Известие

Collapse
No announcement yet.

БСП с/у ГЕРБ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    fade спор се води с аргументи, ти поставяш етикети. Не си ми интересен.
    Колега, смятам че ако правите на някого забележка за точност в изказванията все пак първо вашите трябва да са безупречни. Ако погледнете по назад в темата ще видите, че имам своята позиция а и съм изказал мнението си относно някой неточности в постовете на колегата galinvest71... но обиди... етикети... едва ли. Интересно защо точно пък на Вас ви сложих етикет? Всъщност няма значение, защото мисля, че и аз не изпитвам особен интерес към "скромната" Ви персона.

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Виж сега, няма смисъл да се заяждаме и да си доказваме кой е по-голям юнак, щото и тази тема ще се изроди, както повечето във форума. Постът на колегата galinves71 е трудно разбираем, това е факт. Нека се опитаме да спорим само по темата, за да стигнем до някаква "истина".
    ...
    Вижте по горе... по скоро ме притесняват други неща и съм радетел за същото като вас!
    Нека дискутираме без да се обиждаме... нали!
    Have A Nice Day
    o/_______\o
    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
    []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Виж сега, няма смисъл да се заяждаме и да си доказваме кой е по-голям юнак, щото и тази тема ще се изроди, както повечето във форума. Постът на колегата galinves71 е трудно разбираем, това е факт. Нека се опитаме да спорим само по темата, за да стигнем до някаква "истина".
      Абсурдно е да се твърди, че Германия дължи богатството си на завладените през Втората световна страни. През 1945г. немската икономика е била срината до такава степен, че хората са вадели червеи изпод паветата, за да оцелеят. Заводите са били тотално унищожени, 20 млн. от работоспособното население са загинали. Въобще, тръгнали са от нулата и даже под нулата. Япония - същата работа. Нашето положение през 1989г. няма нищо общо. Нашият проблем е, както казах и по-горе, че народът ни е прост и неинформиран. Гледам сега рекламите на БСП по ТВ, където някакви баби изкуфели обявяват колко са доволни от Станишев. Пенсиите им били 120 лева, а при Костов - 60. Ами Костов какво завари 1997г. след управлението на БКП?! Хиперинфлация, долара = 3 000лв., мутри и рекет на всеки малък бизнес. Големите заводи - държавни и източвани от групировки, като Мултигруп, никакви външни инвестиции. Колко да са пенсиите?! А и оттогава минаха 12 години, тя само инфлацията за тоя период е толкова бе, смех. Освен това били вдигнали минималната заплата с некви драстични проценти. Хахах, ми то и първолаците знаят, че минималната заплата се използва само за счетоводни и статистически цели, бе. Кой работи за 200 лева или колкото е там МЗ?! Средната заплата си е пак мизерна и така ще е, щото сме прост народ.
      Милен Велчев, като министър на финансите го бяха снимали да играе карти на яхтата на най-големия контрабандист в Монако, издирван в момента. И кво - на миналите избори царят пак влезе в парламента. Тук във форума чета колко бил велик.
      Втори пример за политически чадър. Тук просто нямам думи. Човекът си загражда 70 кв.км. и не пуска в тях никой, дори органите на властта. Обикаля България с охрана с бронежилетки и автомати и държавата уж не може да го спре. И кво... БКП е втора полит. сила. Ми, нормално е да сме бедни.

П.С. И Жан твърдеше, че държавата не може толкова лесно да се справи с мутрите, пък Костов ги смачка за няколко месеца. Ама нали като ни мързи да мислим е по-лесно да кажем, че всичките са маскари...
      що бе браточка,що ще е трудно разбираем?трудно смислен или трудно написан?мисля че сме разумни люде и не ни е нужно голямо перефразиране за да разберем сложността на материята живот.
      http://clubalfaromeo.com/forum/showt...089#post473089

Comment

http://www.boykostov.org/boykostov/ Ей тия са некви мазохисти. Направили си сайт, за да могат хората хубаво да ги насерат в него. Дали се кефят, като четат коментарите?!?! Не го разбирам, ма аз логиката на комунистите никога не съм успявал да я схвана.

P.S. На 14 април т.г. в централата на БСП на ул. "Позитано" 20, беше подписан Договор за "Коалиция за България" за участие в изборите за членове на Европейски парламент. Договорът подписаха председателят на БСП Сергей Станишев и председателите на останалите партии - Георги Анастасов за партия Български социалдемократи, Александър Радославов за партия Движение за социален хуманизъм, Спас Панчев за ЗС "Александър Стамболийски", Тома Томов за партия „Рома", Александър Паунов за Комунистическа партия за България и Минчо Минчев - председател на патриотичната партия „Нова зора".
        Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 22:04.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Това е щото ти си успял да стигнеш до сайта. Аз прабвах да го отвора първия път като се появиха посдобни безумни неща в нета ама даваше достъп до сги-бин - сигурно е трябвало да го хакна
          хихи

Ама партията майка просто пробва всякакви начини да си осигури победата
          Нищо чудно нито пък ново

При нормална избирателна активност подобни кампании нямат ефект, да не споменавам и че при 70-80% гласували дсп няма шанс да е в парламента
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Е кво бе, криза е, всички търговци обявяват големи промоции - избираш Станишев, получаваш в комплект Доган, избираш бойко - той пък върви с Костов.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              ...
              При нормална избирателна активност подобни кампании нямат ефект, да не споменавам и че при 70-80% гласували дсп няма шанс да е в парламента
              70-80% ... Мечтииии...!
              Have A Nice Day
              o/_______\o
              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
              []=о===о=[]

Comment

По темата бих гласувал за герб ма няма да гласувам сигорно на изборите не им вярвам секи случай съм против тройната коалиция заради комунягите има бедни и богати средна класа няма .....
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Лошото е, че няма свестни за които да гласуваш. Още по-лошото е, че ако не гласуваш - на ДПС (скъсените отпред и зашити отзад) и на ЕвроЦиганетата и тем подобни им дигаме % без да се усетим. Затва АТАКА, АТАКА - майката си трака.
                  Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                    Лошото е, че няма свестни за които да гласуваш. Още по-лошото е, че ако не гласуваш - на ДПС (скъсените отпред и зашити отзад) и на ЕвроЦиганетата и тем подобни им дигаме % без да се усетим. Затва АТАКА, АТАКА - майката си трака.
                    Направо мама си джаса.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Attached Files

Comment

По добре охраната на Тато , отколкото отрочето му БСП с неговите издънки ДПС и НДСВ.
                        ALFA 156 2.4 JTD 140 PS THE BEST

Comment

Първоначално публикувано от ludmilcar Покажи съобщение
                          По добре охраната на Тато , отколкото отрочето му БСП с неговите издънки ДПС и НДСВ.
                          Всики си има мнение, но важното е да го изрази на точното място по точното време, другите писаници по форума биха обедили само идиот да гласува за определена политическа партия.
                          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                          Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                            Всики си има мнение, но важното е да го изрази на точното място по точното време, другите писаници по форума биха обедили само идиот да гласува за определена политическа партия.
                            Точно така е , сега му е времето да гласуваме, че братята роми и автобусите с турци чакат с нетърпение...
                            ALFA 156 2.4 JTD 140 PS THE BEST

Comment

аз,върл и заклет потомък на фронтоваци и Истински, бивши комунисти ми е много трудно да реша за кого да глаДувам.със сигурност от това което беше до сега след отновощно спечелване на бсп няма да е по-добре,видяхме всички.мислех да изменя на себеси и да гласувам за бойко но след тези костовизми и той ми влезна у кюпа.а атака колкото и истински да звучи волен,няма шансове.искам този който дойде на власт да одържави частния бизнес и отново стане всичко на народа но уви.
                              Last edited by galinves71; d.m.y г., 16:24.

Comment

Първоначално публикувано от ludmilcar Покажи съобщение
                                също да не забравяме Иван Костов и неговите производни
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X