Известие

Collapse
No announcement yet.

Доган: Аз съм властта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
    ...

П.П. Знаете ли че ако имате подходящо образование и акъл може да се издигнете в ДПС ,независимо, че сте българин, но това е невъзможно в БСП (там трябва да сте с "потекло" - комунистическо)
    Знаем Васе, ама не искаме! Доган е мошеник и крадец от класа, около него е пълно с подобни нему, но на по-ниско ниво.
    Той сложи супер некадърни и в повечето случаи неграмотни хора, на ключови позиции с власт и пари.
    Не разбирам българите, които са в ДПС, то бива жажда за власт и пари, ама за мен си е предателство спрямо род и вяра!
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
      Не разбирам българите, които са в ДПС, то бива жажда за власт и пари, ама за мен си е предателство спрямо род и вяра!
      Аз ги разбирам - пари. Познавам лично 2-3 фирми, със собственици етнически българи, зад които стои ДПС.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Ами аз не виждам нищо нередно в това дето каза Доган.
        .....
        Ами общо взето това е предполагаем сценарии при сегашната ситуация и ако няма някакви сериозни трусове, мисля е реалистичен.
        По точен, обоснован и безпристрастен анализ здраве му кажи!
        Браво колега моите уважения!
        Само някак си не мога да преглътна, че полу-грамотни с закупени дипломи за Висше образование ги спускат с парашута на ДПС тук-там из администрацията и заплатите им се плащат от моите данъци, за това, че вършат нищо и ме стресират на всичкото отгоре, като отида да плащам гореспоменатите данъци, да си говорят на майчиния език като половината от думите в него са български, но го правят за да демонстрират... ей че дълго изречение стана, чак се запъхтях!
        Ей на това му викам аз платен електорат... и стават все повече и повече! Тия хора каквито и хватки на убеждение да им прилагаш че Доган е ... винаги ще помнят как са постъпили на работа и защо всъщност са на тази работа. Абеее... както казва един приятел:
        Освобождаването на една държава от диктатура става на два етапа:
        1. Обявява се ДЕМОкрация.
        2. Държавата купува пълната версия.
        Last edited by fade; d.m.y г., 18:26.
        Have A Nice Day
        o/_______\o
        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
        []=о===о=[]

Comment

П.П. Знаете ли че ако имате подходящо образование и акъл може да се издигнете в ДПС ,независимо, че сте българин,
          А.
          Съвсем лека поправка можеш да се издигнеш в ДПС защото си българин. Съзнателно търсят и привличат бълагри. Така си увеличават доп. електората.

И хайде да не се лъжем. Това изречение не е извадено от контекста.
          "Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на фирмите в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос."

Казал си го е както си го е мислел. А предното за обръча от фирми е равносилно на "аз съм кормумпиран"
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Ако тези умения които имате когато пишете,ги упражните и в гласуването за БГ парламент,със сигурност тази тема нямаше да я има.БУЛГАРИНО СОЗНАЙСЯ!!!!

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
              Ако тези умения които имате когато пишете,ги упражните и в гласуването за БГ парламент,със сигурност тази тема нямаше да я има.БУЛГАРИНО СОЗНАЙСЯ!!!!
              Недей така, не хората в този форум избират ДПС!
              Всички изпитваме яд и безсилие на моменти, но не бива да нападаме безпричинно.
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

П.П.П - От сега давам прогноза, че все пак ГЕРБ ще управлява съвместно с БСП.
                НЕ - БСП (БКП+ДС) ще управляват пак. Бат Бойко просто ще им п(р)одаде мандата със или без коалиция. И ДПС пак ще са си в играта. Соро ма и да се насерем да гласуваме - нищо добро няма да стане. Освен ако на ЕС най-накрая не му писне на дедовия, което малко ме съмнява. Все пак сме в ерата на неоколониализма.

ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА ГРЕША.
                Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Aбе и аз вече не знам какво да мисля - като ги слушам разните кандидатчета и виждам , че са адски прости (особенно сега като се опитват да говорят по една много популярна напоследък тема която познавам МНОГО добре)

Прави са и колегите по горе за ДС - знам и бивши офицери от ДС какво правят фирмите им (то за този сценарии с "експертното" правителство те подхвърлиха разни неща и навързах сценария.

Сега във връзка с малоумните кандидат депутати :

В момента всички кандидати обещават невъзможни неща
                  "Обещаваме и агнето да е цяло и вълка сит"

След изборите има възможност това да се сбъдне по три начина спрямо трите вида политици:
                  1. ЛОШИ - "Агнето е цяло но вълка не е сит а убит"
                  - има много недоволни защото са харесвали вълка и са за запазването на видовете
                  2. МНОГО ЛОШИ " Агнето е изядено, а вълка е сит"
                  - има още повече недоволни защото агнето е изядено, а то е по -ценно от вълка
                  3. НЕКАДЪРНИ УПРАВНИЦИ - "Агнето е цяло и вълка е сит" - О-о-о чудо те успяха ......НЕ-е-е ...агнето е цяло , а вълка е сит защото е ИЗЯЛ ОВЧАРЯ............и най странното е че точно ОВЧАРЯ е избрал НЕКАДЪРНИТЕ УПРАВНИЦИ , които гледайки ту вълка ту агнето забравили за овчаря и вълка го изял.

Та да помислим добре .......нека все пак от избора който имаме да изберем "лоши" и "много лоши" , но НЕ и некадърни
                  Last edited by BatVas; d.m.y г., 02:11.
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Aбе и аз вече не знам какво да мисля - като ги слушам разните кандидатчета и виждам , че са адски прости (особенно сега като се опитват да говорят по една много популярна напоследък тема която познавам МНОГО добре)

Прави са и колегите по горе за ДС - знам и бивши офицери от ДС какво правят фирмите им (то за този сценарии с "експертното" правителство те подхвърлиха разни неща и навързах сценария.

Сега във връзка с малоумните кандидат депутати :

В момента всички кандидати обещават невъзможни неща
                    "Обещаваме и агнето да е цяло и вълка сит"

След изборите има възможност това да се сбъдне по три начина спрямо трите вида политици:
                    1. ЛОШИ - "Агнето е цяло но вълка не е сит а убит"
                    - има много недоволни защото са харесвали вълка и са за запазването на видовете
                    2. МНОГО ЛОШИ " Агнето е изядено, а вълка е сит"
                    - има още повече недоволни защото агнето е изядено, а то е по -ценно от вълка
                    3. НЕКАДЪРНИ УПРАВНИЦИ - "Агнето е цяло и вълка е сит" - О-о-о чудо те успяха ......НЕ-е-е ...агнето е цяло , а вълка е сит защото е ИЗЯЛ ОВЧАРЯ............и най странното е че точно ОВЧАРЯ е избрал НЕКАДЪРНИТЕ УПРАВНИЦИ , които гледайки ту вълка ту агнето забравили за овчаря и вълка го изял.

Та да помислим добре .......нека все пак от избора който имаме да изберем "лоши" и "много лоши" , но НЕ и некадърни
                    Забравяш четвъртия вариант - И агнето сито, и вълка цял.
                    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                      Съвсем лека поправка можеш да се издигнеш в ДПС защото си българин. Съзнателно търсят и привличат бълагри. Така си увеличават доп. електората.

"Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на фирмите в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос."

Казал си го е както си го е мислел. А предното за обръча от фирми е равносилно на "аз съм кормумпиран"
                      Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива.

Comment

Първоначално публикувано от Bacard Покажи съобщение

Да така е! Ама то така и Хилари Клинтън беше за промяна на здравната система, частните здравно осигурителни фондове "дариха" приблизително милион(най-големия 386 хил.) и тя се отказа от промените в здравната система на САЩ и стана сенатор. Буш пък го подкрепиха петролните компании - стана президент и воюва заради това и т.н.т.
                        Някой да е казал че системата е съвършенна..... - а в БГ още по-малко.....тук е на лице по-голям дисбаланс. Малко като перифразиране на Чърчил се получи....това за несъвършенната система(строй) !!!
                        На първата ми лекция по финанси преди доста време, ми беше казано "парите управляват, купуват и могат да пометат всичко"....една колежка се обади, че това не е вярно...преподавателя каза "Колежке, аз ако пожелая да Ви купя мога да го сторя ....просто всеки има ралична цена, Вие дори няма да знаете, че Ви купувам...но ще клекнете рано или късно и аз ще бъда сторил това с пари"....просто при всички е така.
                        Форума е публичен, иначе бих Ви посочил и "обръчи" на ГЕРБ, РЗС, Атака,БСП, СДС и т.н.т....най-интересното е че има дори повтарящи се "спонсори" в различните обръчи.
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

...най-интересното е че има дори повтарящи се "спонсори" в различните обръчи.
                          Това е пак заради старата приказка за вечните интереси и приятели
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Да така е!

Форума е публичен, иначе бих Ви посочил и "обръчи" на ГЕРБ, РЗС, Атака,БСП, СДС и т.н.т....най-интересното е че има дори повтарящи се "спонсори" в различните обръчи.
                            Виж сега така е. Мен най-вече ме дразни очевадна наглост да го разправяш така явно. Ей тва ми бърка в...... очите. Само Бойко мое да е по-нагъл.
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Просто ги наблюдавам от първи ред нещата. Иначе ДПС се грижат за избирателите си - помагат на кметовете да потготвят проекти, постоянно се срещат с местни хора и също помагат на предприемчивите не само да се сещат за тях преди избори. ПОЖЕЛАВАМ СИ - БСП, ГЕРБ, СДС, и тнт да се грижат по същия начин за избирателите си и за техните общини - ама уви за сега се сещат само по избори за избирателя.
                              Ти наричаш "ГРИЖА" това, че разпределят много повече бюджетни пари за техните общини, за да гласуват после за тях?! За мен това си е чиста кражба, а не грижа, понеже тия пари се взимат от нас и се харчат за глупости, а не по приоритет! Всъщност разбираемо е, че ДПС го правят, но това, че БСП ГО ДОПУСКА ДОБРОВОЛНО, ЗА ДА БЪДАТ НА ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА - ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО. ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ МАФИЯТА, НЕ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ!
                              2014: Deutschland über alles

Comment

Виж сега така е. Мен най-вече ме дразни очевадна наглост да го разправяш така явно. Ей тва ми бърка в...... очите.
                                Приемането на реалностите е болезнено, но изричането им не значи, че това е очевадна наглост.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X