If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм на работа целия ден . А и да не съм , трябва да мина 160 мили до Манчестър за да гласувам Така ми се иска , да се прибера усмихнат в милата ни родина . Направете нещо по въпроса колеги , гласувайте !
Колеги алфисти ако докато гласувате забележите нещо нередно веднага сигнализирайте на възможно повече места и то веднага включително и на медиите .
ето и списък с избирателните комисии по райони http://www.is-bg.net/cik2005/doc_new...rik_adress.pdf
Важно е изборите да се проведат честно и демократично .
Хайде тогава ми обяснете парадокса как от една партия за застъпник на изборите дават 30 лв които се изплащат от общината а за застъпник на друга партия се дават по 100-150 лв ? Така беше и евро изборите и сега пак е така във Варна предполагам и в другите градове е така .
Обяснете ми това и после да говорим за честни (и демократични) избори .
И все пак НЯМА да гласувам .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Хайде тогава ми обяснете парадокса как от една партия за застъпник на изборите дават 30 лв които се изплащат от общината а за застъпник на друга партия се дават по 100-150 лв ? Така беше и евро изборите и сега пак е така във Варна предполагам и в другите градове е така .
Не гласувай бе ..
Ако гласуваш - все УЙ ще ядеш .. ама какъвто си избереш.
Ако не гласуваш - яж турски резани и немити цигански с извинение... просто силно се съмнявам , че иначе би гласувал с тях , че да се радваш ,че са избрани ..
Като сме прост народ и не можем да се организираме да гласуваме , ще ядем квото сме пуснали другите да посеят ...
Имаш глас , ама си го държиш ..
Ни печелиш , ни губиш ... но не изразяваш лично мнение!
Това просто както и да го глеадм - говори лошо за теб ..
Аз ще гласувам , тва ще ми е втория избор за годината , т. като Февруари направих 18 ..
Радвам се , че мога да упражня правото да си изявя мнението и да съм някой , а не просто да седя и да бездействам ..
Човек който не изевява правото си на глас,самичък казва,че искат да го тъпчат и ~б%т.Аз лично ще гласувам и после ще имам право да се ядосвам,защо нищо не върви,а не като масата хора като дойдат избори:"За кво да гласувам?Нищо няма да се промени" и накрая пърмака целия и тия същите пак ревът"Няма пари,беззаконие е,всеки си прави каквото си иска."Докато не се вземем в ръце и не направим нещо,никой нищо няма да направи.Не говоря да изкараме автоматите и танковете,а да упражним едничкото си право на глас в тая тъпа държава,където убиици се разхождат на свобода,но това е друга тема,а управляващите крадът за последно и всеки си гледа кефа.Който не гласува значи му харесва да живее така,цял живот да го тъпчат.
Аз ще гласувам!Не искам да ме управляват турци и пенсионери с по единия крак в гроба да ми решават съдбата!
Доста време ме жегваше да пиша в темата, но се въздържах съвсем умишлено, защото знам, че почна ли да пиша, ще се поулея, понеже въпроса е доста крив и има различни ъгли, от които може да бъде зачекнат.
Искам само да вметна, че според мен шанса някога нещо в тая държава да се промени(в наш интерес) е единствено и само в нашите ръце.
А управляващите винаги ще са ни виновни, винаги ще крадат и правят мизерии, ами така е не защото те са изроди и дебили(някои то тях са ти точно такива де), ами защото ние им позволяваме, като си трайкаме тихо, кротко и чинно.
Ако не само 30 % от имащите право на глас (от които 12-15 % турци, 7-8 % от чужбинско пак такива и остават едва 10-тина % "българи"),а 80% от имащите право гласуват, то тогава нещата със сигурност ще имат коренно различен развой.
Защото Хегел го е казал "Количествените натрупвания, водят до качествени изменения" и това е факт, а вервайте ми няма въздържал се за ДПС, всички които волю или неволю подкрепят ДПС(а и БСП) са там пред урните, защото на тях определено не им е безразлично кой е на власт.
Така че, сами си направете извода в чии ръце ще е управлението на България ако да речем поне 80% от имащите право на глас отидат да гласуват, задачата е лесна, от ранга на задачка за 2-3 клас
Доста време ме жегваше да пиша в темата, но се въздържах съвсем умишлено, защото знам, че почна ли да пиша, ще се поулея, понеже въпроса е доста крив и има различни ъгли, от които може да бъде зачекнат.
Искам само да вметна, че според мен шанса някога нещо в тая държава да се промени(в наш интерес) е единствено и само в нашите ръце.
А управляващите винаги ще са ни виновни, винаги ще крадат и правят мизерии, ами така е не защото те са изроди и дебили(някои то тях са ти точно такива де), ами защото ние им позволяваме, като си трайкаме тихо, кротко и чинно.
Ако не само 30 % от имащите право на глас (от които 12-15 % турци, 7-8 % от чужбинско пак такива и остават едва 10-тина % "българи),а 80% от имащите право гласуват, то тогава нещата със сигурност ще имат коренно различен развой.
Защото Хегел го е казал "Количествените натрупвания, водят до качествени изменения" и това е факт, а вервайте ми няма въздържал се за ДПС, всички които волю или неволю подкрепят ДПС(а и БСП) са там пред урните, защото на тях определено не име безразлично кой е на власт.
Така че, сами си направете извода в чии ръце ще е управлението на България ако да речем поне 80% от имащите право на глас отидат да гласуват, задачата е лесна, от ранга на задачака за 2-3 клас
Колежке съгласен съм с теб,обаче докато "дебелите глави",тези които всичко знаят и всичко могат не почнат да мислят нищо няма да стане.Преди да имам право да гласувам си мислех:"Аве бал съм го,аз кой съм,че да направя нещо? ",но си промених мнението и докато тези "умни глави" не осъзнаят,че един по един изграждат тези 80% от имащите право глас нищо няма да стане.В БГ всеки всичко знае,може и тн и това е единствената причина да сме на тоя хал.Трябва да се осъзнаем.
Абе други години никога не съм виждал и слушал такова призоваване за гласуване, тука на 10 човека, 9 агитират яко за гласуване, обясняват ми как гласа ми щял да спре Доган, турците и прочее да спрат да се гушат, и прочее......тия дето не щат да гласуват, или не виждат смисъл рядко се обаждат, щото ще трябва да изразяват позицията си пред много хора, или го смятат за безмислено......
Добре де, аз не мога да разбера къде спахте вие през сичките тия години дето Доган беше във власта, що не гласувахте, или ако сте гласували що гласа ви не е променил нещо?.......Аха......ама ся сте мноо амбицирани, и ще се разкарате до урните за да разкарате Доган от власта.......ше го разкарате и какво ще стане - така или иначе за властимащите ще има например едни 200 милиона за крадене, който просто си стоят и чакат да бъдат прибрани - ся заради вас няма да ги земе Доган, ще ги земе или Бойко, или Костов, или кой да е там мърсол - и ква е разликата за вас - никаква - може би ще ви е по гот че ще ви обира българин.......Човек гласувал за своето бъдеще, и за бъдещето на децата си - тяхното бъдеще е това което АЗ определя, независимо от политиците на власт......разделяха ни дълги години на сини и червени, после модела се изтърка, вкараха и малко жълто за разнообразие, после видяха че е нужно да припокрият още малко дупки, и направиха заигравката с турците и Доган - Разделяй и владей - велик принцип е това и лично аз мога да допусна всеки "да ме управлява", но няма да допусна тоя мръсен принцип да окаже влияние върху мен......
И ся като изфърлите Доган от власта, след 4 години тук ще слушам призиви айде братя да гласуваме че да изфърлим Х от власта че незнам си какво - и до кога така - голия смисъл на гласуването е да гласуваш ЗА нещо или някой, а не да го направиш ПРОТИВ някой - щото поне 8 от тия 10 дето призовават за гласуване тука ще го направят като просто гласуват за някой, само и само да е против ДПС.....
Най готиното обаче е че вече ще спрат да ми повтарят че купуването и продаването на гласове било престъпление.....още седмица и щях да повярвам че е така ебаси.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment