Пръскам стелките със син камък, ароматизатор ми не трябва. И без това карам консерва.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв тип ароматизатор ползвате в Алфичките и каде го поставяте?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от m0m0t0 Покажи съобщение
От 1 година само и единствено това
Държа го в кутията под лоста на ръчната спирачка и изобщо не се виждаLast edited by kiko73; d.m.y г., 19:15.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеИ аз слагам всякакви , по два-три даже , ма все си мирише...Не мога да разбера от одеалото за кучето в багажника ли е или от това че не се къпя(скъпа е водата)
До колкото Aeron-black ace-това го ползвам на шишенце няма по достойно нещо!!!!!!!Last edited by Васил Петров; d.m.y г., 04:55.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
консерва зелен лимон в багажника, другите ми развалят естествената миризма на купето
Иначе съм голям фен на Амби пур дето се слагат на духалката, ама ми седи в нас до компа вече от доста времеIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Аз съм с амби пур и нестига че е грозно ами и не мирише, пълнителя изветрява бързо и е доста скъп... Мисля да пробвам нещо по дискретно по-натам, но не съм решил още какво. Иначе като си купувах колата от Германия си взех един плюшен ароматизатор, който миришеше доста дълго време и доста хубаво, но за жалост тук такъв не съм виждал...Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
аз имам от зад в багажника туристически обувки дето джапкам по реките с тях и там си съхнат,вонкат на влага и гняс яко ама добре че поне се смесват с миризма на нейзмита кофа от захранка и от време на време забравям по некое рибе забито в мрежичката на цапалото и докато стане на чирустче ароматизира и то,миризмата отива вътре в купето където се смесва с благовонни ухания на потни крачка с кал по тях,пойзгнила шума под седлаките,разлята бира на пода,преди имаше семенна течност по седалките ама возих майка ми и ме хвана срам и я дадох на мивка,добре съм се перисталката и като се режа на седалката зимата като почнат да ми ръкопляскат бузетата и от "Долината на Нестле" излезе гризу и нагоре като почне да ми лази по гърба топлината най обичам-създавам си комфорт ел.седалки с нагревател.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАз пръцкам...
ХахахаХАха
По темата аз моя го слагам в дупката под пепелника типа е да не е много голям за да се събере там :Д
Comment
Comment