Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV (916)- по-истинска от легендата 155 и 145/6 ?!?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Чувствам се заплашен относно моята интернет сигурност.
    Да се чувствам ли заплашен или по-скоро е нраво-поучителен вашият пост в тема която се намира в чат раздела.
    Благодаря за бъдещият Ви отговор.
    Подигравателния ти тон не ти прави чест.
    Обидите и неуважението към други участници, както и съзнателното подклаждане на спорове не се толерират в НИТО ЕДИН раздел.
    Не си разбирайте погрешно правата !!!

Първоначално публикувано от ne0
    Алекс прав си ...
    Ми кат съм прав, спрете се де ... Излагате се, излагате и форума ...
    Last edited by Alfa User; d.m.y г., 19:43.
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Алекс, пуснахме темата тука за да се знае, че е спам и нищо друго.... сори ма е до тема "Мисля си за космУУУса" и кви ли не теми от сорта пияни хора пишат у форума....

Съжали ме бе, убиха раздела с Моторспорта и си се прехвърлихме тука, твоя раздел за 155 си е супер ама разни набедени хакери потрошиха всичко в Моторспорта и си е--ааа ма---та...

И ПАК разбери ме, не може некви личности да плюят по
      Алфа Ромео 155, 145, 164, 166 и да ми хвалят тоя панцер ГТВ 2.0 ТС, няма как да стане...

А и на расизъм ме засегнаха...

Остави си ни тука да са излагаме... то и без това само това остана...

НАЙ-ВАЖНОТО - МИСЛЯ ВСИЧКИ СЕ ЗАБАВЛЯВАТ!!!
      Last edited by ne0; d.m.y г., 19:52.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        Подигравателния ти тон не ти прави чест.
        Обидите и неуважението към други участници, както и съзнателното подклаждане на спорове не се толерират в НИТО ЕДИН раздел.
        Не си разбирайте погрешно правата !!!

Ми кат съм прав, спрете се де ... Излагате се, излагате и форума ...
        Познаваме ли се че се обръщате към мен на "ТИ"?
        Мисля че Вие си разбирате погрешно правата!
        Какви обиди,какво подклаждане.Не си тълкувайте нещата както Ви изнася.
        Защото аз жълтия картон го тълкувам като променящ се цвят към червено.което от своя страна е цвета на кръвта!Да не ме заплашвате със саморазправа или заплашвате семейството ми с убийство?
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Чат не значи спам!
          С модератори се общува само на ЛС!
          Ква кръв, кви семейства. Стегнете се малко бе хора.
          Следващи коментар на модераторска дейност директно се наказва!
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
            Чат не значи спам!
            Абе споко бе тоя форум си има раздел чат... те тва е...

Вместо да си кажете мнението кви са тия работи...

КАТО СТЕ ПЕКАНИ МОДЕРАТОРИТЕ що се съсипа раздела Рацинг и Моторспорт а?

Много се дразня, когато се парадира, че се върши работа... един месец не може да се оправи тоя раздел...

Най-малкото забележка или помощ да им бяхте оказали на колегите Ви....

Оставете ни да си спориум, плюс тва си казахме толкова истини колкото и в ГТВ раздела не пише...

п.с. Това лилавото кофти цвят моля те не го ползвай!
            Last edited by ne0; d.m.y г., 20:16.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Чат не значи спам!
              Linkestis, за тези от вас дето не го знаят - е мноо готин и пише в раздел 166, както и винаги е бил от полза на всеки с коментарите и помощта си ... как успяхте да го ядосате не разбрах въобще...
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Чат не значи спам!
                Не го приемам като модератор а като колега с които общуваме в чат раздела.
                Всеки е свободен да тълкува думите на събеседника си както пожелае.Едни ги тълкуват че ГТВ-то не става за нищо,колегата АлфаЮзър ги тълкува като подстрекателство а аз като заплаха.Аз не коментирам работата му като модератор а изказването му.Което пък от своя страна го приемам лично.

----------
                Все пак не сме на фронта да се избиваме нали така?
                nightroller задължен съм ти относно поясненията за моята персона!
                Last edited by Linkestis; d.m.y г., 20:11.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Бате тази "война" нема да я спечелиш. Тук нещата стоят така. Против Алфа ромео не се говори. Не си ли наясно с това? Тънкообидна е ситуацията в този форум.

Найторолъре тиииии тиииии сигурно имаш нещо общо с развитието на темата Още незнам как си го направил ама съм сигурен
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Спрете се!

Нено не ми викай ако обичаш!
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Ааа война не водя,бях кашик....предпочитам дезертьорството.Не си падам по пагона,то са казали че е диагноза
                      Просто изведнъж лигавщината в раздел предназначен за това стана като филм с Рамбо.

Comment

• Comment

Спрете се!

Нено не ми викай ако обичаш!
                          Хубо де позапалих, сори, ма пък ти на зарина с лилави думи...

п.с. моля те погледни какво съм писал защото в шегите ми има и сериозни неща

п.с.2 бъди сигурен че ако беше на живо щях много да викам отностно раздела и съсипването му!

---------- Post added at 17:32 ---------- Previous post was at 17:30 ----------

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                          Ааа война не водя,бях кашик....предпочитам дезертьорството.Не си падам по пагона,то са казали че е диагноза
                          Просто изведнъж лигавщината в раздел предназначен за това стана като филм с Рамбо.

наметалото е присъщо за тоя форум

Comment

• А пък сестра ти е курва!
                            Нямаш сестра??? Дреме ми, пак е курва!
                            Никога от основаването на тоя форум не е имало по-гнусна тема! Не знам колко си мислите че е "бъзик" и просто лаф, но във всичко трябва да има усет!
                            Цинизъм без капка уважение, това се вижда тук.
                            Алфисти...хаха, смешници! В кой форум на Алфа Ромео по света видяхте такива лайна си изливат потребителите му един на друг?
                            Циници и сеирджии!
                            Няма смисъл да продължавам...
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Аз пък мисля, че допускате страстите да вземат връх над разума ви - отнася се за всички !
                              Не искам да коментирам кой е готин, и кой не - тук става дума за поведението на потребителите в ТАЗИ тема.
                              Нено, моля ти се - вземи се спри и ти вече с тия обидни подмятания.
                              Към никой не съм отправял заплахи лично, та да ми приемате забележките по този начин. Свободата на словото в "общия раздел" не означава свободия - както често разбираме нещата ние българите!
                              Опитах с добри думи да подканя да спрете обидните подмятания, защото някои хора са вече афектирани, и това води само до по-лошо. Много малко бяха обаче тези, дето ме чуха. Няма да коментирам и какви ЛС получих по този повод - учуден съм, че изобщо има такива хора сред нас, та дори и претендират да са културни и възпитани.
                              Съжалявам, че се намесих - трябваше да ви оставя да си извадите очите, и да блеснете с цялото си "великолепие" пред останалите потребители във форума... Аз ще си понеса негативите, надявам се само и вие да сте си извадили някаква поука.
                              Наздраве на всички, ще се напием заедно на ИталФеста !

П.П. Ники, много добре го каза, но за съжаление доста късно - аз за това вече бях оплют и напсуван
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Искам да кажа, че въобще не съжалявам, че се стигна до тук от обикновена тема ама ЯВНО ТОВА Е ХАРАКТЕРНО ЗА ФОРУМА КЪМ МОМЕНТА!!!!!

Алекс и Ники, отлично се познаваме, ама да Ви питам като високо морални хора къде бяхте като :

бяха съсипани толкова теми свързани с мероприятия за Алфа Ромео, направени от българи, и на които са участвали българи????

И къде бяха модераторите като писах на Григор, като съм сигурен, че Григор е уведомил екипа модератори.

Писмо от мен до собственика Григор с молба, естествено Григор не може отговаря за всички пчелички и не му е работа ама какво направиха пчеличките???????

Първоначално публикувано от ne0
                                Гриша, пиша ти защото е видно, че си зает и не следиш форума редовно.

Значи тъй като в този раздел, от доста време цари хаос от към модераторска гледна точка, няма ред, няма ясно структурирани важни теми с цел улеснение на потребителите чрез събрана конкретна информация. Цялото модериране е едно триене на неудобни мнения и толкова.

Имах предложение.........

1. Времена на 402 метра. - ЕДИН ПОСТ С ВРЕМЕНА и после се допълва от инфото от новите мнения.....
                                Прави се класиране на времената от форума замервани с техника на писта. Всеки си пише времето... ако трябва се сверява и така. Мнения с времена може да има много, но в първия пос т да са обобщени и примерно да се въвеждат времена под 18 сек или 17 сек няма значение

2. Времена на писти - ЕДИН ПОСТ С ВРЕМЕНА и после се допълва от инфото от новите мнения.....
                                На около има две трасета Серес и Калояново. Казваме примерно че на калояново пишем времена по 1мин и 10 сек и на серес под 1мин и 50 сек и всеки си пише времето и в първия пост класиране. Тука мога да помогна.

3. Дино графики. и после се допълва от инфото от новите мнения.....
                                На първия пост се почва с класиране с постигнатите реултати и и срещу всеки резултат се пише къде е измерено и ако има графика линк към графиката. Като правило може да се приеме че се пише чистия резултат от диното без разни там проценти загуби ит.н. за да няма спорове.

.............
                                което мисля е много практично и ясно. Знам че и не мога да накарам никой на сила да ми споделя възгледите, но никога не съм очаквал, че ще се случи този модераторски погром в раздела.

Създадени са три неформулирани, неугледни, лошо структурирани и интерполирани теми с грешни линкове СГРЕШЕНА ВРЕМЕВА ЛИНИЯ и какво ли не, чрез сливане на мнения на множество интресни сами по себе си теми.
                                Унищожени е много от базата данни на раздела в най-същинската й част, загубена е истинноста на писането.
                                Труда и времето на много хора са хвърлени на вятъра.

Накратко получило се е нещо като в учебник по История на България, след Априлското въстание да следва създаване на Втора Българска държава и линкове с надпис Съвременен химн на Р. България и като натиснеш - "Шуми Марица окървавена..... "...

Нямам думи да опиша безотговорността и неханието при променянето на каквито и да е факти, та било и по този начин от историята на ФОРУМА И КЛУБА.

За мен това е САБОТАЖ или накратко, пари да бях дал на някой да го направи нямаше да се справи по-добре. Мисля е време модераторите на раздела да поемат отговорност за действието си или бездействието и тези, от които зависи да се поправят нещата и да се въстанови раздела в предишния му вид да го направят.

Бяха унищожени теми с хиляди кликания, което пряко касае дори и финансово форума.

Значи щом има хора които си позваляват своеволия аршинът се променя за всички..... и теми като за чалгата, пиене, космос и такива ще са същността на форума...

ЧЕСТИТО!

п.с. Алекс представи си, че ти затрият всики теми за минали мероприятия свързани с 155 раздела...
                                Last edited by ne0; d.m.y г., 20:52.

Comment

Working...
                                X