Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо все по малко хора гласуват?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

за мен лично да не ми се зъдлбава повече защото ще стане сериозно нещата са от ясни по ясни във някои казани от теб неща си прав за други не аз изказах моето мнение които не е съгласен си е негов проблем всеки има правото на вот било то отрицателен или положителен все пак живеем във ``демократична държава``нали така
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Всички които не гласуват са съучастници във престъпленията на политиците!
      Добре де, ако просто искаме да гласуваме - съвестни сме, но няма кой да си аресаме какво правим - гласуваме все пак за някой, въпреки че много много не ни аресва.....ми то тва е по кофти отколко да не гласуваш......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Съвсем правилно за мненията... моето го казах и обосновах
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Добре де, ако просто искаме да гласуваме - съвестни сме, но няма кой да си аресаме какво правим - гласуваме все пак за някой, въпреки че много много не ни аресва.....ми то тва е по кофти отколко да не гласуваш......
          Защото да обяснявам елементарното - че се гласува не за спасители в ръжта, а за по-малкото зло ми се струва банално.

Това прочете ли го
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Прощавайте, ама някой знае ли системата Д`Онт какво представлява?
            Особено ми е интересно от тия негласуващите колко са наясно?

Victor D’Hondt се изписва на латиница името на тоя пич, ако ви се чете.
            Е това се използва за да се разпределят мандатите, в случая при нас-240, спрямо проценитете на гласувалите, тоес те също гласуват, на практика най вече за спечелилия изборите.
            Но има и нещо което се пренебрегва, освен гласуване, може да има и смъкване на властта или други форми на нетъпримост към нейните прояви, които у нас особено в последните 10 години липсват.Тоест няма нетъпримост към очевадни прояви на престъпност, некадърност, корупция и т.н.
            Last edited by fred; d.m.y г., 13:21.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Но има и нещо което се пренебрегва, освен гласуване, може да има и смъкване на властта или други форми на нетъпримост към нейните прояви, които у нас особено в последните 10 години липсват.Тоест няма нетъпримост към очевадни прояви на престъпност, некадърност, корупция и т.н.
              Е ти сега?
              Ние не разбираме защо има нужда са се гласува, а ти очакваш някой да ходи да протестира и да има гражданско общество.
              Дайте да почнем с простичкото.

Докато мислим на принципа всички са маскари ще сме по-зле и от Албания.

...
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

не изчетох цялата тема, но наскоро чух една идея за гласуване и мисля, че е правилна.Тя гласи, че дори да не искаш да гласуваш за никого,отиди и пусни нелигитимна бюлетина, като зачертаеш всички кандидате или нещо от сорта.Така няма да може да излезне после, че си гласувал без да знаеш това.Тоест да ти пишат незаконно името за еди си кой.Знае ли човек просто на какво са способни тия вече.
                мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  Е ти сега?
                  Ние не разбираме защо има нужда са се гласува, а ти очакваш някой да ходи да протестира и да има гражданско общество.
                  Дайте да почнем с простичкото.

Докато мислим на принципа всички са маскари ще сме по-зле и от Албания.

...
                  Разбира се, аз съм за гласуване и винаги съм гласувал, точно подчертавам, че всъщност идеята за негласуване, наказателен вот и прочее се пласират умело от БСП и компания за да се запази статуквото, както би се изразил някои журналист
                  sigpic

Comment

всеки 1 загубен бг глас в полза на......някого за когото не бихме искали да отиде.и не трябва съвременно мислещ човек да не се възползва от своя вот.винаги има нещо което ни впечатлява и да изкажем нашата подкрепа за него.

Comment

Колеги аз съм на 21 години,на никакви избори не съм гласувал и няма и да гласувам.Просто защото ми е се тая,от спомените си в съзнателния живот преценям,че който и да дойде на власт.... все тая.Аз освен да ставаме по на зле друго не виждам и не ме е.е кой от всички политици следващия мандат ще крадат от мен и семейството ми.Който има вяра да гласува ама аз нямам вяра в никой.

Ти е добре първо да наблегнеш на правописа, с което да покажеш уважение към българския език. Политиката по-натам ще дойде, евентуално.
                      Last edited by търтей; d.m.y г., 20:31.
                      Alfa 145 1.4 ts

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                        защо да не е довод?аз мисля че е достатъчен довод за моя отрицателен вот то като гласуваш за тях пак гласа ти отива за същите феодали които ни управляваха толкова години и именно за това няма да гласувам за да изразя моето недоволство и пак казвам отказвам да гласувам за престъпници ти ако искаш гласуваи право на избор и мнени е
                        И затова ДПС идва на власт, заради такива като тебе недоволни!!! Нека гласуваме поне с цел ДПС да не влезе в парламента. Поне ако ще крадат да са българи, а не турци!! А ДПС печелят толкова гласове, защото техния електорат винаги е мобилизиран. А ние недоволните го духаме после- то народната приказка си е много вярна- На сърдитко Петко празна му торбата!
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от kocetobs Покажи съобщение
                          Колеги аз съм на 21 години,на никакви избори не съм гласувал и няма и да гласувам.Просто защото ми е се тая,от спомените си в съзнателния живот преценям,че който и да дойде на власт.... все тая.Аз освен да ставаме по на зле друго не виждам и не ме е.е кой от всички политици следващия мандат ще крадат от мен и семейството ми.Който има вяра да гласува ама аз нямам вяра в никой.

Ти е добре първо да наблегнеш на правописа, с което да покажеш уважение към българския език. Политиката по-натам ще дойде, евентуално.
                          Просто те мързи да си занесеш задника до избирателната секция според мен!! Както казаха по- горе поне пусни нелегитимна бюлетина!
                          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Нека гласуваме поне с цел ДПС да не влезе в парламента. Поне ако ще крадат да са българи, а не турци!!
                            Че ква е разликата.....на мен ако ми гепат трийсе кинта, няма да ми пука дали ги е взел турчин или швейцарец..........
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от kocetobs Покажи съобщение

Ти си мечтата на тия дето живеят на гърбината ти и никой не може да ги смени, е затова ще си все окраден
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Ти си мечтата на тия дето живеят на гърбината ти и никой не може да ги смени, е затова ще си все окраден
                                А, ти Fred, като гласуваш, да не би да не си окраден?
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X