля даже , че репликата беше по мощна и от оргинала
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment