Известие

Collapse
No announcement yet.

БСП с/у ГЕРБ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, много Ви моля, малко по-сериозни дискусии да се провеждат тук. Разговор тип "язе и биритшедъ у кръчмата", моля да оставите за другаде.
    Благодаря.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
      аз,върл и заклет потомък на фронтоваци и Истински, бивши комунисти ми е много трудно да реша за кого да глаДувам.със сигурност от това което беше до сега след отновощно спечелване на бсп няма да е по-добре,видяхме всички.мислех да изменя на себеси и да гласувам за бойко но след тези костовизми и той ми влезна у кюпа.а атака колкото и истински да звучи волен,няма шансове.искам този който дойде на власт да одържави частния бизнес и отново стане всичко на народа но уви.
      И аз съм потомък на фронтоваци и истински бивши комунисти, но те немат нищо общо с криминалните, които днес се пишат за БСП. Ееееей нема читаво вече. А виж за одържавяването на частния бизнес - нема да стане. Но виж - глупавата държава (силно казано) ако си прибере откраднатото (колкото и малко да може да се направи) и на открадналите го в добри държавни пансиони - това ще е нещото, което ще може да възроди истинските ценности.
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
        И аз съм потомък на фронтоваци и истински бивши комунисти, но те немат нищо общо с криминалните, които днес се пишат за БСП. Ееееей нема читаво вече. А виж за одържавяването на частния бизнес - нема да стане. Но виж - глупавата държава (силно казано) ако си прибере откраднатото (колкото и малко да може да се направи) и на открадналите го в добри държавни пансиони - това ще е нещото, което ще може да възроди истинските ценности.
        Колеги, вие поне има за кого да гласувате - имаше един Владимир Спасов, генерален секретар на БКП. Скоро не се е появявал де, дано е жив и здрав човекът. Убежденията ви се припокриват, така че - гласувайте.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

ха така братле,ха така.то и да стане държавно със сигурност няма да е като преди щот са минали 20г но......абе дай да вземем 1на куба или 1 китай,социализъм с частен бизнес и супер гот си живучкат.как беше преди сърбия и унгария,соц и бизнес.

Comment

Олеее майко. Наистина ли си вярваш че в Куба или Китай се живее добре?
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
              Олеее майко. Наистина ли си вярваш че в Куба или Китай се живее добре?
              м да.

Comment

Съжалявам обаче ще те сваля от облака. Пекин не е Китай. Цели провинции мизерстват.
                А за Куба думи нямам.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Дайте да турнеме Владо Кузов на власт
                  Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                  FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
                    Дайте да турнеме Владо Кузов на власт
                    И Майкъл Джексън за министър на образованието.

Comment

Съжалявам обаче ще те сваля от облака. Пекин не е Китай. Цели провинции мизерстват.
                      А за Куба думи нямам.
                      Прав си стара лисицо. Куба само по филмите е палми, плажове, ром, пури и знойни кубинки. Или то е така, ма не за кубинците.

А виж Китай сигур е и по-зле. Там май са като СССР през 20-30 години на миналия век. Имаш си всичко - работа 12-16 часа на ден, креват на вишка в работническо общежитие, цял чифт стари военни дрехи, протрит кожен каскет (бонус от партията-закрилница), здрав десен гумен ботуш, ЦЯЛА купичка диетичен варен ориз на ден, право да мълчиш, право и да не казваш нищо, право да имаш само едно дете (поне до скоро беше така) и то ако ти върже некоя полуграмотна комсомолка - бе сичко си имаш. Цялото земно щастие си имаш.

А виж най-добре са братята в Корея. За тех даже не ми се пише.

Comment

Прав си стара лисицо. Куба само по филмите е палми, плажове, ром, пури и знойни кубинки. Или то е така, ма не за кубинците.

А виж Китай сигур е и по-зле. Там май са като СССР през 20-30 години на миналия век. Имаш си всичко - работа 12-16 часа на ден, креват на вишка в работническо общежитие, цял чифт стари военни дрехи, протрит кожен каскет (бонус от партията-закрилница), здрав десен гумен ботуш, ЦЯЛА купичка диетичен варен ориз на ден, право да мълчиш, право и да не казваш нищо, право да имаш само едно дете (поне до скоро беше така) и то ако ти върже некоя полуграмотна комсомолка - бе сичко си имаш. Цялото земно щастие си имаш.

А виж най-добре са братята в Корея. За тех даже не ми се пише.
                        Колега, при всичкото това ти иксше национализация?
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

А за Куба думи нямам.
                          не е въпросът колко вземаш а колко струват.в българия с 10лв можеш да си купиш 1 китайско пили сурово,2 глави китайски чесън и 1на бира 2л но ще доплащаш.в китай 5 пилета,стек бира в кутийки и ще ти останат пари за другия ден.ай че замътихме темата.
                          Last edited by galinves71; d.m.y г., 22:19.

Comment

Колеги, пак да Ви подканя, стегнете се! Особено някои.
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Колеги, пак да Ви подканя, стегнете се! Особено някои.
                              Аз съм по темата :
                              Веднъж случайно бях с гръб към телевизора и говореше Бат Рамбо - страшно много прилича по маниер на говорене на Бай Тошо, направо се изумих.
                              След това го направих няколко пъти - същата работа. Направо се чудя дали не си внушавам.
                              Ако някой по-възрастен се сети, моля да го направи този експеримент и да каже - може и да се заблуждавам.
                              Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:21.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Аз съм по темата :
                                Веднъж случайно бях с гръб към телевизора и говореше Бат Рамбо - страшно много прилича по маниер на говорене на Бай Тошо, направо се изумих.
                                След това го направих няколко пъти - същата работа. Направо се чудя дали не си внушавам.
                                Ако някой по-възрастен се сети, моля да го направи този експеримент и да каже - може и да се заблуждавам.
                                Човекът докато го е пазел не си е губил времето - слушал е, може и да си е записвал.

В тази връзка - имаше едни кадри с Бай Тошо от 10-ти ноември 1989 и с Бай Мангау след изборите през 2001. Текстът беше - открийте 5-те разлики (10 се съмнявам да е имало.)

Comment

Working...
                                X