Аз мисля че е много просто. Обяви които не са за италиански коли просто да се приемат само в платените обяви.
Известие
Collapse
No announcement yet.
дразня се вече...
Collapse
X
-
Това което предлагате е дискриминация....познавам хора от форума с 3-мнения и такива с 10000....но не намирам разлика м/у тях....ако си човек....оставаш такъв, ако си говедо отиваш да пасеш
Е има и теми с който прохождаме...)...като тази
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=61604
п.п. има си правила и ако се спазват...невиждам проблем!Last edited by Бобби; d.m.y г., 15:01.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
има карс.бг има мобиле......нужно ли е да чета кой какво ауди или пежо продава,във форум на алфа...на мене лично не ми изнаса...и затова темата е в чата,всеки да каже какво мисли...а колкото до дискриминация,съм абсолютно против това мнение,няма нищо такова.....това е просто форум за Алфа...нали156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
По тая логика да вземем да спрем всички продажби които нямат общо с марката?
Да видим кой,как ще се отърве от ненужните му вещиHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеПо тая логика да вземем да спрем всички продажби които нямат общо с марката?
Да видим кой,как ще се отърве от ненужните му вещи
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеима карс.бг има мобиле......нужно ли е да чета кой какво ауди или пежо продава,във форум на алфа...на мене лично не ми изнаса...и затова темата е в чата,всеки да каже какво мисли...а колкото до дискриминация,съм абсолютно против това мнение,няма нищо такова.....това е просто форум за Алфа...нали
Изцяло съм съгласен с колегата-това си е форум на Алфа Ромео,ако искам да гледам други коли сайтове за продажба бол......Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Ами що четете тоя раздел?!
Ако търсите нещо - едва ли ще има разлика дали тоя който го продава има 100 или 1000 мнения. Ако е от скука - то тогава няма какво да дискутираме.
Купувал съм разни неща от нета и нито веднъж не съм останал недоволен. Хватката е да знаеш какво и как да го търсиш. Посочената тема е ярък пример.
Не че съм някакъв гуру. Колкото по вече свобода - толкова по добре.
Това си е мое мнение разбира се.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеима карс.бг има мобиле......нужно ли е да чета кой какво ауди или пежо продава,във форум на алфа...на мене лично не ми изнаса...и затова темата е в чата,всеки да каже какво мисли...а колкото до дискриминация,съм абсолютно против това мнение,няма нищо такова.....това е просто форум за Алфа...налиНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Сега се порових по раздела и ми направи впечатление, че наистина нещо трябва да се промени!
Не може да търся 10 минути определена Алфа и да отсявам един куп други марки!
Редно е да се разделят Алфите от другите марки, както и обявите на активните членове на форума, от тия на просто плясналите обявите си, нищо не значещи хора.
Тука не говоря за платените обяви!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
...като гледам,колко са се развихрили и какво внимание се обръща на чат раздела от "управляващите",започвам да съжалявам за некои неща.......явно раздела е създаден,за да не му се обръща особено внимание,и 'елементи' като нас да си пишат неволите и глупостите на воля......преди колко време драснах два реда в "коректни купувачи/продавачи , и какво се получи....дупка която всеки има на задника си........ебати колко съм тъп,та се дразня на чужда глупост.....156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
След 1 час и 47 минути прекарани в ровене и отбелязване на + и - ,темата е вече почистена !
Нещо друго да ви дразни господа ?Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Ако има въпроси относно форума се задават в раздел относно форума!
Това е чат - празната дрънкалница на форума. И е създаден именно за да се пишат глупости(но не прекалени де).
Пускайте си темите на правилните места за да се вземат своевремнни мерки. Да се мрънка в чат за "Купува/Продава" е нелепо!Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеСлед 1 час и 47 минути прекарани в ровене и отбелязване на + и - ,темата е вече почистена !
Нещо друго да ви дразни господа ?благодаря ,за което....
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеАко има въпроси относно форума се задават в раздел относно форума!
Това е чат - празната дрънкалница на форума. И е създаден именно за да се пишат глупости(но не прекалени де).
Пускайте си темите на правилните места за да се вземат своевремнни мерки. Да се мрънка в чат за "Купува/Продава" е нелепо!156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
Comment