Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо все по малко хора гласуват?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Окраден е, защото ти не гласуваш. Той е направил това, което трябва. Ти не си.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      Окраден е, защото ти не гласуваш. Той е направил това, което трябва. Ти не си.
      Пинки, тоя тупан с гласуването го бия от 20г. През всичките години гласувах с надеждата за нещо по-добро. Изредих ги всичките наред /гласувах за всеки следващ/именно с тази презумция, защото виждах, че предходния не става. Ако тряба да гласувам трябва да тегля чоп - за ББ или Волен, защото само те не са били на власт. Това ли е градивното ?
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Не съм сигурен, че да гласуваш на рандъм е точно полезно нещо.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Че ква е разликата.....на мен ако ми гепат трийсе кинта, няма да ми пука дали ги е взел турчин или швейцарец..........
          Разликата е, че след време ако ДПС не излезе от властта ще става все по- силна... Ти искаш ли го това?
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Разликата е, че след време ако ДПС не излезе от властта ще става все по- силна... Ти искаш ли го това?
            Ако един турчин ми гепи трийсе кинта, ич няма да ми пука дали е 120 оки бабанка, или вейка.......
            Аз искам да не се насажда древния и гаден еврейски принцип - "Разделяй и владей".....разделяха ни на врагове и другари, после на сини и червени, после и жълти, на българи и турци, и прочее......Аз не ненамиждам Мюмюн от някое разградско село, заради ДПС....ненавиждам тоя дето ми представя секи Мюмюн закачен и уединен с ДПС......
            ИзоБщо каква е разликата дали ДПС е силно или СДС - и защо битува мнението че ДПС са много протурски настроени......
            Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 18:57.
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Това никой не го е казал. ДПС си е мафия, която се представя за турска партия неофициално и много турци гласуват за тях. Циганите от гетата гласуват за когото са взели пари.
              Roosevelt

Comment

абре що не си карате както ви отърва,дан се чудите що може и да излезе тема българия ли да се нарича държавата или...?

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                  абре що не си карате както ви отърва,дан се чудите що може и да излезе тема българия ли да се нарича държавата или...?
                  Колега, напиши какво точно искаш да кажеш, че нещо не може да се разбере.
                  Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:04.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Дпс и сега си е и винаги си е била антиконституционна партия.Не тя е проблема ,а селяндурите,които казват с опломб:аз не гласувам.И така или иначе нищо не зависи от мен.Те пак ще си се изберат.Пълни овце.И нека не ми се правят на патриоти.
                    Пием пеем будни песни и се зъбим на тирана
                    механите са нам тесни,крещим хайде на Балкана
                    Но на сутринат изтрезнели........
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Дпс и сега си е и винаги си е била антиконституционна партия.Не тя е проблема ,а селяндурите,които казват с опломб:аз не гласувам.И така или иначе нищо не зависи от мен.Те пак ще си се изберат.Пълни овце.И нека не ми се правят на патриоти.
                      Пием пеем будни песни и се зъбим на тирана
                      механите са нам тесни,крещим хайде на Балкана
                      Но на сутринат изтрезнели........
                      Подкрепям напълно! Който не гласува си заслужава управлението, ама защо ние трябва да го отнасяме, заради мързеливците, които ги мързи да се занесат до избирателната секцизя, защото трябва да вървят на село да хранят прасетата или защото са на шопинг точно тоя ден??
                      Lexus IS200

Comment

Нарича се общество.
                        Roosevelt

Comment

Working...
                        X