Първоначално публикувано от proper
Покажи съобщение
Аман от меки китки и прониквания през задния двор.
И искам да добавя, че макар ситуацията от 2001 и сега да си приличат привидно, то има една много съществетна разлика.
А тя е, че тогава отчаяния народ се хвана като удавник за сламка за падналия от небето като манна небесна "Негово Величество Симьон", без въобще да има дори бегли представи за възможностите и перспективите, които се крият в тази новопоявила се фигура на българския политически небосклон.
Докато сега определено Бойко Борисов не е неясна, непозната и нова фигура.Напротив, през последните 7 години народа е имал възможност изключително добре да види отблизо неговите качества, приоритети, деяния.
И щом като такъв голям процент гласоподаватели са дали вота си за него, значи малко или много са видяли нещо положително и надеждно.
Не съм болен привърженик нито на Бойко, нито на който и да било, но за мен по добра развръзка на изборните събития не можеше и да се очаква.За мен точно това е на 100% правилната посока за България.
И понеже съм реалист и знам, че ще трябва да минат месеци, докато нещата евентуално се размърдат, така че да ги усетим.
Сега тежката първостепенна задача на новото правителство ще е да мете, да чисти затлачвания и мръсотии, мацани смело с години .Успех !
Comment