Колеги, да ви споделя нещо интересно: за пръв път ми се случва да чакам на опашка да гласувам! И то само 'нормални средностатистически' избиратели... чак не ми се вярваше. Гледам, че все пак е мааалко по-висока избирателната активност...
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ ГЛАСУВА!
Collapse
X
-
Ето и поредният резил ДПС са на трета сила,ето това става като не се гласува.Тези 63% които не са гласували или са малоумници или им харесва да живеят така.Снощи казаха че Герб които са първи фактически са избрани със 7-8% от всички гласоподаватели които имат правото и възможността да гласуват в БГ.Ето това сме ние сбирщина от олигофрени и дебили които ги управлява я някой руснак или турчин.Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДа не би някоя партия да предлага безплатно миене на коли.
Абе някой може ли да каже каква е била избирателната активност че това не е нещо дето мисля да ровя из други сайтове?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Към 20.50 ч. приключи изборният ден в цялата страна, съобщиха от ЦИКЕП. Избирателната активност в България е 37.49 на сто. Гласували са 2 287 509 от имащите право на глас 6 704 059 избиратели.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
ебати тъпото заглавие на темата.Който иска гласува-който не иска-не!А като гледам колко доволни са софиянци от кмета си и тичат да гласуват за неговата партия,ме навява мисълта ,че много хора има,които не знам как да определя(ако го напиша ще отнеса пак бан)Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
E как да не съм доволен от кмета...
Такъв титан на интелектуалната мисъл, ти знаИш уи че сме по добре от Виена вече?
- Няма една дупка на улиците.
- Имаме завод за боклук.
- Нямаме улични кучета.
- Боклук въобще нямаше тези от кризисния щаб го караха нарочно да цапат.
- Празни детски градини да се чудиш къде да ходят децата.
- Само нови автобуси и трамваи.
...Направо сме за завиждане
Трагичното е че мнозинството още чака месията да ни оправи и се гласува като на мач, наште ваште и напук.
... отивам на бира ...sigpic
Alfa Romeo 156 2.4JTD
Mazda CX-5
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение. Избирателната активност в България е 37.49 на сто. Гласували са 2 287 509 от имащите право на глас 6 704 059 избиратели."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Сценария си един и същ както с всички предишни избори . Изниква нова партия с нови обещания и същите партийци . Преди години беше същата работа и с НДСВ сега с Герб . Аз го виждам така - ако една и съща партия спечели 2 (две) последователни парламентални победи в България аз ще направя Викингско погребение на Алфата
Което не означава обаче , че ще гласувам за когото и да билоНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеСценария си един и същ както с всички предишни избори . Изниква нова партия с нови обещания и същите партийци . Преди години беше същата работа и с НДСВ сега с Герб . Аз го виждам така - ако една и съща партия спечели 2 (две) последователни парламентални победи в България аз ще направя Викингско погребение на Алфата
Което не означава обаче , че ще гласувам за когото и да билоAlfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша
Comment
-
Аз мислех да гласувам, но се случиха неща, коит ме възпрепятстваха. Мислех да се пробвам в последния момент, но реших, че усилията не си струват.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщениеEeee, прекалихте вече.
Първо ме изкарахте, че не съм алфист, а след като не искам да ви се вра в масовата заблуда, че утре като гласувате, ще промените нещо - .
Винаги пиша това - ако имаш за избор: лайно, говно и диария, задължително ли трябва да хапнеш от по-малко гнусното?Last edited by fred; d.m.y г., 23:15.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Сетих се за това след изборите:
Принципи на човешката глупост
1. Винаги и неизбежно всеки от нас подценява броя глупаци, които се намират в обращение.
2. Вероятността някой да се окаже глупав, не зависи от която и да било друга характеристика на личността на този някой.
3. Човек е глупав, ако причинява вреда другиму, като от това не извлича полза за себе си или дори сам си причинява вреда.
4. Неглупавите хора винаги подценяват вредоносния потенциал на глупавите и постоянно забравят, че по което и да било време, на което и да било място и при каквито и да било обстоятелства общуването или обвързването с глупаци задължително се оказва скъпоструваща грешка.
5. Глупакът е най-опасният тип човек, който съществува.
Това е в контекста на последните събития.
Формулирани от италианец, ама верни!
...или с две думи на Български:
Да е х.й да му го набиеш, ама акъл- как?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...BE%D0%BB%D0%B0
п.п. Нищо лично към никой!Last edited by bager; d.m.y г., 23:55.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеСетих се за това след изборите:
Принципи на човешката глупост
1. Винаги и неизбежно всеки от нас подценява броя глупаци, които се намират в обращение.
2. Вероятността някой да се окаже глупав, не зависи от която и да било друга характеристика на личността на този някой.
3. Човек е глупав, ако причинява вреда другиму, като от това не извлича полза за себе си или дори сам си причинява вреда.
4. Неглупавите хора винаги подценяват вредоносния потенциал на глупавите и постоянно забравят, че по което и да било време, на което и да било място и при каквито и да било обстоятелства общуването или обвързването с глупаци задължително се оказва скъпоструваща грешка.
5. Глупакът е най-опасният тип човек, който съществува.
Това е в контекста на последните събития.
Формулирани от италианец, ама верни!
...или с две думи на Български:
Да е х.й да му го набиеш, ама акъл- как?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...BE%D0%BB%D0%B0
п.п. Нищо лично към никой!
1. Глупостта е субективно понятие.
2. Никой не е имунизиран против глупост.
3. Мисленето, че някой е глупак е признак за глупост.
4. Глупакът е щастлив човек - той винаги има готови отговори и решения.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment