Известие

Collapse
No announcement yet.

БСП с/у ГЕРБ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ок....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

50%

Как да гласувам за народни представители,като те не представят народа! Ами ние си работим, а те дори днес на парламентарен контрол пак ги нямаше на работа!Ние си караме личните автомобили на по 10 и косур години, а те скоро пак си заявиха за 3 милиона нови, щот да не ходят пеш!Що не вземе да приемат поне един закон като хората, например да се съкрати броя на депутатите с 50%. Е за такива по-малки злини бих гласувал! А Бойко...,ми той до обяд се сърди на бивши, след обяд на настоящи политици, а сигурно нощем се сърди на собствената си некомпетентност! Шантава работа!
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Второ не мога да приема че трябва да избера по малко зло, при положение че тоя избор не ми е наложен с закон, по малко зло се избира при липса на избор, а аз имам такъв......
        Точно там е работата, че нямаш избор. Гласът ти напрактика пак се брои.
        Малко встрани от темата, но как може да се слагат под общ знаменател тези, които за 4 години вкараха България в НАТО и ЕС и тези, които бяха изобщо против членството ни там?! Тези, които продадоха на търг лиценза за Глобул за 100 и кусур милиона долара и тези, които продадоха скандално БТК заедно с лиценза за Вивател за 10 пъти по-малко пари, отколкото 2 години по-късно се препродаде компанията на борсата?! Тези, които изгонваха съмнителните "бизнесмени" от страната и тези, които правеха заседания на министреския съвет на яхтата на трафикант №1 в Монако?! Да продължавам ли?! Не знам защо си мислите, че страната има потенциал да се оправи за едни мандат. Трябва страшно много време, но определено има и политици немаскари. Като за начало трябва да разберете кои са и да гласувате за тях.

П.С. За ББ не знам, аз няма да гласувам за него, но определено той е по-малкото зло от коалицията комунисти-ДПС холдинг груп.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Задължително трябва да се гласува, ако ще да е с празен вот... Поне да не правим услуга на ДПС и техните избиратели с автобусите...
          Според мен за момента ГЕРБ е по-добрата алтернатива от БСП,ДПС,ДСБ,НДСВ итн..
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Никой нощо не спомена за АТАКА, защо ли?
            А за гласуването , как не разбрахте до сега, че това е начина да им кажем- УВОЛНЕНИ СТЕ !!!

Comment

Пичове,колеги, хич ама хич не ми харесва как мислите. Да оставим на страна това,че членувам в ГЕРБ-90% от вас разправят само ,че тия не стават,ония не стават,тия са еди какви си ония също.Същите ти 90 % от вас няма да излязат да гласуват и точно те се оплакват после и кършат ръце "Ми тоо няма работа...Ми то държавата така иначее"Така е щото когато си бездарен и мързелив се ти е виновен някой.НЕ агитирам.Казвам само да гласувате по съвест,защото мили мои колеги така ще духнем таратора ако в тая криза дойде калпаво правителство,че това сега ще ви се стори като пионерски лагер.Осъзнаите се ей.
              П.С Лозунгът над една мина преди 30 год бил: "Всеки комунист-под земята!" Това си е факт,аз само го посттнах,нищо лошо не им мисля на хората
              Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА!

На отдената му гора той забрани всякакъв достъп на хора. На тази територия има няколко села, махали и доста ниви. Гео Дундаров постави бариери на пътищата водещи към съответните населени места и постави охрана. Оказа се, че хората не могат да стигнат до собствените си къщи, защото са гонени и заплашвани с бой. Всъщност няколко човека бяха пребити. Имаше случай на подпалена къща, принудително продаване на имоти и тяхното незаконно изземване. Хората на Дундаров засяха доста ниви с фураж и ги оставиха без до го пазят и без да прибират реколтата. В резултат на това дивечът се премести от съседните райони в неговия. А там ме забранен достъпът на ловните дружинки. Незаконно бяха построени множество сгради във вододайната зона на язовир Йовковци.

В крайна сметка Гео Дундаров се оказа нещо като цар в собствена държава в Еленския балкан, която е пълна с дивеч. Оказа се, че известни политици и магистрати редовно са му гости и бракониерстват дивеч в огромни количества. Оказа се, че той може да си прави, каквото си пожелае... това става през 2009г., не 1809. Този същият се движи с "охрана" с автомати и бронежилетки...
                още инфо тук и тук

Comment

Не е много по темата, но има интересни изказвания.

Миков: Пазим Бойко като ”национално съкровище”
                  24 април 2009 / News.dir.bg
                  Не за първи път Бойко Борисов казва, че има опасност за живота му и затова го пазим като „национално съкровище”.
                  Това каза пред журналисти министърът на вътрешните работи Михаил Миков, цитиран от Фокус.
                  Вчера кметът на София и бивш главен секретар на МВР Бойко Борисов обвини министър-председателя Сергей Станишев и лидера на ДПС Ахмед Доган, че умишлено правят така, че ако се случи нещо с него, то да изглежда така сякаш убиецът е Сретен Йосич. Изявлението на Борисов бе във връзка с появила се информация, че е призован пред съда в Белград да свидетелства по делото срещу сръбския престъпник.
                  Министърът посочи още, че дори охраната на столичния кмет ще бъде усилена. Вероятно той ще бъде разпитан за конкретни данни, които заплашват живота му.
                  „Тъжно е, когато един политик има претенцията да управлява България, да се държи по този начин”, коментира обаче Михаил Миков.

@andro88 - агитацията в автомобилен форум не знам дали е забранена но трябва да бъде, защото все пак всеки си има глава на раменете и едва ли ти ще промениш нещо. Има си политически лидери и т.н. които да ни разказват намеренията си.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

добре де,според вас кой ще спечели и ако е той какво по-хубаво ще донесе за нас при положение че,15пъти е по-голяма средната работна заплата в ес от нашата?

Comment

Никой няма да донесе нищо на България, ако българите не знаят:
                      - първо какво искат, да го осъзнаят демек, би казал някой от ДПС
                      -и второ - как да го постигнат.
                      Ако чакаме някой да ни донесе заплата или каквтото и да е, ей така, няма да дочакаме никога.Да не говорим за тия дето са едни и същи - ББ и СС.Та ще ни се донесе това, за което се бори народа, колкто и изтъркано да звучи, това на което се смее, обсъжда и смята за много важно всеки ден - те го те
                      Last edited by fred; d.m.y г., 21:49.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Никой няма да донесе нищо на България, ако българите не знаят:
                        - първо какво искат, да го осъзнаят демек, би казал някой от ДПС
                        -и второ - как да го постигнат.
                        Ако чакаме някой да ни донесе заплата или каквтото и да е, ей така, няма да дочакаме никога.Да не говорим за тия дето са едни и същи - ББ и СС.Та ще ни се донесе това, за което се бори народа, колкто и изтъркано да звучи, това на което се смее, обсъжда и смята за много важно всеки ден - те го те
                        е добре де,на пълно ли е умряла надеждата у българинът за по-добър живот и по-хубави дни?значи може да прозвуча малко глуповато или наивно но,много пъти в кащи сме си говорили с жена ми,как 1на държава люксембурк която е колкото софия,или холандия,или която и да било държава подобна на изброените 2,които нито автомобилостроене имат,нито известни марки техника или някакви по-различни постижения са добре и то много а ние не?в БГ има 4 сезона с много добре развит летен и зимен туризъм,страшно голяма история и забележителности,селско стопанство,гори,море,заводи 1дни от които най-големи на бълканите,трудолюбив народ(малко интригантски ама все пак),традиции и много др.и много др.и не можем да стъпим на крака а даже обратното тънем от ден на ден.не сме консервативни или фанатици,умеем да ценим красивото,95% имаме собствени жилища и то някой по 2-3,красиви,умни хора,в почти центъра на европа,абе много има за изреждане неща които някой народи биха мечтали а отново нищо и нищо.до сега симпатизирах на бсп не на някоя личност ами просто старо възпитание,но вече съм склонен да гласувам за всеки който би ни изкарал от тинята.всички знаем че в БГ има пари и то много но не се разпределят правилно.онази вечер гледах по тв за братя галеви че можело да се кандидатират за евро депутати.да ви кажа честно,не ги познавам момчетата само от медиите съм слушал и гледал за тях но,съм склонен да вярвам че въпреки от това какви са точно такива хора трябват на българия.както обикновенно наричат яките бизнесмени-мутри,ако има такъв премиер и министри мисля че от тях трудно ще се краде и ще убягва нещо а сега всички така наречени мутри са плод на сегашната оправа.и за берлускони се говорят разни неща но с италия и дума за сравнение не може да става.в неделя гледах другата българия по бтв за българи на остров тенерифе испания и просто няма за какво да се говори.http://www.btv.bg/videos/broadcast_v...video_id=13943

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                          ....1на държава люксембурк която е колкото софия,или холандия,или която и да било държава подобна на изброените 2,...
                          Колега в голяма заблуда сте и за двете държави и особено за Холандия! Тъй като имам някакви допирни точки особено с втората и съм бил многократно там... ще ви кажа само, че не бих живял там доброволно, но не това е което исках да коментирам.
                          Ротердам е едно от най-големите пристанища на Европа... нямате идея какъв стокооборот правят в тази държава. Искам да ви напомня, че фирмата PHILIPS е Холандска! Също така на човек от населението са на едно от първите мeста по селскостопанска продукция в Европа, а са 16 милиона човека и с почити три пъти по малка площ от Б-я... като една част от територията си са извоювали от морето и са пренасяли пръст за да я култивират и още доста неща мога да разказвам но ...
                          нито му е тук мястото нито времето. Някой път може да се отбия на някоя от срещите в Шумен, да се запознаем и може би ще поговорим повече по темата.
                          Have A Nice Day
                          o/_______\o
                          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                          []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                            Колега в голяма заблуда сте и за двете държави и особено за Холандия! Тъй като имам някакви допирни точки особено с втората и съм бил многократно там... ще ви кажа само, че не бих живял там доброволно, но не това е което исках да коментирам.
                            Ротердам е едно от най-големите пристанища на Европа... нямате идея какъв стокооборот правят в тази държава. Искам да ви напомня, че фирмата PHILIPS е Холандска! Също така на човек от населението са на едно от първите мeста по селскостопанска продукция в Европа, а са 16 милиона човека и с почити три пъти по малка площ от Б-я... като една част от територията си са извоювали от морето и са пренасяли пръст за да я култивират и още доста неща мога да разказвам но ...
                            нито му е тук мястото нито времето. Някой път може да се отбия на някоя от срещите в Шумен, да се запознаем и може би ще поговорим повече по темата.
                            да за населението като брой съм съгласен и за филипс също но и да не забравяме за бялото саламурено сирене и гъстото кисело мляко родно българско.просто във всяка 1на държава се оценяват труд и постижения освен в нашата.

Comment

Тъй тъй, то сиренето и киселото мляко са напълно съпоставими с най-големите търговски терминали в света, нали? Трябва да се гледа малко по-реално на нещата
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                                но и да не забравяме за бялото саламурено сирене и гъстото кисело мляко родно българско.просто във всяка 1на държава се оценяват труд и постижения освен в нашата.
                                Много се дразня като чета такива неща. Залудо работи, залудо не стой е казал нашио народ. Само, че същият този народ е ПРОСТ, той затова е и беден. Какво като имаме голеееми заводи, 1дни от най-големите на балканите и 3-ти в света, ми тия заводи просто работят НЕРЕНТАБИЛНО. Работят по начин и с технологии отпреди 40 години и няма как да са конкурентни. За какво ни е Кремиковци, като трупа загуби и дългове към държавата, т.е към нас?! Понеже сме много богати, та затова всички ние плащаме, за да може гордостта на бг индустрията да работи (и да бълва отрови над Сф. съответно). Богатите държави затова са богати, защото там се работи ефективно. В бг често работим много, ама неефективно. БВП на глава от населението в много държави вече надхвърля 40 000 долара годишно, а това не става с кисело мляко и туризъм.
                                И какво селско стопанство имаме моля?! Кви са тия смешки. Ходи по Родопите да видиш как се гледат картофи. Ако мислиш, че това е начина... бъркаш жестоко. В САЩ фермерите са 2.5% от населението, но произвеждат 2 пъти повече от необходимата за 300-те милиона хамериканци продукция. Просто те работят много и по правилния начин, а ние само работим много.

А, и освен това много се краде. Софиянски докато беше кмет асфалтът в Сф. се правеше основно напролет и нарочно се полагаше в най-големите дъждове. Гледал съм ги и нарочно чакаха да завали, за да почнат. Пари на вятъра, но и общинарите доволни и асфалтиращите фирми също. Едни и същи улици се правеха всяка година. Този месец в квартала се асфалтират малки улички, които бяха станали непроходими, но по-важното е, че дойдоха, нарязаха и взе че заваля. Машините им стояха повече от седмица паркирани и едва когато изсъхна - асфалтираха и си тръгнаха. Ми то пък от нас си зависи кой ще решава как да се харчат парите ни. Като не искаме да избираме - няма и да се оплакваме.

Comment

Working...
                                X