Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
    ...
    На хората това им харева обаче, те искат мъжкари. Нищо мъжкарско няма в случая. Истинския мъжкар си бачка и мълчи, а другите говорят за него.
    ...
    На хората им харесват self-P.R. -те.
    Пък като стана въпрос за мъжкари... ето един от тях!
    Понякога дори и след смъртта им... хората говорят повече за P.R. -те покрай тях, а не за истинските мъже. Видях в Google, че днес има рожден ден!
    Знам, че е но не се стърпях.
    Have A Nice Day
    o/_______\o
    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
    []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Аз съм доволен пък.В крайна сметка в целия бивш източен блок всички десни партии и лидери, които проведоха все пак успешни реформи/не че не е имало неуспехи и грешки, но пък при млади партии това е и нормално/.Костов си е и остава най добрият ни политик през последните 20 години и всички реакции срещу него от корумпираната комунистическа партия и производните и организации е ясна оценка за това.
      Колкото до Мартин, какво да го сравняваме с примерно с оня главундер преди него, кафеджията, сега и името му не ми е в глават, Пламен май беше, абе винаги ми е бил безличен и неприятен.
      Ако ББ се захвене с РЕАЛНИ реформи и наистина направи поне 40% от това, което може да направи, ще последва съдбата на Костов, бъдете сигурни.Лично аз, обаче се съмнявам, че той има тази воля.Може ли такъв човек, който разправя, как комунистите убили дядо му сега под път и над път, в същото време да е и член на БКП преди години?!
      Както и да е, бъдещето ще покаже.
      Абсолютно подкрепям мнението на колегата, без да съм върл фен на Костов. Дори завиждам на ентусиазма на proper (от по-горните мнения) - за съжаление аз не мисля точно така.
      @fade: ако всички с леви убеждения разсъждаваха така, вероятно бих могъл да гласувам за лявата им партия...
      Накрая ще ви споделя нещо интересно (и показателно за ситуацията): един колега, младо момче на 21-2 год. ходи до родното си място да гласува; като коментирахме изборите в офиса той само сподели: "Аз не знам някой да не е гласувал за бат' Бойко..."
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

http://bg.altermedia.info/?p=10993#more-10993: може и да е давано.
        мене ме нема, в целата схема........

Comment

Сега като четох линкчето в предния пост да споделя нещо.

Понеже след като гласувах и забичих към морето - та там забелязах нещо интересно.
          Маргините с цялата си свита си празнуваха в "Бедрум" на Сл.бряг. Запитах се - абе те не ги ли пуснаха "домашен арест" заради здравословното им състояние, и тази мярка какво значи точно....както и да е важното е , че и те празнуват победата на Бойко. Някой в началото на темата каза че се връщаме назад към 2001 - то ако е така добре , ама да не се върнем по назад ....към времето с лепенките по витрините охранява се от .....
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Код:
            ...............................Замислих се, че преди около два месеца с
            Пехливанов, се забавлявахме като разбрахме, че
            Бойко Борисов е подал документи за работа в НСО
            и са му отказали поради факта, че е прехвърлил
            Възрастовата граница. Малко по-късно Стуканьов
            ми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили още
            повече. „За какво му е този Бойко? - бях подхвърлил
            тогава. - Той е най-обикновена шушумига." „ Да, ама
            скоро ще се променят нещата - отговори ми тогава
            Стуканьов. - Щели да го правят главен секретар на
            МВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил на
            среща с Маргина, Димата и Маджо и им е казал, че
            иска изравняване на процентите в общия им бизнес
            заради промяната в статута. Маргина и Димата се
            ядосали от наглостта му, но Маджо ги успокоил и
            тримата. Обещал на Бойко да му вдигнат
            процентите срещу гаранции, че спокойно могат да
            си разчистят сметките със враговете си, без никой
            да им търси отговорност......................

Код:
            ..............
            Понастоящем “Ипон” е една от най – големите фирми за 
            охрана с около 900 служители. Те охраняват “Мобилтел”, 
            тръбопроводите на “Лукойл”, хазартната фирма”Ай Джи Ем”, 
            алкохолната фирма “Синхрон Инвест”, “Булинс”, къщите и вилите 
            на Славчо Христов, Николай Маринов “Маргина”, 
            Младен Михалев “Маджо” и др
            ..........

Код:
            Понеже след като гласувах и забичих към морето - та там забелязах нещо интересно.
            Маргините с цялата си свита си празнуваха в "Бедрум" на Сл.бряг.
            BG Кръстника 2.pdf

Нек'ви съФффпадения.К'во толкова ?
            Last edited by sen7; d.m.y г., 21:59.

Comment

Малииииии, ще вземе да се окаже, че дори баба ми е съдружник в световната банка и е виновна за робството и евентуално края на света 2012, но ще я питам първо дали и съседката и се е радвала на изборите за да направим пълна картина на съдружниците смях

Моля само, когато се пуска политически линк , който е силно провокативен и пълен с лъжи и явно НЕсъвпадащи информации, да се напише на коя политическа партия е той (сайта/линка)!!!
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                Малииииии, ще вземе да се окаже, че дори баба ми е съдружник в световната банка и е виновна за робството и евентуално края на света 2012, но ще я питам първо дали и съседката и се е радвала на изборите за да направим пълна картина на съдружниците смях

Моля само, когато се пуска политически линк , който е силно провокативен и пълен с лъжи и явно НЕсъвпадащи информации, да се напише на коя политическа партия е той (сайта/линка)!!!
                Хаха.А вие колега на кого обслужвате интересите.Шегувам се, но поне кажете, коя информация намерихте за несъвпадаща ? Аз лично случайно попаднах на линка алтермедия и като зачетох , се сетих , че бях чел в дадената по-горе книга, че и друг твърди за подобна връзка......и някак си нещата се навързват.Иначе другите работи не съм им обръщал много време и внимание, но съм сигурен, че и те има как да се проверят.

Comment

Сега и на Вие ако си говорим Аз съм ок и за на "ти"

Страницата е на БНС.....

Идеята, че всички са маскари обслужва и тях и другите партии, които разчитат основно на малки твърди електорати и неинформирани хора.
                  Те и изборите го показаха.

Няма ангел политик. Особено в БГ.
                  Но огромна част от информацията е вън от контекста и откровенно неистинна.
                  И благодарение на драскачи с измислена информация, после когато някой сериозен човек открие нещо достоверно, то губи тежест...хората са се наслушали на празни приказки и приемат всичко вече за просто драскане!
                  Аз никого не защитавам. Едва ли имат и нужда. Те сами се справят.
                  Аз съм нормален гражданин, който не се оставя да му казват какво да мисли, а преценява сам.

Последно ще ти дам пример само един и то весел надявам се:
                  Ние с теб сега тук сме партия. Модератори сме и раздаваме "правосъдие".
                  Нали се сещаш след 5 години ако станеш някаква обществена личност, как с подобни стъкмистики могат да те очернят....аууууууу ма той беше заедно с Пропер.....мани мани иди доказвай, че не е така

Не всичко е така просто. Ние сме интелигентни хора и е редно да гледаме по-дълбоко, не на повърхността.

Поздрави, съвсем приятелски
                  Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Мммм даммм.Така си е.Това, че е на БНС не го знаех, пък и не съм си правил труда да го проверявам.Просто се зачетох набързо и видях някаква информация, която съм я срещал и другаде и реших да я отделя.Иначе нещата , които си казал са точно така.За това ще трябва да се "разделим" двамата, че да не вземат после да ме очернят.Ако някой от ДАНС (или БНС) чете това - аз не съм с него

Поздрави !

Comment

• Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                      Сега и на Вие ако си говорим Аз съм ок и за на "ти"

Страницата е на БНС.....

Идеята, че всички са маскари обслужва и тях и другите партии, които разчитат основно на малки твърди електорати и неинформирани хора.
                      Те и изборите го показаха.

Няма ангел политик. Особено в БГ.
                      Но огромна част от информацията е вън от контекста и откровенно неистинна.
                      И благодарение на драскачи с измислена информация, после когато някой сериозен човек открие нещо достоверно, то губи тежест...хората са се наслушали на празни приказки и приемат всичко вече за просто драскане!
                      Аз никого не защитавам. Едва ли имат и нужда. Те сами се справят.
                      Аз съм нормален гражданин, който не се оставя да му казват какво да мисли, а преценява сам.

Последно ще ти дам пример само един и то весел надявам се:
                      Ние с теб сега тук сме партия. Модератори сме и раздаваме "правосъдие".
                      Нали се сещаш след 5 години ако станеш някаква обществена личност, как с подобни стъкмистики могат да те очернят....аууууууу ма той беше заедно с Пропер.....мани мани иди доказвай, че не е така

Не всичко е така просто. Ние сме интелигентни хора и е редно да гледаме по-дълбоко, не на повърхността.

Поздрави, съвсем приятелски
                      п.с. относно примера
                      Иска ви се...)
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение

Няма нужда да пускам линк - направо виж имената за министри към момента - честито правителство на Иво прокопиев и кръга Капитал. Да честитим и Министерство на земеделието на ТИМ ....Новата министърка от Мел Инвест - добре по Жан Виденов си взеха индустрията, новата министърка на 21 години става един от основателите на холдонга Мел Инвест (Аз по онези времена за една скара на пазара имах проблем с мутрите - а тя основава холдинг, на 23 офиц. почва бачкане там , след две години Изпълнителен директор (топла връзка с ТИМ и ДС , топла връзка с БСП защото по време на Жан вземата тази част от бизнеса)
                        Ей сега искам да видя креслюто Яне - фирмите на Мел инвест и досега са усвоявали средства от фондовете , били са и доставчици и бенефициенти и т.н.т. Дали няма конфликт на интереси - не няма конфликт - има само интереси,
                        Та де факто ново управление СКРИТО на БСП - кого победихме на изборите - никого. Има коалиция МУТРИ- БСП (то май сАМО БСП-ДС)
                        Това е само едно примерче - за другите министри сами може да откриете другите връзки.
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

• па живьом увидим

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                            ....Новата министърка от Мел Инвест ...
                            Не знам дали не е по-ранна новина, но току що в Календар по Нова ТВ съобщиха, че се отказала от поста, заради спекулации относно ... Мелинвест.
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Не знам каква точно е причината за отказването, обаче докато гледах по новините срещата със земеделските организации направо онемях:
                              Гойко размахваше пръст и държеше отвратително назидателен тон на потенциалните министър и зам. министър (демонстрирайки загриженост за земеделците) все едно са първолаци некви - кой нормален професионалист (или даже човек с минимално чувство за достойнство) би работил за подобен "шеф"?
                              Тази девойка не я знам що за професионалист е, но се чудя финансовият министър, примерно, колко ще изкара така...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                                Не знам дали не е по-ранна новина, но току що в Календар по Нова ТВ съобщиха, че се отказала от поста, заради спекулации относно ... Мелинвест.
                                Да и аз разбрах - това все пак е радващо, че се усетиха!
                                Абе да се надяваме все пак , че нещо може да се подобри към по-добро.

Comment

Working...
                                X