Окраден е, защото ти не гласуваш. Той е направил това, което трябва. Ти не си.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо все по малко хора гласуват?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеОкраден е, защото ти не гласуваш. Той е направил това, което трябва. Ти не си.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Не съм сигурен, че да гласуваш на рандъм е точно полезно нещо.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЧе ква е разликата.....на мен ако ми гепат трийсе кинта, няма да ми пука дали ги е взел турчин или швейцарец..........Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеРазликата е, че след време ако ДПС не излезе от властта ще става все по- силна... Ти искаш ли го това?
Аз искам да не се насажда древния и гаден еврейски принцип - "Разделяй и владей".....разделяха ни на врагове и другари, после на сини и червени, после и жълти, на българи и турци, и прочее......Аз не ненамиждам Мюмюн от някое разградско село, заради ДПС....ненавиждам тоя дето ми представя секи Мюмюн закачен и уединен с ДПС......
ИзоБщо каква е разликата дали ДПС е силно или СДС - и защо битува мнението че ДПС са много протурски настроени......Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 18:57."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Това никой не го е казал. ДПС си е мафия, която се представя за турска партия неофициално и много турци гласуват за тях. Циганите от гетата гласуват за когото са взели пари.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеабре що не си карате както ви отърва,дан се чудите що може и да излезе тема българия ли да се нарича държавата или...?Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:04.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Дпс и сега си е и винаги си е била антиконституционна партия.Не тя е проблема ,а селяндурите,които казват с опломб:аз не гласувам.И така или иначе нищо не зависи от мен.Те пак ще си се изберат.Пълни овце.И нека не ми се правят на патриоти.
Пием пеем будни песни и се зъбим на тирана
механите са нам тесни,крещим хайде на Балкана
Но на сутринат изтрезнели........На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДпс и сега си е и винаги си е била антиконституционна партия.Не тя е проблема ,а селяндурите,които казват с опломб:аз не гласувам.И така или иначе нищо не зависи от мен.Те пак ще си се изберат.Пълни овце.И нека не ми се правят на патриоти.
Пием пеем будни песни и се зъбим на тирана
механите са нам тесни,крещим хайде на Балкана
Но на сутринат изтрезнели........Lexus IS200
Comment
-
Нарича се общество.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment