Известие

Collapse
No announcement yet.

За КОГО ще гласувате на следващите парламентарни избори?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    А именно.
    А след това, като почнем да гласуваме и да има граждански контрол през мандата, може и ние да се появим като субект на сцената.
    Имам предвид да се зачита мнението на редовия гласоподавател.
    Убеден бях, че ще ми отговориш

Субект на сцената = ако има недоволни, веднага пред парламента =

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
      Убеден бях, че ще ми отговориш

Субект на сцената = ако има недоволни, веднага пред парламента =
      Точно
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        ...Субект на сцената = ако има недоволни, веднага пред парламента =
        Ами то там ще е постоянна манифестация в такъв случай. Не че ми пречи, де (ако се случи).
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Ще е манифестация до време... накрая все някои тикви ще узреят.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            За никой!? - доста тъп вот, или по-скоро липса на такъв да гласуваш за никой е все едно да гласуваш за ДПС
            точно така!

аз винаги гласувам, не искам ромите да определят кой да управлява и то срещу едно кебапче!!!!
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

• Винаги съм бил тъмносин, а и като видя реакцията на червената команда формирана в най различни образувания съм допълнително амбициран
              Last edited by fred; d.m.y г., 09:57.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Е, ми ти щом си в Люксембург, не си отишъл от добро там, предполагам, че не си политик.
                Абе, истината е, че отидох случайно, но бих останал за постоянно, без да се замисля.
                Иначе никога не съм искал да отивам в чужбина, но така е хората, които не искат, им се случва.
                Така е но не ми пре4и да сам родолубец и да се интересужам поне малко от БГ.
                Другата истина, да ти река чесно, те толерират повече арабите и негрите от Африка, отколкото нас.
                Да го знаеш от мен и не е много ДРАГО АА....

Тъи че ще гласувам с кеф, макар и да беше трудно да открием секция тук, защото никои от правитеслтвото БСП, ДПС, НДСВ не желае да гласуват млади интелигентни хора.
                Така че няма да се чудя и мая за кого ще гласувам, само за крайно десни партии за да има добра статистика срещу другите П....и .

Аре чао и по-малко приказки повече действие, брато.
                Last edited by търтей; d.m.y г., 13:29.

Comment

• Аз пък съм фен на Яне Янев.....още е жив
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Аз съм фен на младите и умни хора,независимо в коя партия са.Там където ги има ще има и успехи стига да не вземат пример от пущиняците п****аси,които управляваха.Нека да гласуваме колкото се може повече хора на евро и обикновени та да не стане така пак ДПС с най-много гласове.АКО НЕ ХАРЕСВАТЕ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ ВСЕ ПАК ПУСНЕТЕ ПРАЗНА БЮЛЕТИНА,КОЯТО ЩЕ Е ЗНАК НА НЕСЪГЛАСИЕ С ПАРТИИТЕ,НО И ЩЕ НАПРАВИ МНОГО ПОІТРУДЕН ЖИВОТА НА ДПС.Гласувайте,за да ни управляват Българи,а не пумаци,дето в Турция не са турци,а българи,а в България не са българи,а турци.
                    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Аз ще гласувам за ДПС
                      sigpic
                      SCUDERIA ITALIA
                      BMW 5-er
                      BMW 7-er
                      Fiat GP

Comment

• Зелените защо ги няма?
                        Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

• http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2195371
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от koleff Покажи съобщение
                            по-малко приказки повече действие, брато.
                            Абсолютно, ако работихме, толкова колкото приказваме, можеше и да се получи нещо, въпреки политиците - но не сме се научили и да работим както хората.
                            Но и ти от "Не, на политиката в сайта" към мислене като Оберщурмбанфюрер, изглеждаш малко странно.
                            Айде, че "другарката с червената химикалка" трябва да ми провери произведението.
                            Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:54.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                              Аз пък съм фен на Яне Янев.....още е жив
                              Да ама я няма тази опция за гласуване
                              Alfa 155 2.0TS 8V '93
                              sigpic
                              VW LADAVAGEN '81
                              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Малко извън темата, но все пак:

Митинг на ”Атака” опорочи деня на Ботев
                                02 юни 2009 / News.dir.bg
                                В митинг на "Атака" се превърна тържественото поклонение към подвига на Христо Ботев и всички загинали за свободата на България в местността Околчица, предаде БГНЕС.
                                Минути преди да започне тържествената част на връх Вола, лидерът на партията Волен Сидеров застана до трибуната пред насъбралото се множество и започна предизборните обещания. Словото му обаче беше прекъснато от служителите на реда, които отнеха агрегата, захранващ мегафона му. След кратък сблъсък с полицията, атакистите успяха отново да си върнат агрегата, обяснявайки че имат разрешение за използването му до 11 часа, след което Сидеров беше категоричен, че „никой не може да спре устрема на националистите“. Той обеща, че ако "Атака" влезе във властта, повече няма да се говори турски език на обществени места и по националната телевизия.
                                "Полицията се опита да спре българските патриоти", така Сидеров обясни отнемането на агрегата и обясни, че и той, и симпатизантите му, са готови да отидат "на смърт, но не и да служат в робство на турските мекерета".
                                Минути преди 11 ч. председателят на политическа партия ГЕРБ - Цветан Цветанов, пристигна под връх Вола на кон, заедно със свои симпатизанти. Малко след него пристигнаха и лидерът на БСП Сергей Станишев и Кристиян Вигенин - кандидат за евродепутат от Коалиция за България.
                                В местността Околчица в рамките на тържествата се провежда и възстановка на битката между Ботевите четници и турците. Докато това се случва обаче, атакистите продължиха да пропагандират своите политически цели.
                                "Нека да се страхуват тези плазмодии", с тези думи Волен Сидеров се обърна към симпатизантите си визирайки управляващите. Той нарече премиера Сергей Станишев и Цветан Цветанов "педалчета" и "банда педерасти", които са "превърнали България в педерастко сборище". Сидеров покани премиера да се приближи към него, за да му "шибне един шамар". Драмата се разигра, докато течеше възстановката на битката между ботевите четници и османската войска.
                                "В деня, в който отдаваме почит пред паметта на Христо Ботев и неговите четници, някои хора се опитват да използват този национален ден, за да го политизират, присвоят и опорочат за целите на една кампания", коментира пред журналисти министър-председателят, цитиран от Фокус. „Не мисля, че това ще им помогне, защото който не умее да уважава дните на национално единение, трудно може да претендира за нещо. Това са хора, които мислят само за своя собствен интерес и не мислят за България”, заяви още Станишев.
                                "Това е недопустимо! Нали политиците трябва да бъдат еталон за поведение, за да развием едно активно гражданско общество, което да се води от демократичните принципи", така пък Цветан Цветанов коментира поведението на Волен Сидеров.

http://dnes.dir.bg/2009/06/02/news4546185.html

Аз лично никога не съм харесвал Волен, но той вече прекали. Вместо да почитаме паметта на един велик БЪЛГАРИН, предизборно ще бращолевим глупости.
                                Мога да пиша тонове, но спирам защото мразя предизборната агитация в този си вид.

П.с.Резултатите от анкетата кефат 31 човека за "Гитлер".

Ето и интересен клип по темата, макар да съм го постнал в другия раздел http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=542
                                Last edited by georgyg; d.m.y г., 16:42.
                                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                                Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                                X