Известие

Collapse
No announcement yet.

дразня се вече...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз мисля че е много просто. Обяви които не са за италиански коли просто да се приемат само в платените обяви.
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Това което предлагате е дискриминация....познавам хора от форума с 3-мнения и такива с 10000....но не намирам разлика м/у тях....ако си човек....оставаш такъв, ако си говедо отиваш да пасеш
      Е има и теми с който прохождаме...)...като тази
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=61604
      п.п. има си правила и ако се спазват...невиждам проблем!
      Last edited by Бобби; d.m.y г., 15:01.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

има карс.бг има мобиле......нужно ли е да чета кой какво ауди или пежо продава,във форум на алфа...на мене лично не ми изнаса...и затова темата е в чата,всеки да каже какво мисли...а колкото до дискриминация,съм абсолютно против това мнение,няма нищо такова.....това е просто форум за Алфа...нали
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

По тая логика да вземем да спрем всички продажби които нямат общо с марката?
          Да видим кой,как ще се отърве от ненужните му вещи
          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
            По тая логика да вземем да спрем всички продажби които нямат общо с марката?
            Да видим кой,как ще се отърве от ненужните му вещи
            Ами много лесно , като ги пусне в аукрото например.Там се продават всякакви боклуци.
            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
              има карс.бг има мобиле......нужно ли е да чета кой какво ауди или пежо продава,във форум на алфа...на мене лично не ми изнаса...и затова темата е в чата,всеки да каже какво мисли...а колкото до дискриминация,съм абсолютно против това мнение,няма нищо такова.....това е просто форум за Алфа...нали

Изцяло съм съгласен с колегата-това си е форум на Алфа Ромео,ако искам да гледам други коли сайтове за продажба бол......
              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Ами що четете тоя раздел?!
                Ако търсите нещо - едва ли ще има разлика дали тоя който го продава има 100 или 1000 мнения. Ако е от скука - то тогава няма какво да дискутираме.
                Купувал съм разни неща от нета и нито веднъж не съм останал недоволен. Хватката е да знаеш какво и как да го търсиш. Посочената тема е ярък пример.
                Не че съм някакъв гуру. Колкото по вече свобода - толкова по добре.
                Това си е мое мнение разбира се.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                  Точно така е!
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Сега се порових по раздела и ми направи впечатление, че наистина нещо трябва да се промени!
                    Не може да търся 10 минути определена Алфа и да отсявам един куп други марки!
                    Редно е да се разделят Алфите от другите марки, както и обявите на активните членове на форума, от тия на просто плясналите обявите си, нищо не значещи хора.
                    Тука не говоря за платените обяви!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

...като гледам,колко са се развихрили и какво внимание се обръща на чат раздела от "управляващите",започвам да съжалявам за некои неща.......явно раздела е създаден,за да не му се обръща особено внимание,и 'елементи' като нас да си пишат неволите и глупостите на воля......преди колко време драснах два реда в "коректни купувачи/продавачи , и какво се получи....дупка която всеки има на задника си........ебати колко съм тъп,та се дразня на чужда глупост.....

Comment

Ми за мен новорегистран, който продава е знак да имаш едно наум, така че от тая гледна точка това даже е полезна информация,
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

След 1 час и 47 минути прекарани в ровене и отбелязване на + и - ,темата е вече почистена !
                          Нещо друго да ви дразни господа ?
                          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Ако има въпроси относно форума се задават в раздел относно форума!
                            Това е чат - празната дрънкалница на форума. И е създаден именно за да се пишат глупости(но не прекалени де).
                            Пускайте си темите на правилните места за да се вземат своевремнни мерки. Да се мрънка в чат за "Купува/Продава" е нелепо!
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                              След 1 час и 47 минути прекарани в ровене и отбелязване на + и - ,темата е вече почистена !
                              Нещо друго да ви дразни господа ?
                              благодаря ,за което....

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                              Ако има въпроси относно форума се задават в раздел относно форума!
                              Това е чат - празната дрънкалница на форума. И е създаден именно за да се пишат глупости(но не прекалени де).
                              Пускайте си темите на правилните места за да се вземат своевремнни мерки. Да се мрънка в чат за "Купува/Продава" е нелепо!
                              ...ами то писано има...точно в раздела,но както и да е...въпроса е ,че всичко е подредено вече...

Comment

Working...
                              X