Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Великата България преди 44 година е имала 5 предприятия и завода и баба (лека и пръст), е спала на дъска заедно с шесте си сестри, брат и е умрял от (болки в корема), пра дядо ми е имал 200 декара и са живеели като кучета. 1989 г в България е имало 2200 работещи предприятия. За 50 години дълг от 12 милиарда е смехотворно малка сума.
България е разработвала космически технологии, докато гърция е карала само на крадене от еврофондове...........направи си сам извода. Никога няма да ме убедиш, че комунизма е дръпнал назад България.
И стига сте размахвали това кремиковци, то е една прашинка от соц индустрията.
Я сподели, кой зае нашите пазари на оръжие. Само това сподели и ще разбереш всичко.
Соц системата не рухна сама, СССР загуби студената война и за доказателство ще ти копна нещо, защото аз работя с факти: През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: “Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив”. И нашата икономика не направи преход, а се възстановява от загубена война. Преход от комунизъм към пазарна икономика, плавно и постепенно направи Китай, виж резултата.
Comment