Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
    Ами аз лично съм краен Костовист от 1992 година до днес и почти съм сигурен, много години напред!!!
    Но в момента единствено това беше варианта да бием шута на самозабравилите се комунисти и притурките им дпс и какво ли не още...

Да, подкрепям 100% Борисов към момента и имам твърди сигнали, за сериозни промени в поведението му.
    Това си е мой избор.
    Обичам мъжкарите, мъжкарите до дупка. Мразя путовци.

Всеки има право на глас.

Винаги съм бил силно десен. Никога не съм гласувал различно освен частично сега.

Демократично и спокойно, както и миролюбиво изчаках лъзци комунисти да си веят коня с ДПС ....

Благодаря.... сега е ред на по-добрите.

Ако ме предадат, аз не съм комунист обработен и веднага ще ги критикувам и порицая!

Поздрави на всички демократични българи.
    Почти напълно съм съгласна с теб и аз винаги съм била и си оставам с десни убеждения.Не понясям путьовското поведение (на каквото се нагледах и натърпях през последните години).И аз съм подръжник на мъжкарството като сила и упора.
    Аман от меки китки и прониквания през задния двор.
    И искам да добавя, че макар ситуацията от 2001 и сега да си приличат привидно, то има една много съществетна разлика.
    А тя е, че тогава отчаяния народ се хвана като удавник за сламка за падналия от небето като манна небесна "Негово Величество Симьон", без въобще да има дори бегли представи за възможностите и перспективите, които се крият в тази новопоявила се фигура на българския политически небосклон.
    Докато сега определено Бойко Борисов не е неясна, непозната и нова фигура.Напротив, през последните 7 години народа е имал възможност изключително добре да види отблизо неговите качества, приоритети, деяния.
    И щом като такъв голям процент гласоподаватели са дали вота си за него, значи малко или много са видяли нещо положително и надеждно.
    Не съм болен привърженик нито на Бойко, нито на който и да било, но за мен по добра развръзка на изборните събития не можеше и да се очаква.За мен точно това е на 100% правилната посока за България.
    И понеже съм реалист и знам, че ще трябва да минат месеци, докато нещата евентуално се размърдат, така че да ги усетим.
    Сега тежката първостепенна задача на новото правителство ще е да мете, да чисти затлачвания и мръсотии, мацани смело с години .Успех !

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

Рибата в морето вие сложихте тигана.Бойко не мЪ кефи особено, но ще видим хората от екипа му, че не е само той.Той е нещо като за пред хората и до там.Абе ще поживеем, ще видим. Иначе не мисля, че ще избере КостовЪ , макар и той да е очевадния избор.
      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Хората гласуваха за различното от останалото защото са се наситили на всички други партиии, ще изчакаме да се изконсумирам и те и после пак again! Както сте казали ще поживеем и ще видим!
        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
        sigpic

Comment

Вижте колеги, (почти) всички, които пишем (и четем) тук сме с 'десни' убеждения - включително и аз (от 1992 насам съм гласувал само и единствено за СДС или коалицията, в която участва). Дано оптимизмът на колегите от горните мнения се оправдае - аз лично не мисля, че може да стане по-зле (в този смисъл съм доволен от резултатите от изборите); палячовци в парламента винаги е имало, за съжаление 'системата е такава' - не мисля, че това е най-големия проблем (поне докато на въпросните палячовци не се дава реална власт), по скоро се опасявам от някакво повторение на 800-те дни, за които трябваше да се оправи държавицата (опс, извинете, 6 месеца), още повече, че изходното положение от 2001 беше далеееч по-добро от сегашното (поне по мое мнение)...
          И аз ще се радвам, ако открият панацея, неизчерпаем източник на енергия или перпетуум мобиле, но мисля, че сме разумни хора и знаем, че това просто е невъзможно.
          П.С. За да не ме разбирате погрешно: мисля, че резултатите от тези избори РЕАЛНО нямаше как да са по-добри (може би само ако ДПС и Атака имаха по-малко гласове...)!
          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
          x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
            Вижте колеги, (почти) всички, които пишем (и четем) тук сме с 'десни' убеждения...

П.С. За да не ме разбирате погрешно: мисля, че резултатите от тези избори РЕАЛНО нямаше как да са по-добри ...
            За пишещите може би си прав, но мисля, че четящи има от целия полит. спектър.
            За П.С.-а убеден съм, че ако Костов не държеше да е начело на ДСБ, то тогава синята коалиция щеше да има доста по-добър резултат. Просто много хора мразят Костов заради политиката, която води като премиер. Тогава пак щяха да са сред управляващите, но с по-добри позиции.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
              За П.С.-а убеден съм, че ако Костов не държеше да е начело на ДСБ, то тогава синята коалиция щеше да има доста по-добър резултат. Просто много хора мразят Костов заради политиката, която води като премиер. Тогава пак щяха да са сред управляващите, но с по-добри позиции.
              Според мен пък, за Синята коалиция гласуваха всички костовисти и 10-тина души с хубави спомени от митингите. Резултатът им за пореден път е толкова смешен, че ако не бяха хард привържениците на Костов нямаше да преминат 4-те процента. Просто цялото дясно се вля в Герб.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                За съжаление не си прав. Както се вижда и от писанията тук, Бай Мангау си има доста последователи, припознали в него месията преди 12 години и неискащи да си признаят грешката.
                Аз лично, бидейки с десни убеждения и искайки образовани, грамотни и необременени хора в политиката, много се бях въодушевил при избора на Мартинчо за председател на СДС, обаче последва тотално разочарование...
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз съм доволен пък.В крайна сметка в целия бивш източен блок всички десни партии и лидери, които проведоха все пак успешни реформи/не че не е имало неуспехи и грешки, но пък при млади партии това е и нормално/.Костов си е и остава най добрият ни политик през последните 20 години и всички реакции срещу него от корумпираната комунистическа партия и производните и организации е ясна оценка за това.
                  Колкото до Мартин, какво да го сравняваме с примерно с оня главундер преди него, кафеджията, сега и името му не ми е в глават, Пламен май беше, абе винаги ми е бил безличен и неприятен.
                  Ако ББ се захвене с РЕАЛНИ реформи и наистина направи поне 40% от това, което може да направи, ще последва съдбата на Костов, бъдете сигурни.Лично аз, обаче се съмнявам, че той има тази воля.Може ли такъв човек, който разправя, как комунистите убили дядо му сега под път и над път, в същото време да е и член на БКП преди години?!
                  Както и да е, бъдещето ще покаже.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 15:15.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Може ли такъв човек, който разправя, как комунистите убили дядо му сега под път и над път, в същото време да е и член на БКП преди години?!
                    Щом е факт, значи може. Прави си съответните изводи.
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                      Вижте колеги, (почти) всички, които пишем (и четем) тук сме с 'десни' убеждения - включително и аз (от 1992 насам съм гласувал само и единствено за СДС или коалицията, в която участва).
                      ...
                      В голяма грешка сте колега! Примерно аз съм с леви убеждения (и не се срамувам от това), но съм силно прагматичен човек и от доста време гласувам за десните по-простата причина, че БСП в никакъв случай не може да се нарече лява партия!

Аз съм доволен пък.В крайна сметка в целия бивш източен блок всички денси партии и лидери, които проведоха все пак успешни реформи/не че не е имало неуспехи и грешки, но пък при млади партии това е и нормално/.Костов си е и остава най добрият ни политик през последните 20 години и всички реакции срещу него от корумпираната комунистическа партия и производните и организации е ясна оценка за това.
                      Не знам дали е най-добрият ни политик, но определено му свалям шапка за мъжеството да поеме на плещите си всички негативи на непопулярните мерки които се налагаше да вземе! Дори си мисля, че го направи по убеждение без изобщо да се замисли за последствията!

Ако ББ се захвене с РЕАЛНИ реформи и наистина направи поне 40% от това, което може да направи, ще последва съдбата на Костов, бъдете сигурни.Лично аз, обаче се съмнявам, че той има тази воля.Може ли такъв човек, който разправя, как комунистите убили дядо му сега под път и над път, в същото време да е и член на БКП преди години?!
                      Както и да е, бъдещето ще покаже.
                      Абсолютно Ви подкрепям колега! И аз страшно се подразних дето развява трагедията с дядо си... но пък не се изненадвам, интелектуалното му ниво мисля отдавна е ясно на всички интелигентни хора!
                      Ако мога да си позволя метафората... той е само ракета ускорител, след употребата се изхвърля! Дано основният двигател да запали и да е читав!
                      Но, както казахте по-горе: "Бъдещето ще покаже!"
                      Have A Nice Day!

П.П.
                      Вчера вече журналистите заловиха Б.Б. в лъжа, относно европейските пари по САПАРД!
                      Ся чакам опровержение от негова страна... да видим

Както Татарчев (R.I.P.) беше казал за него "Петел на бунище!"
                      Last edited by fade; d.m.y г., 12:01.
                      Have A Nice Day
                      o/_______\o
                      (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                      []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                        Вчера вече журналистите заловиха Б.Б. в лъжа, относно европейските пари по САПАРД!
                        !"
                        Дали ще е удобно да помоля за някакъв линк?
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                          Дали ще е удобно да помоля за някакъв линк?
                          Удобно е, но за съжаление не знам как да насоча линка към новините на bTV снощи
                          Have A Nice Day
                          o/_______\o
                          []=о===о=[]

Comment

За това ли става въпрос?
                            http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=134882
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                              За това ли става въпрос?
                              http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=134882
                              Май не е това Може и да съм се заблудил че е било по bTV. Дори не гледах а слушах телевизора докато вечерям. Имаше репортаж с изказване на ББ в който той в типично негов стил заяви, че звъннал един телефон където трябва и парите тръгнали. След това от студиото водещите коментираха, че са проверили в агенцията и хората нямали и идея че се спряга името им от ББ. А иначе коментарите от водещите за САПАРД бяха подобни на това което казват и в този материал.
                              Може да е било по нова или К1... обикновено това се търкаля на телевизора във всекидневната.
                              Сори ако съм подвел някого ще питам ей сега чичко Google.

П.П.
                              Ето за това става въпрос
                              П.П.П
                              и за това
                              Last edited by fade; d.m.y г., 13:39.
                              Have A Nice Day
                              o/_______\o
                              []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                                П.П.
                                Ето за това става въпрос
                                П.П.П
                                и за това
                                Мерси много

По показателно от това как "работи" Бойко няма.
                                1) Обяснява колко е велик и колко е свършил
                                2) Реално нищо подобно няма
                                Да ни е честит. На хората това им харева обаче, те искат мъжкари. Нищо мъжкарско няма в случая. Истинския мъжкар си бачка и мълчи, а другите говорят за него.

Хайде на бас че скоро ще има пресконференция в която ще обясни(мутренски, карайки се на журналята) че думите му не са разбрани правилно, извадени са от контекста и преиначени. Че тоя запис дето го гледате всъщност не го виждате.
                                И така 4 години.
                                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                                X