Известие

Collapse
No announcement yet.

колебание между няколко коли?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

тя за това е в чата

приятелю, ако си купиш алфа, рискуваш доста често да попадаш в следната ситуация /не се майтапя/

кифла: мчи ти ква кола имаш
    -алфа
    кифла: ама алфа ромео или само алфа
    -алфа ромео
    кифла: ахъм, ам те френски ли бяха или немски
    - италиански
    кифла: да, а алфа бяха френски или немски. твойта като ромео и жулиета. ам то какви други италиански има.

както виждаш, разговора не върви в желаната посока

ако си с астра разговора протича по следния начин
    -каква кола имаш
    -астра
    -аааа , и братовчеда има астра ГСИ. ша ма закараш ли дувкъщи

ако баща ти има повечко парички и вземеш 318
    -каква кола имаш
    -бмв 318ис блабла...
    -ууу от тия дету въртят гумите
    -същите
    -ам мен мъй страх
    -ай та повозя

разбираш ли на къде бия. освен това на алфата дебитомера е 400лв и харчи над 12градско и с нея гарантирано няма да имаш пари за кифли
    точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
      гарантирано няма да имаш пари за кифли
      Абе кифлите не са ли по 0.50ст. Не са чак толкова скъпи
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
        зависи, ако ти е вървежна пичеловката може и без пари да излезе.

иначе най-вървежните пичеловки са с десен волан - 1-може да зяпаш и да гледаш лошо към тротоара 2-когато возиш гаджето , подмокря се на всяко изпреварване
        точка

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          Опаааа, има коли които привличат мъже, жени, гейове и т.н.
          Така наречените "пичеловки" за 3000лв. не привличат и селските пръчки даже.
          И не забравяйте че, ключа към сърцето на една жена е ключа от нов Мерцедес кабрио
          ...няма какво да добавя....
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Май си на етап дето колебанията са ти повече от типа 'пикае ли ми се е*е ли ми се' а не толкова ква кола да избереш
            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              Как така си взел шофьорска книжка бе пич? Че то нямаше ли условие да имаш поне основно образование?
              След няколко месеца ще си искарам и висшето.
              Основно имам отдавна.

Comment

Първоначално публикувано от via Покажи съобщение
                След няколко месеца ще си искарам и висшето.
                Основно имам отдавна.
                Това ми напомня един лаф- като знам какъв инженер съм, как да отида на лекар.
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                  Колеги айде малко по-сериозно!
                  Момчето има и iphone-4 и ipad-2,вчера даже книжка е взело!
                  Срам за вас(нас),немаме ни iphone-ни нито ipad-ове и караме изгнили бараки!Е те тва са велики постижения у живото!
                  Момко евала ти правим!
                  Само не ми стана ясно кво толкова повече правиш с тоя iphone и ipad което ние неможем да направим с нормален телефон и компютър,гсм е за говорене другото са излишни екстри,а за компютър едва ли ipadе добро решение.
                  А мама и тате ли ти плащат вноските за великите постижения в живота?
                  Ебаси тъпото корекомско мислене.........
                  не сам си плащам всичко.иначе ipada има повече възможнисто от компютър и е най-добрия таблет в света и има най-висок пазарен дял а iphone е смарт фон с над 500 000 приложения сам си прави извода за твоя колко има 10 или 1000?
                  Няма смисъл да навлизам в излишни спорове и да се карам щото не ми е приятно ,иначе мога и кола за 10 000лв да си зема и нагоре но просто ще ми е първа кола и ако я потроша ще ме е яд,за тва съм преценил да отделя по малък бюджет .Иначе имам и 2 скъпи лаптопа и от там можеш да се сетиш с какво се занимавам и работя,

Comment

не сам си плащам всичко.иначе ipada има повече възможнисто от компютър и е най-добрия таблет в света и има най-висок пазарен дял а iphone е смарт фон с над 500 000 приложения сам си прави извода за твоя колко има 10 или 1000?
                    Няма смисъл да навлизам в излишни спорове и да се карам щото не ми е приятно ,иначе мога и кола за 10 000лв да си зема и нагоре но просто ще ми е първа кола и ако я потроша ще ме е яд,за тва съм преценил да отделя по малък бюджет .Иначе имам и 2 скъпи лаптопа и от там можеш да се сетиш с какво се занимавам и работя,
                    Я ми кажи знаеш ли що е то джейлбрейк и с що се аджаба яде?
                    Ама без да ровиш в гугъл
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      Я ми кажи знаеш ли що е то джейлбрейк и с що се аджаба яде?
                      Ама без да ровиш в гугъл
                      да знам и с тва се занимавам отделно ipad 2 64гб 3г ios 4.3.3 jb comex pdf exploit, iphone 4 32gb fu ios 4.3.3 jb greenp0ison,активирани блу туут wifi sharing и други глупости имам и Ipad 64gb 3g но скоро ще го продавам на приятелче от курса той е 4.3,1 greenpoison,не съм ровил в гугъл иначе на кратко jb е процес които ти позволява да сложиш аппликаци от сидия и кракнати приложения като така спестяваш пари и време и получаваш повече възможности
                      Last edited by via; d.m.y г., 18:49.

Comment

да знам и с тва се занимавам отделно ipad 2 64гб 3г ios 4.3.3 jb comex pdf exploit, iphone 4 32gb fu ios 4.3.3 jb greenp0ison,активирани блу туут wifi sharing и други глупости имам и Ipad 64gb 3g но скоро ще го продавам на приятелче от курса той е 4.3,1 greenpoison,не съм ровил в гугъл иначе на кратко jb е процес които ти позволява да сложиш аппликаци от сидия и кракнати приложения като така спестяваш пари и време и получаваш повече възможности
                        Следя темата с интерес и се смея със сълзи. Но нека този пост е офф топик , това джейлбрейк да не е равно на хакването на талефона при симбиан ?

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Искам да ви кажа ,че ме развеселихте невероятно,всички които са писали имат много добро чувство за хумор,преместете темата във fun наистина има блестящи отговори, смях от сърце.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                            Ти пък по скъпи са по 80ст са
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колега, виж разбирам те...Е*ават те здраво всички, обаче ти не се ядосвай..Както си тръгнал от сега, бързо се развиваш като нищо ще станеш президент и тогава те ще ти лазят в краката.
                              А по темата - няма нужда да си вземаш кола, те като станеш президент ще ти дадат служебна лъскарка, за какво да харчиш пари от сега нали тай?
                              А ся сериозно 318ИС много върви пък и като е по запазеничка дрифти- е на мокро ама дрифти! Пък и те нали знаеш жените не разбират само като чуят БМВ и после вАНУСА как звънти и ще си бръкнат сами. Успех с пичеловката и Само БМВ чу ли?
                              Ако гори под 25 значи е като нова
                              AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                              Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                              AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                Ти пък по скъпи са по 80ст са
                                ама с какво е тая кифла с шолааад или марамяяяяд

аз прелагам нов метод за откриване на пичеловката . Почваш да оглеждаш от всеки от изброените модели коли и от който модел видиш най-много екземпляри със следи от токчета по тавана тая ще да е .
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                                sigpic

Comment

Working...
                                X