If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защото всичко приемаме на ташак затова сме на такъв хал,и още ще замиришем на зеле.
Има истина в това, което казваш. Все пак може и да се посмеем отвреме на време - няма лошо. Темата наистина е сериозна, но сега нямам време да развивам тези. Аз винаги гласувам и призовавам всички да го правят.
Така е щото всички сме ПУТКИ, ПУТКИ с огромно П. Всички. Румънците се клаха, разчепиха маймуните Чаушескови като първите помияри на мегдана. Сърбите дето ги псуваме - се трепаха кат животни, кръв, бомби, кво ли не - ми и те вече са по-добре. Косово, Македония - също. Само ние - айде с добро, айде без кръв. Не става господа - не става. Някъде пак във форума бях писал за оная песен на Жоро Минчев, в която се пееше, че "властта с кръв се взима, с кръв се дава". Ама така е - нека ни таковат с добро, така де - кръв да няма. Като не рипаме - ше требе да си траем. Можем само да оголваме зъби и да псуваме от време на време и толкова. И то само и единствено ако др. ВЛАСТ отпусне евра за пломби и коронки - иначе ще се хилим кат идиоти същи и ще си чешем езиците с единствения ни останал зъб, с който по принцип си пукаме доматите.
Надявам се, че на изборите на 5 най-после това ще свърши. Но всъщност знам, че само се надявам.
Съжалявам за гореизползваната дума с П, но май тя е най-вярната в случая.
Много моля, да се ограничаваме с използването на нецензурни думи. Последно предупреждение. Благодаря.
тоя Доган и ДПС са мафия, не съм расист ама тоя резак да вари да си гледа търция, кво майка си търси тук, дано никой не гласува за тея изроди, и тоя кабриолет кво се прави, и неговото време ще удари и той ще го духне, ебаси и наглостта да говориш така в чужда държава, да вари да си управлява турция, ама не го искат там, не гласувайте за тоя калаф хора, никво дпс, мама им обраха ни гадините [...]
Колеги, едва ли има значение това, че Доган е турчин; в една друга тема пишеше, че е важно какво прави човек, а не какъв е - циганин, турчин, негър, ако щете китаец...
Просто тоя тип е толкова нагъл, че си казва едно към едно нещата, чувства се недосегаем...Факт е, че той е може би единствения политик, който участва ПРЯКО в управлението на държавата вече 20 г.!!!! При това от 'партия на малцинствата'!!
Или както беше казал търтея: "Ето още една причина да не гласуваш... Или?!?...."
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Ако и след това изявление на Доган не се организират българите да гласуват,значи няма надежда за нас.Ама и това което казва той е истина за съжаление.Баси направо ми иде да емигрирам.
Страшно е това, дето казва Доган. Но още по-страшно е, че се е стигнало дотам, че да има наглостта да го заявява така открито. Още по-страшното е, че на никой всъщност не му дреме какво става в собствената му държава - ето и сега - ще се пеним два-три дни, и после пак со кротце со благо... Всички са много напористи в нета и на масата в кръчмата, но наяве нямаме НИЩО. Още Ботев го е казал, и много се е възмущавал на тази ни черта овчедушна.
Що за народ е този, дето се бие по гърдите, че успял да се отърси от 5 вековни окови, а сега допуска съвсем съзнателно и безметежно същото робство ?!? Има ли изобщо такава нация нейде другаде по света ?!?
Наистина, ако и този път оставите нещата да вървят на самотек, няма да имате никакво право да се жалвате после за гнусната ситуация около вас! Няма да имате право да се жалвате, че мангал с 5 висящи дела е изнасилил сестрата на ваш приятел, или обрал и наръгал с нож 75-годишната ви баба! Крайно време е всички да разберат, че държим съдбата си в собствените си ръце - никой няма да ни помогне да се оправим - нито братята американци (дето в момента заграбват наши територии), нито екс-братята руснаци (щото пък на тях вече хич не им дреме за нас).
Приканвам ви - ако не искате след година-две да се налага да учите турски, за да си купите хляб, ако не искате децата ви да носят потури или да им обяснявате защо сте българи, па живеете в Торонто, Пърт или където и да е на майната си - ЗА БОГА, ИЗЛЕЗТЕ ЗА 10 МИНУТИ ОТ ЛУСКОЗНИТЕ СИ АПАРТАМЕНТЧЕТА, И ОТИДЕТЕ ДА КАЖЕТЕ "НЕ ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВА ДОГАН" !!!
Па после идете и пийнете една-две бирички
...не гласувайте за тоя калаф хора, никво дпс, мама им обраха ни гадините...
Колега, в този форум няма много гласуващи за "тоя калъф" - виж темата "За кого ще гласувате". Там, в анкетата само 2-ма човека са посочили ДПС. Доган си има кой да гласува за него, проблемът е че ние като не гласуваме неговите проценти нарастват.
Хора, разберете: за да разкараш някого от властта, трябва да гласуваш за другиго.
Няма друг начин. Ние все чакаме някой принц да дойде на бял кон и "да ни оправи" и затова все ни оправят. Помислете логично: за да разкараме Доган, трябва да гласуваме за някого, който е против него и в никакъв случай няма да се коалира с него. Колкото повече хора сторят така, толкова по-малък ще е процентът на Доган, а колкото му е по-малък процентът, толкова по-слаби ще са шансовете му да заема позиции във властта.
Също така, гласувайте за някого, който ще влезе в парламента, а не за някакви измислени новоизлюпени или староизлюпени партийки и коалицийки, които събират по 1-2%, защото тогава гласовете ви ще се разпределят между останалите, включително и ДПС.
. Приканвам ви - ако не искате след година-две да се налага да учите турски, за да си купите хляб,
Хм след 2 години... Това е нормална ситуация на много места и то не отскоро. Дори понякога се правят, че не разбират български за да го кажеш на турски
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Знам че звучи гадно изявлението на сокола,но когато се стигне до това,значи че си вижда края на царуването,щот ГЕРБ със сигурност ще спечелят,и за него вече власт няма да има.
Знам че звучи гадно изявлението на сокола,но когато се стигне до това,значи че си вижда края на царуването,щот ГЕРБ със сигурност ще спечелят,и за него вече власт няма да има.
Абе не е вярно - той вече натрупа такова икономическо влияние, че властта пак ще е негова.
Ами аз не виждам нищо нередно в това дето каза Доган. Ако слушате цялата среща ще видите в контекста на какво се казва. НИЩО НЕ ЗАВИСИ от кметовете и депутатите когато става въпрос за национална политика и финансиране на проекти (зависи от изпълнителната власт) в случая определен министър. Тъй като там(на срещата) кмета пита защо тяхния депутат не им е помогнал с проект за канализация, Доган обяснява че депутата няма как да помогне щото гласува закони а няма власт ( те са определили приоритетите за държавата чрез тяхното гласуване - ама за кокретни проекти,,,)) е като влезат много проекти се класират спрямо приоритет. Аз като прост експерт ви казвам, че за мен кметовете и депутатите изглеждат като смешковци, като се опитат да получат информация, а комо ли да влиаят. Та думите са извадени от контекста. Преди да кажете каквотото и да било да подчертая че съм БЪЛГАРИН, не съм член да ДПС, който ме познава знае че съм Костовист. Сменил съм три правителства на сегашната ми работа сега чакам четвъртото (няма чак такива разбутвания каквито се опитват да изкарат Атака, Герб, РЗС-смешковци) Просто разбиращите хора трябват за да работят. Ако вземат властта партии като ГЕРБ, АТАКА, РЗС - там също властта ще бъде в лидера (те са лидерски партии) Депутатите са послушковци на лидера и Доган не си криви душата.
Просто ги наблюдавам от първи ред нещата. Иначе ДПС се грижат за избирателите си - помагат на кметовете да потготвят проекти, постоянно се срещат с местни хора и също помагат на предприемчивите не само да се сещат за тях преди избори. ПОЖЕЛАВАМ СИ - БСП, ГЕРБ, СДС, и тнт да се грижат по същия начин за избирателите си и за техните общини - ама уви за сега се сещат само по избори за избирателя.
Просто това е истината колкото и да ни е трудно да я осмислим - след като слушаме приказки "от пазара" и ни промиват мозъците. Гласувам на всички избори и то не за партията за която говорим, но уви.
П.П. Знаете ли че ако имате подходящо образование и акъл може да се издигнете в ДПС ,независимо, че сте българин, но това е невъзможно в БСП (там трябва да сте с "потекло" - комунистическо)
П.П.П - От сега давам прогноза, че все пак ГЕРБ ще управлява съвместно с БСП. Да, Бойко каза че няма да се коалира с БСП - обаче ще Ви излезе с номера , че сформират ЕКСПЕРТНО" правителство за спрявяне с кризата, а НЕ прави коалиция. Резултата от изборите вече ще определи до колко ще е трайно това "ЕКСПЕРТНО" правителство. При прогнозираното сега съотношение около 12-14 месеца - през това време от "новите" партии (ГЕРБ, РЗС, ЛИДЕР) ще се отцепи достатъчно народ (видели сте как става вече последните две правителства - сулю енд пулю влизат и се орентират на там където духа вятъра) след периода на отцепване идват пак старите и стабилни партии. Да се надяваме че по стабилни ще останат ГЕРБ и СДС - ама ме съмнява - щото шефчетата им не са достатъчно стабилни.
Ами общо взето това е предполагаем сценарии при сегашната ситуация и ако няма някакви сериозни трусове, мисля е реалистичен.
Comment