Първоначално публикувано от venko
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Партизани, паметници и прочие
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЧудно. И експозиция ще спретна. Разрешиха ли частните музеи? Сериозно питам.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеДа. Чети повече. Не вреди.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе питай, скоро няма да забогатееш от тази идея.
А не като колегата да пита имало ли е фашизъм или не.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеОт цялата история, не стана ясно с какво точно пречат (чисто физически, майната и на цялата идеология, каквато и да е и независимо от гледната точка). ...)
Да не говорим за оня толуп в центъра на София, на Цървената армия, която не е дала нито една жертва тук/ако не броим разстреляните от съветската армия техни служащи за мародерство и пиянство, има такъв във Варна май само/.Като дете все ми стърчеше през прозореца на кухнята.
В тая точка в една от прибалтийските държави натириха такъв паметник на подобно място, въпреки воплите на руснаците.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от venko Покажи съобщениеНе мисля ,че паметника на червената армия е паметник на глупостта
Което е много по-страшно от обикновената глупост.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
търтей не мога да разбера в какво се опитваш да ни убедиш.Че това да рушиш паметници е нещо хубаво, че няма такова нещо като загинали хора, защото всъщност те не са съществували ? Може и на pm да минем.Както решиш.мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениетъртей не мога да разбера в какво се опитваш да ни убедиш.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от venko Покажи съобщениеМного добре знаеш поради какви причини е издигнат този паметник,затова не знам за какво предателство говориш!Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеМоже пък да не знам. Я пробвай да обясниш, моля.
Comment
-
Първоначално публикувано от venko Покажи съобщениеЧел съм доста и затова не съм съгласен с твоите твърдения и с нищо не можеш да ме убедиш ,че си правНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Може червената армия да е докарала комунизма в България,но в края на Втората световна война заедно с руснаците и други народи сме се били рамо до рамо с тях против фашизма.Само заради загиналите в тази война руснаци трябва да сме им благодарни ,защото сега в България, а може би и в други държави щеше да има фашистки концлагери.Така че червената армия е спасила Европа от най-голямото зло-фашизма!Само заради това би тябвало да уважаваме паметника им!
Comment
Comment