Известие

Collapse
No announcement yet.

БСП с/у ГЕРБ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• БСП с/у ГЕРБ

Интересни анализи в Капитал

http://www.capital.bg/show.php?storyid=694834
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

без да ги гледам ми стана ясно какво посредствено представление са направили... и е тъжно!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Те и двете партии са пълна скръб, ама като знам ентелектуалното ниво на редовя гласоподавател, току виж една от тях спечелила изборите ...

Comment

квото и да си говорим не сам нито за едните нито за другите ,но като гледам че бойко располага с 200 думе на банченски речников запас , не е подходящ за управлението на страната

Comment

Пък погледнето ескпертите май те имат нужда някой да им направи експертиза на обищити приказки и клишетат ,дето са написали

Comment

ае Кръстев е пич!!!

последно ще вдигат ли прага за влизане в парламента?
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
              последно ще вдигат ли прага за влизане в парламента?
              май не

то прагът не е от голямо значение ...
              стига да има нормална избиратерлна активност, а не само пенсиите и дпс да пуснат своя вот ..

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                май не

стига да има нормална избиратерлна активност, а не само пенсиите и дпс да пуснат своя вот ..
                А какво е нужно, за да има нормална избирателна активност?
                Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Нормална избирателна активност, ще има когато има нормални избраници...а при нас политиците се роят от едно също котило, като мухи с различна партина принадлежност....иначе мерака им е един и същи...да се напапкат подобаващо с евтини кюфтета
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Това е вярно, но има и друго.В крайна сметка и сред населението няма идея как да се "оправим", просто чакаме някой да махне "лошите" и вичко ще тръгне.Няма осъзното мнение, което да изисква промени-промени в законите, които давата вратички, промени в законите които регулират органи, които прилагат или провеждат различни държавни решение, промени в социална сфера, образование, здравеопазване.Без такива промени няма да има оправяне.Но никой не иска тия промени, съответно и не се предлагат, даже от кумува срама.Тук таме нещо се направи, колкото да отчетем пред ЕС и това е...
                    Това е доста изгодно точно на партии от типа БСП, НДСВ, ДПС и т.н., защото им позволяват както досега да си правят общо взето каквото искат.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

...ама като знам ентелектуалното ниво на редовя гласоподавател, току виж една от тях спечелила изборите ...
                      Аз без да съм такъв познавач се си мисля, че една от тях ще спечели.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Те и двете партии са пълна скръб, ама като знам ентелектуалното ниво на редовя гласоподавател, току виж една от тях спечелила изборите ...
                        По изказването ти искам да го подкрепя с един много интересен случай, на местните избори, на които бях кандидат за общински съветник на едно сдружение, по причина, че всички тия партии не ги обичам много и просто нямаше как да ме привлече някоя!!!
                        Та случаят е следния - в личното заведение на един приятел имаше една барманка, която ми харесваше, но не бях говорил много с нея до този момент, тогава реших че е време да поговорим и да разбера какво мисли за изборите и т.н. Седнахме заговорихме се и като стигнах до нормалния въпрос - "Ти за кой мислиш да гласуваш" и отсреща получих потресаващ за мен отговор - "За Бате Бойко, разбира се"!!! Във нашата община за кандидат на ГЕРБ беше една бифша фуста и алкохоличка, която за мен е деградирала личност с красиво лице и крака, която едва е завършила средното си образование, и няма нищо общо с Бойко Борисов, най-вероятно даже той не знае, че тя е в неговата партия!!! По отговора на девойката си направих изводите за умствения и багаж и повече не посмях да говоря на сериозна тема с нея!!! А тя даже почна да ми обяснява колко бил красив Бате Бойко, колко бил мъжествен и др. такива глупости, а дали сексапила и мъжествеността му са достатъчни за управление на държава????? Проблема е че това девойче нямаше умствения багаж да прецени, че не се гледа визията, а акъла на даден човек!!! Такива случаи ги има страшно много, а заради личности като тази девойка сега в нашата община цялата администрация и общински съвет включително и Кметицата ни(от ГЕРБ) всеки петък и събота си правят купончета в механата на хотела(за сметка на бюджета на общината естествено)!!!

Comment

май не

за съжаление си абсолютно прав...два пъти

п.с. аз вече изобщо не си правя труда да гледам подобни представления и опити за масова манипулация... дори коментарите за тях са по-интересни и поне дават някаква истинска гледна точка
                          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                          x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                            ... дори коментарите за тях са по-интересни и поне дават някаква истинска гледна точка
                            Пак зависи, кой коментира.
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Интересните комнетари от този сорт почти винаги са на Иван Кръстев и Огнян Минчев
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X