Известие

Collapse
No announcement yet.

а бб е индианец ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Сидеров... синчето евродепутат или архонта са за пример?!?
    Свинчо, звучиш като пропагандна радиоточка, въртиш сучеш и мажеш само и само да докажеш, че всичко друго е по-добро от десните ни партии... твърде съмнителна гледна точка имаш, сякаш директно обслужваща триглавата ламя и чеденцето и Бърбойко.
    Защо и ти си на принципа, "който не е с нас е против нас". Казах вече света е СИВ. Няма черно и бяло. Десните сами се самоубиха и стигнаха до там, хора като Юруков да са им шефове.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Аз пък съм забелязал че света в цветен. Адски шарен даже.
      А на теб ако ти се вижда сив
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
        Аз пък съм забелязал че света в цветен. Адски шарен даже.
        А на теб ако ти се вижда сив
        Остроумията ти не ми допадат, да ти кажа честно.
        Сигурен съм, че добре си разбрал точно какво исках да кажа.
        А колко е цветен светът, зависи от устройството и степента на развитие на зрителния орган. При нас е едно при котките е друго.
        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 13:07.
        К.М.

Comment

Ами не ги чети след като не ти допадат.
          Много е просто.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            Ами не ги чети след като не ти допадат.
            Много е просто.
            Отправени са към мен. Доброто възпитание изисква това, колко и да ми е досадно.
            К.М.

Comment

Не свинчо, на принципа - кой има полза ...
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                Не свинчо, на принципа - кой има полза ...

Сега ще кажеш, че аз имам полза. От кое? Да защитавам Жан Виденов ли? Е трябва да съм меко казано луд оптимист, че ще имам някакъв успех. А при ББ неещата са ясни, залагам си 156-цата, че той ще реди кабинет.
                К.М.

Comment

За теб конкретно не знам, генерално погледнато всичко ставащо се обяснява идеално с тоя принцип
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                    Сега ще кажеш, че аз имам полза. От кое? Да защитавам Жан Виденов ли? Е трябва да съм меко казано луд оптимист, че ще имам някакъв успех. А при ББ неещата са ясни, залагам си 156-цата, че той ще реди кабинет.
                    ...хазарта ми допада...ще може ли да се включа в облога?
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Сам ли ще го реди или като Станишев, демек други му го наредиха?
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Сам ли ще го реди или като Станишев, демек други му го наредиха?
                        Ето тук е разликата. ББ ще нареди поне 50 % от кабинета. Определено съм наясно, че ББ не е просто бивш охранител и офицер от МВР, но има ли някой тръгнал към властта, без да стои някакъв икономически интерес зад гърба му. Само за Сидеров още не мога да хвана какъв е той и дали изобщо го има.
                        К.М.

Comment

Ето тук е разликата. ББ ще нареди поне 50 % от кабинета. Определено съм наясно, че ББ не е просто бивш охранител и офицер от МВР, но има ли някой тръгнал към властта, без да стои някакъв икономически интерес зад гърба му. Само за Сидеров още не мога да хвана какъв е той и дали изобщо го има.
                          Е няма разбира се, но не знам дали въобще има това желание, ББ имам прдвид, но ще видим
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Working...
                          X