If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, много Ви моля, малко по-сериозни дискусии да се провеждат тук. Разговор тип "язе и биритшедъ у кръчмата", моля да оставите за другаде.
Благодаря.
аз,върл и заклет потомък на фронтоваци и Истински, бивши комунисти ми е много трудно да реша за кого да глаДувам.със сигурност от това което беше до сега след отновощно спечелване на бсп няма да е по-добре,видяхме всички.мислех да изменя на себеси и да гласувам за бойко но след тези костовизми и той ми влезна у кюпа.а атака колкото и истински да звучи волен,няма шансове.искам този който дойде на власт да одържави частния бизнес и отново стане всичко на народа но уви.
И аз съм потомък на фронтоваци и истински бивши комунисти, но те немат нищо общо с криминалните, които днес се пишат за БСП. Ееееей нема читаво вече. А виж за одържавяването на частния бизнес - нема да стане. Но виж - глупавата държава (силно казано) ако си прибере откраднатото (колкото и малко да може да се направи) и на открадналите го в добри държавни пансиони - това ще е нещото, което ще може да възроди истинските ценности.
И аз съм потомък на фронтоваци и истински бивши комунисти, но те немат нищо общо с криминалните, които днес се пишат за БСП. Ееееей нема читаво вече. А виж за одържавяването на частния бизнес - нема да стане. Но виж - глупавата държава (силно казано) ако си прибере откраднатото (колкото и малко да може да се направи) и на открадналите го в добри държавни пансиони - това ще е нещото, което ще може да възроди истинските ценности.
Колеги, вие поне има за кого да гласувате - имаше един Владимир Спасов, генерален секретар на БКП. Скоро не се е появявал де, дано е жив и здрав човекът. Убежденията ви се припокриват, така че - гласувайте.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
ха така братле,ха така.то и да стане държавно със сигурност няма да е като преди щот са минали 20г но......абе дай да вземем 1на куба или 1 китай,социализъм с частен бизнес и супер гот си живучкат.как беше преди сърбия и унгария,соц и бизнес.
Съжалявам обаче ще те сваля от облака. Пекин не е Китай. Цели провинции мизерстват.
А за Куба думи нямам.
Прав си стара лисицо. Куба само по филмите е палми, плажове, ром, пури и знойни кубинки. Или то е така, ма не за кубинците.
А виж Китай сигур е и по-зле. Там май са като СССР през 20-30 години на миналия век. Имаш си всичко - работа 12-16 часа на ден, креват на вишка в работническо общежитие, цял чифт стари военни дрехи, протрит кожен каскет (бонус от партията-закрилница), здрав десен гумен ботуш, ЦЯЛА купичка диетичен варен ориз на ден, право да мълчиш, право и да не казваш нищо, право да имаш само едно дете (поне до скоро беше така) и то ако ти върже некоя полуграмотна комсомолка - бе сичко си имаш. Цялото земно щастие си имаш.
А виж най-добре са братята в Корея. За тех даже не ми се пише.
Прав си стара лисицо. Куба само по филмите е палми, плажове, ром, пури и знойни кубинки. Или то е така, ма не за кубинците.
А виж Китай сигур е и по-зле. Там май са като СССР през 20-30 години на миналия век. Имаш си всичко - работа 12-16 часа на ден, креват на вишка в работническо общежитие, цял чифт стари военни дрехи, протрит кожен каскет (бонус от партията-закрилница), здрав десен гумен ботуш, ЦЯЛА купичка диетичен варен ориз на ден, право да мълчиш, право и да не казваш нищо, право да имаш само едно дете (поне до скоро беше така) и то ако ти върже некоя полуграмотна комсомолка - бе сичко си имаш. Цялото земно щастие си имаш.
А виж най-добре са братята в Корея. За тех даже не ми се пише.
Колега, при всичкото това ти иксше национализация?
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Съжалявам обаче ще те сваля от облака. Пекин не е Китай. Цели провинции мизерстват.
А за Куба думи нямам.
не е въпросът колко вземаш а колко струват.в българия с 10лв можеш да си купиш 1 китайско пили сурово,2 глави китайски чесън и 1на бира 2л но ще доплащаш.в китай 5 пилета,стек бира в кутийки и ще ти останат пари за другия ден.ай че замътихме темата.
Колеги, пак да Ви подканя, стегнете се! Особено някои.
Аз съм по темата :
Веднъж случайно бях с гръб към телевизора и говореше Бат Рамбо - страшно много прилича по маниер на говорене на Бай Тошо, направо се изумих.
След това го направих няколко пъти - същата работа. Направо се чудя дали не си внушавам.
Ако някой по-възрастен се сети, моля да го направи този експеримент и да каже - може и да се заблуждавам.
Аз съм по темата :
Веднъж случайно бях с гръб към телевизора и говореше Бат Рамбо - страшно много прилича по маниер на говорене на Бай Тошо, направо се изумих.
След това го направих няколко пъти - същата работа. Направо се чудя дали не си внушавам.
Ако някой по-възрастен се сети, моля да го направи този експеримент и да каже - може и да се заблуждавам.
Човекът докато го е пазел не си е губил времето - слушал е, може и да си е записвал.
В тази връзка - имаше едни кадри с Бай Тошо от 10-ти ноември 1989 и с Бай Мангау след изборите през 2001. Текстът беше - открийте 5-те разлики (10 се съмнявам да е имало.)
Comment