Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв тип ароматизатор ползвате в Алфичките и каде го поставяте?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пръскам стелките със син камък, ароматизатор ми не трябва. И без това карам консерва.
    Arena Coast Customs

Comment

Проблема е че по светофарите някои си правят сополите на топчета - аз предлагам вместо това да пърдят, кога пред половинката, кога не - нет обоняние нет проблем и те така без излишни разходи за ароматизатори
      Last edited by Tedo; d.m.y г., 19:19.
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Първоначално публикувано от m0m0t0 Покажи съобщение

От 1 година само и единствено това
        Много е яко - към него има флакон с парфюм ок. 9 лв. беше на всяка автомивка (веднъж седмично) го зареждам и издържа вече две години - който се качи в колата направо замира от кеф
        Държа го в кутията под лоста на ръчната спирачка и изобщо не се вижда
        Last edited by kiko73; d.m.y г., 19:15.
        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
          И аз слагам всякакви , по два-три даже , ма все си мирише...Не мога да разбера от одеалото за кучето в багажника ли е или от това че не се къпя(скъпа е водата)
          май е 2,3 попълнение ма ще се сетиш......... Важното борчето да е на личе.Иначе лошо......

До колкото Aeron-black ace-това го ползвам на шишенце няма по достойно нещо!!!!!!!
          Last edited by Васил Петров; d.m.y г., 04:55.
          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
          ех.. Малкото КуВе
          sigpic

Comment

Аз пръцкам...
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

консерва зелен лимон в багажника, другите ми развалят естествената миризма на купето

Иначе съм голям фен на Амби пур дето се слагат на духалката, ама ми седи в нас до компа вече от доста време
              In God we trust, all others pay cash.
              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
              Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Аз съм с амби пур и нестига че е грозно ами и не мирише, пълнителя изветрява бързо и е доста скъп... Мисля да пробвам нещо по дискретно по-натам, но не съм решил още какво. Иначе като си купувах колата от Германия си взех един плюшен ароматизатор, който миришеше доста дълго време и доста хубаво, но за жалост тук такъв не съм виждал...
                Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                sigpic

Comment

аз имам от зад в багажника туристически обувки дето джапкам по реките с тях и там си съхнат,вонкат на влага и гняс яко ама добре че поне се смесват с миризма на нейзмита кофа от захранка и от време на време забравям по некое рибе забито в мрежичката на цапалото и докато стане на чирустче ароматизира и то,миризмата отива вътре в купето където се смесва с благовонни ухания на потни крачка с кал по тях,пойзгнила шума под седлаките,разлята бира на пода,преди имаше семенна течност по седалките ама возих майка ми и ме хвана срам и я дадох на мивка,добре съм се перисталката и като се режа на седалката зимата като почнат да ми ръкопляскат бузетата и от "Долината на Нестле" излезе гризу и нагоре като почне да ми лази по гърба топлината най обичам-създавам си комфорт ел.седалки с нагревател.

Comment

КАчвам редовно накурвени моми и то ми е достатъчно от техния парфюм
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Аз пръцкам...

ХахахаХАха

По темата аз моя го слагам в дупката под пепелника типа е да не е много голям за да се събере там :Д
                      156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Аз си купувам от Елитис за 1лв. течен ароматизатор, който го дупчиш с игла, то си попива и си мирише така поне 10-12 дена. Взимам го защото има картинка на Alfa Romeo.
                        Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
                        146 1.4 - Темпераментната друсалинда
                        Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Working...
                        X