Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV (916)- по-истинска от легендата 155 и 145/6 ?!?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Бояне пак в стила на група хора олигави темата... дай му релсите и не споделяй мнения за коли и те тва е....

Доко звъннах в надин дават 340 лв.(тия не знаят кво е тва ама казаха 340 лева... запластмаса..) т.е аз давам:

339 лв. За ГТВ-то на Гиги....

КЪДЕ СТЕ ГТВ-фенове НАЙ-АЛФИСТИ..... спасете... да не говорим, че е хубав екземпляр ....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Специално за задните седалки на 166 и 164 трябва да се извикат всички, правещи интериори на други (по-глупави) марки автомобили с по един голям тефтер и да си водят записки!!
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        Бояне пак в стила на група хора олигави темата... дай му релсите и не споделяй мнения за коли и те тва е....

Доко звъннах в надин дават 340 лв. т.е аз давам:

339 лв. За ГТВ-то на Гиги....

КЪДЕ СТЕ ГТВ-фенове НАЙ-АЛФИСТИ.....
        Ми то по-добре в Надин или на мен да го даде, щото та надцаквам с 2лв - 341 давам аз и съм фен...

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Специално за задните седалки на 166 и 164 трябва да се извикат всички, правещи интериори на други (по-глупави) марки автомобили с по един голям тефтер и да си водят записки!!
          Абсолютно,само една талянка има с по-удобни седалки отзад-Тезис
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            за красота - може. За пространство, за съжаление, нихт.

Нянко, не си пъхай извънгабаритния нос където с мърджев си праим далаверата!

Мурджев, подозирам, че и Куатропортето ще да има удобни седалки, майка.
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
              за красота - може. За пространство, за съжаление, нихт.

Нянко, не си пъхай извънгабаритния нос където с мърджев си праим далаверата!

Мурджев, подозирам, че и Куатропортето ще да има удобни седалки, майка.
              Батьо вземи си един Спринтер,там няма как да не ти е удобно

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Сега....жената пуска смс-и от играта на тоалетна хартия Емека..та има четири стека по 16 рулца вътре.Мислим ще ми стигнат за тази вечер че почнах да се осирам с лафчето тука.
                Аз съм 102кг.182см висок,ама отзад ми е доста комфортно,даже По отколкото отпред.
                На Гиги седнах в ГТВ-то/не съм го карал/освен че не виждах нищо,станах от седалката доста трудно.А колкото до Мъри и Боян мисля че сте в моята категория на кг.и см.Тъй че единия лъже
                Да,на мен ми харесва ГТВ-то,но и аз не бих си го купил щото ми е малко.А и не ми харесва отвътре,не че 166-та е невероятно луксозна..
                Едно не разбирам,що не кажете ОК,не е стабилна на завоите,тежка е,не върви!Не говорим за големия мотор!Що трябва да спорите за неща които са безмислени.Самочувствието ви ли е наранено?Нямате ли си проблеми за които да си блъскате тиквите та за това се хващате.
                164-та няма какво да я обсъждате,освен класиките друга Алфа като нея няма!
                ГТВ-то според мен би подхождало на младо момиче или момче на около 20 години,ама да си го кара ей така бавничко за удоволствие.155 кове да е легенда ама има една тема която може да те отблъсне от желанието ти за покупка.
                Така че спрете да спорите,другия вариант е да си организирате едно меле,ей така за спорта да видим дали има някои в задния джоб крем Корега.
                Last edited by Linkestis; d.m.y г., 17:34.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Добре де, що в 164-ката има повече място за пътниците от колкото в 166?

И

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Сега....жената пуска смс-и от играта на тоалетна хартия Емека..та има четири стека по 16 рулца вътре.Мислим ще ми стигнат за тази вечер че почнах да се осирам с лафчето тука.
                    Аз съм 102кг.182см висок,ама отзад ми е доста комфортно,даже По отколкото отпред.
                    На Гиги седнах в ГТВ-то/не съм го карал/освен че не виждах нищо,станах от седалката доста трудно.А колкото до Мъри и Боян мисля че сте в моята категория на кг.и см.Тъй че единия лъже
                    Да,на мен ми харесва ГТВ-то,но и аз не бих си го купил щото ми е малко.А и не ми харесва отвътре,не че 166-та е невероятно луксозна..
                    Едно не разбирам,що не кажете ОК,не е стабилна на завоите,тежка е,не върви!Не говорим за големия мотор!Що трябва да спорите за неща които са безмислени.Самочувствието ви ли е наранено?Нямате ли си проблеми за които да си блъскате тиквите та за това се хващате.
                    ГТВ-то според мен би подхождало на младо момиче или момче на около 20 години,ама да си го кара ей така бавничко за удоволствие.155 кове да е легенда ама има една тема която може да те отблъсне от желанието ти за покупка.
                    Така че спрете да спорите,другия вариант е да си организирате едно меле,ей така за спорта да видим дали има някои в задния джоб крем Корега.

---------- Post added at 17:32 ---------- Previous post was at 17:32 ----------

Еееееее ти си джудже сравнено с Боян бря,та той е 2 м.,тва са си 20 см,което си е фактор при спора.Аз съм 191 см. и ми е екстра в 166 отзад

Comment

• Бояне ти си 2 метра гъша хуйня, престани да олигавяш темата... разбрахме че мнение нямаш....или пиши нещо за великите ГТВ-та като техен фен или ела да та бодна со носа

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Пичове, осрахте се! Осрахте и легендите, и класиките ... не е истина! А, бе - в София да не би да има магнитни бури ... Или слънчеви изригвания ... А може би - трябва да си смените "доставчиците" ...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                          Добре де, що в 164-ката има повече място за пътниците от колкото в 166?
                          Щото 164-е кола, ама 166 не изостава въобще... общо взето тва са алфите и после 159....

но ако мога да избирам сега от трите нова... БЯГАМ със 164-ката

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Аз па ша ти кажа,че на мен в 166 отзад ми е 100 пъти по-удобно отколкото в 7 серия БМВ/и двете коли са на Гиги,едната вече не,и в двете съм се возил на дълъг път/

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Нов стар се тая,то си беше мрътво отсекъде

Тц Тц тц божкеееее да знаеш 100 пъти е по добре от 7-ма серия ама друг път ! а като цяло като гледам как се развива темата ме е срам че се говори така за марката смених достатъчно автомобили алфа ромео и за всеки сичко е една субективна точка ! ако само една кола или модел беше най добра другите нямаше да се продават
                            ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                              Бояне ти си 2 метра гъша хуйня, престани да олигавяш темата... разбрахме че мнения нямаш....или пиши нещо за великите ГТВ-та като техен фен или ела да та бодна со носа
                              За кое да имам мнение бе, Нянко, гъша хуйня такава? За това, че според теб и Гиги ГТВ-то не става? Какво да го коментирам това? Това са си ваши мнения. На мен ми харесва.

Comment

• Първоначално публикувано от KaTsArA Покажи съобщение
                                Тц Тц тц божкеееее да знаеш 100 пъти е по добре от 7-ма серия ама друг път ! а като цяло като гледам как се развива темата ме е срам че се говори така за марката смених достатъчно автомобили алфа ромео и за всеки сичко е една субективна точка ! ако само една кола или модел беше най добра другите нямаше да се продават
                                Ти па на 20 години си,и смени 10 алфи нали а аз за 11 години успях само 4,малииии колко съм назад

П.С.Моля те използвай препинателни знаци,че не се разбира какво си написал,и не се споменава имато господне ей така в некви форуми.
                                Last edited by Mury; d.m.y г., 17:43.

Comment

Working...
                                X