Известие
Collapse
No announcement yet.
"Новите" управляващи?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЕ го следващия спасител на народа ...
http://www.capital.bg/show.php?storyid=868755ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
ALFA 156 2.0 1999 - бивша
ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЕ го следващия спасител на народа ...
http://www.capital.bg/show.php?storyid=868755мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
http://www.capital.bg/show.php?storyid=868755
---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:57 ----------
Първоначално публикувано от alfamicin Покажи съобщениеМай темата за Костов става все по-актуална?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение...
Служебните правителства са размита работа и общо взето нищо не се върши или времето е кратко.
...Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Еба го, ще ме умориш от смях "...всенародната любов..."
На кабинета не му работа да гласува закони....
...всенародната любов е кат любовта на началника - курвенска работа, а кабинета ще си изкара мандата и не щото много го обича народа /а по други причини, които не са за форум/, ма Флиг ще си иде скоро, а кабинета след 4 години и той ще иде след Флиг - в збвение, а след 8 години няма да има Герб, част от феновете ще са се пребоядисали, друга част ще са подхванали бизнес /на който полагат основите сега/ а част ще са емигранти, а конците ще се дърпат от където се дърпат и сега....и ще има друг Герб /с друго име и друг месия.../
и както се пееше в една песен на времето:
"...8 милиона мишлета..."Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщениеЕба го, ще ме умориш от смях "...всенародната любов..."
На кабинета не му работа да гласува закони....
...всенародната любов е кат любовта на началника - курвенска работа, а кабинета ще си изкара мандата и не щото много го обича народа /а по други причини, които не са за форум/, ма Флиг ще си иде скоро, а кабинета след 4 години и той ще иде след Флиг - в збвение, а след 8 години няма да има Герб, част от феновете ще са се пребоядисали, друга част ще са подхванали бизнес /на който полагат основите сега/ а част ще са емигранти, а конците ще се дърпат от където се дърпат и сега....и ще има друг Герб /с друго име и друг месия.../
и както се пееше в една песен на времето:
"...8 милиона мишлета..."166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
http://www.capital.bg/show.php?storyid=868755
---------- Post added at 17:23 ---------- Previous post was at 17:20 ----------
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеФред,
недей така моля те!!! Някак си доста удобно ми се струва, че изпускаш Димитър Попов, Беров, Ренета Инджова, Стефчо Софиянски, Царчето. ...Last edited by dimo; d.m.y г., 17:32.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
А някой би ли споделил инфо за Слави? В смисъл защото сте против него настроени и т.н. Нещо пикантно, скандали, далавери, замесване и т.н... За да знам дали да бъда от балъците или не
Другото е че последните месеци се канеха разни негови близки и близки на хората от шоуто, което е един вид сближаване на евентуално бъдещия електорат с милите му очички и неговата добродушност. Но колко е реална тя, питам азAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеА някой би ли споделил инфо за Слави? В смисъл защото сте против него настроени и т.н. Нещо пикантно, скандали, далавери, замесване и т.н... За да знам дали да бъда от балъците или не
Другото е че последните месеци се канеха разни негови близки и близки на хората от шоуто, което е един вид сближаване на евентуално бъдещия електорат с милите му очички и неговата добродушност. Но колко е реална тя, питам аз
Ами аз от това което знам е , че и той не е цвете за мирисане.Но айде да оставим това - просто някак си ми е тъпо (срам ме е) да ме управляват пожарникари и цигулари, които приличат по-вече на мутри и използват националния ефир за манипулиране на мнението на хората.Но това си е моето виждане за нещата.Ако серго мога да го призная за нещо е, че поне изглежда умен да го еа.Той и с това си печели половината електорат ама това е друга тема.Last edited by търтей; d.m.y г., 14:54.мене ме нема, в целата схема........
Comment
Comment