Известие

Collapse
No announcement yet.

а бб е индианец ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=Old Fox;413220]Само дето първо ще е премиер един мандат.
    не бъди толкова сигурен!в последно време ббправи грешка след грешка и сам ще се закопа
    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Само дето първо ще е премиер един мандат.
      Аз още съм в шок от оная табела с извинението за състоянието на пътя, на "забравих-коя-улица" в София. А най-тъжното е че има хора дето ще се вържат и на такава евтина реклама.
      Ква евтина реклама бе. Аз заради този вечно оправдаващ се олигофрен се наложи да си купя това, за да мога да карам в "столицата", на която тоз мухъл е кмет.

По отношение на материала (апропо, това за лошия човешки материал е лаф на ефрейтор шикелгрубер, с което е оправдавал всичките си зверства), останал в България ме възмути - вместо да сравнява Българите в Родината и тия в Чикаго - първо да види себе си - тъп, некомпетентен, с два пръста челце и три грама мозък, индивид, който най-обича да се бие в гърдите, когато някоя дреболия бъде свършена как да е, но когато се провали в нещо (какъвто е обичайния случай) все някой друг му е виновен... Ето - за тая година София има 1 000 000 000 бюджет - да видим великият Б.Б. каква ще я свърши с тия пари - ще стане ли градът по-чист, с по-добри улици, ще се запълнят ли дупките, за да може отново да караме леки коли в столицата на Република България, ще се пооправят ли поне малко проблемите с трафика, ще тръгне ли метрото до Младост (два километра ги строят 11-та година, все едно копаят с лъжици), ще има ли улично осветление... ако не видим всичко това или поне част - поне ще се забавляваме да слушаме Б.Б. как пак се оправдава че някой му бил виновен и му пречел... беше Станишев, сега пенсиите и кафявите, които фаворизира, после ще са сигурно извънземните...

Баси, тоя льольо с един град не може да се оправи, тръгнал да иска държавата...
      Last edited by pinko; d.m.y г., 21:52.
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Как да не е евтина реклама? Колко нагъл трябва да си за да сложиш табела "Тая улица е с дупки 'щото държавата не дава пари".
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
          Как да не е евтина реклама? Колко нагъл трябва да си за да сложиш табела "Тая улица е с дупки 'щото държавата не дава пари".
          Много нагъл
          Ма на някои гласоподаватели безпочвеният и безочлив ербаплък им опонира яко. За съжаление, подобни индивиди се намират дори в нашия, иначе скромен, форум.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Чрез нахалство към прогрес.. не напразно е любима поговорка на не малка част от "матрьала"
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Това, че все още има хора, които все още подкрепят Бат Рамбо, доказва, че е прав за човешкия материал.
              Отвратителното в случая е, че така наречените други партии са приели вече, че той ще е следващият победител в изборите, и въртят опашки около него. Но това беше очаквано. Ще се не повторя, а поединайстя сигурно - в България политическа класа няма.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

на пинко чирокито стана най-гледаната кола във форума

ПП: шегата е с най-добри чуства
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

... викате бат Бойко не става, а ша ма светнете ли кой е по-добър от него - украинското комсомолче, мадридския монарх или турския сокол... Или да върнем Стефчо Софиянски щото го изкараха чист от всякъде....
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Въпроса е че и той не е по добър с нищо от тях, в крайна сметка все пак може би е по добре нещо да се промени, отколкото да седят и тая тройка,...
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Въпроса е че и той не е по добър с нищо от тях, в крайна сметка все пак може би е по добре нещо да се промени, отколкото да седят и тая тройка,...
                      И какво стана накрая? Понеже няма "за"/кой да бъде?/, хващаме един избранник, а това по своята същност е "против" /всички други/.
                      Или кратко казано "Хвърли единия и удари с него другите"
                      Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:45.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Не човек а ламаринта, гневтото просъка агента фашист
                        тихо мъртвия казал
                        Ниц бе бате, комунист.
                        по един поет, който се самоуби и се отрече от света, за който беше писал
                        По отворателна гадост и назадничево общество от комунизма и фашзма няма.
                        За твое сведение иди да видиш в Техномаркет, как се грабят плазми, хладилници и прочее, а за пенсията и заплата се обърни към БКП, да ги питаш къде са парите, на тия дето местиха тухли от ляво надяско и обратно, за да имат работа и защо съветския гражданин отнова е начело на държвата, а не някой тракторист от Врачанско(
                        Единия ми дядо пък, завъришл Софийски университет взимаше 3000 лева преди 1944,друигия подобна сума, пак завършил Софийския взимаше другия, и двамата са раобтели в провинцията, а баща ми който е професор, взимашше в комунистическа Бг /в София/ заплата колкото един ватман, а след 1989 някои ватмани станаха други работи, а комуниста ББ стана десен.
                        Добре че Тачър и Рейгън гътнаха комунистическия курник1 че още щеше да се редиш сутрин за хляб, а сега кажи че ако не беше Горбачов щяхме да имаме трети космонавт и виетнамско кафе на три дена И мноого заводи които произвеждат само отпадъци, мдаааа, како казва Търтея, много мъка има по тоя свят
                        Омаловажаването на световнопризнати поети е признак за доста ниска култура, което никак не е изненада за мен. В нито един пост не съм застанал на страната на комунизма. Просто се дразня от опита нещата да се представят в черно бели краски. Света е сив, и комунизма имаше и хубави и лоши черти. Но ние Българите, силно любим и мразим и от прекалена емоция сме готови да зачеркнем всичко с лека ръка.
                        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 19:42.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Голям трън в очите ви е ББ. Аз в това изказване не виждам скандал.
                          Интересно, дали пак така сте реагирали, когато Костов каза за медиците ни в Либия: "Нека видим първо как са нещата, представете си, че те наистина са виновни", или Надето Михайлова, която "искаше да нахрани журналистите", или Станишев с неговото "здравейте циркаджии".
                          ББ не е казал нищо интересно.
                          Било "скандално", за Дания или Франция може да е скандално, но за България изобщо не е скандално. Страната, в която стават по двадесетина поръчкови убийства годишно, и в която беше осъществен преход тип "кой колко открадне толкова по добре", и реституция тип "взеха ми земеделски чукари и сега ми връщат имот в регулация с ел. и ВиК услуга, ама с чии пари е станало това никой незнае. Да ме прости г-н Лучников, лека му пръст, ама таква бомба заложи с тази реституция, че сега се чудим кога ще изникне блок, около точката за изпълнение на дузпи на стадион "Георги Аспарухов".
                          Скандално било, изказване за държава, в която цяло правителство (Костов) се занимаваше с бутане на мавзолей и преследване на "Шоуто на Слави". Държава, в която Министър председателя ходи в шоу денсинг старс да гледа кълчещата си псевдо приятелка.
                          Държава, в която загубил демократични избори партиен лидер и бивш министър председател се "сърди". На кой се сърди и той незнае. Хора като ББ и Сидеров не са нищо скандално, нищичко скандално няма в тях, и аз лично съвсем нормално ще приема, ако някой от тях стане Министър председател.
                          К.М.

Comment

прасьо има право

само сидеров - не, моля
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                              прасьо има право

само сидеров - не, моля
                              Какво му е на Сидеров, виж как смекчи тона, и как разгони най ярките антисемити и расисти от АТАКА. Поулегна, започна да се усмихва чат пат. Определено не е луд, нито е някаква заплаха за световния мир. Просто е непредсказуем за досегашната пасмина, която идвайки на власт покрива педишните, защото пък те ще дойдат на власт и ще покриват тях.
                              К.М.

Comment

Сидеров... синчето евродепутат или архонта са за пример?!?
                                Свинчо, звучиш като пропагандна радиоточка, въртиш сучеш и мажеш само и само да докажеш, че всичко друго е по-добро от десните ни партии... твърде съмнителна гледна точка имаш, сякаш директно обслужваща триглавата ламя и чеденцето и Бърбойко.
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X