Известие

Collapse
No announcement yet.

За КОГО ще гласувате на следващите парламентарни избори?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koleff Покажи съобщение
    ...eто така само падат на изток
    Ами те така падат на изток колега, защото трябва да благославят Хитлер, че сглупил да сключи пакт със Сталин
    и след като са си разделили Полша, му е обърнал гръб. А сещаш ли се ако беше тръгнал директно към Русия, както са били неподготвени, какво е щяло да се случи, а? И като прегази руснаците, дали ще е можел вече някой да го спре? И дали щеше сега да има араби, индийци,....
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
      Ами те така падат на изток колега, защото трябва да благославят Хитлер, че сглупил да сключи пакт със Сталин
      и след като са си разделили Полша, му е обърнал гръб. А сещаш ли се ако беше тръгнал директно към Русия, както са били неподготвени, какво е щяло да се случи, а? И като прегази руснаците, дали ще е можел вече някой да го спре? И дали щеше сега да има араби, индийци,....
      има резон в словата ти дааа , не се бях замислял за тази теориа ДОПАДА МИ

Comment

• По време на изборите няма да съм в България. Някой знае ли къде трябва да отида и какво трябва да направя, за да мога да гласувам от чужбина?
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
          Както всеки от нас добре знае БСП ДПС си имат твърд електорат и точно тези интелигентни и млади хора които знаят че интернет не е за (ядене или мазане на краката)точно за тях става въпрос и ако те гласуват гласовете за тандема БСП и ДПС няма да имат тази тежест и няма да се бият в гърдите че еди къф си процент им гласува доверие защото този процент който им гласува доверие
          отнесен към процента на всички гласоподаватели е мизерен.
          Съгласен съм ,колега но само и единнствено действителните гласове имат полза в борбата за демокрация .
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            По време на изборите няма да съм в България. Някой знае ли къде трябва да отида и какво трябва да направя, за да мога да гласувам от чужбина?
            Трябва да разбереш в мястото което се намираш има ли изборна секция и къде е за да можеш да гласуваш естествено за много хора в чужбина това е непреложимо тъй като е свързано с пътуване и разходи но тези които са наблизо си заслужава да се пробват .
            sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
              Трябва да разбереш в мястото което се намираш има ли изборна секция и къде е за да можеш да гласуваш естествено за много хора в чужбина това е непреложимо тъй като е свързано с пътуване и разходи но тези които са наблизо си заслужава да се пробват .
              В Лондон ще бъда, така че предполагам, че все някъде из Лондон би трябвало да има. Не се съобразих преди да се прибера да попитам дали ще има секция там, но предполагам това трябва да знаят и тук в България. Та ако се окаже, че ще има дали предварително трябва да ходя да се отписвам от текущата секция към която се водя в България, за да могат да ме включат в списъците на тамошната секция? И като цяло от къде бих могъл да получа тази информация и евентуално да извърша съответната процедура?

Comment

• http://dnevnik.bg/izbori2009/2009/06...iemat_do_dnes/
                Но пише май че е до днес, така че побързай
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  http://dnevnik.bg/izbori2009/2009/06...iemat_do_dnes/
                  Но пише май че е до днес, така че побързай
                  Благодаря много, но за съжаление аз си мислих, че има време, а то какво било -"Заявленията се подават до днес (14 юни)....", но пък от друга страна "Ако в изборния ден пред урните се яви български гражданин, който не фигурира в предварителните списъци, направени на база на подадените заявления, той трябва да бъде дописан в допълнителен списък и да бъде допуснат до гласуване. Той трябва да представи задграничен паспорт, лична карта или военна книжка."

Comment

• Според мен ще може да гласуваш без проблем!

Comment

• И аз така мисля, но за всеки случай да питам, че досега когато е имало избори винаги съм си бил тук. Сега за първи път се застъпват с пътуването ми. Иначе дано е вярна тази информация, че ми се вижда доста просто в сравнение с това което прочетох за нормалната процедура. Но те нея май я правят, за да видят дали ще съберат минималния брой гласоподаватели за съставянето на секция.

Comment

• Точно така, пробвай и успех
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                          И аз така мисля, но за всеки случай да питам, че досега когато е имало избори винаги съм си бил тук. Сега за първи път се застъпват с пътуването ми. Иначе дано е вярна тази информация, че ми се вижда доста просто в сравнение с това което прочетох за нормалната процедура. Но те нея май я правят, за да видят дали ще съберат минималния брой гласоподаватели за съставянето на секция.
                          Можеш ако има изборна секция само ще попълниш декларация 4е не си гласувал на друго място.
                          Идеята за декларациите е ако няма изборна секция да се съберат 100 желаши за това.
                          хайе успех

Comment

• Има един стар лаф - Се в Г*з и се в нашия !!!
                            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                              Се в Г*з и се в нашия !!!
                              Колкото и грубо да звучи, наистина това е реалната действителност.

Всеки има право да си тъне в заблуди и безпочвени очаквания.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Колкото и грубо да звучи, наистина това е реалната действителност.

Всеки има право да си тъне в заблуди и безпочвени очаквания.
                                Като те поомачка живота и песимизма се засилва напълно те разбирам но защо да тъпчеш на по младите оптимизма не мислиш ли че е грешка .....все пак увереноста че света ще стане по добър крепи човечеството от както съществува ....
                                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                                X