Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Е го следващия спасител на народа ...
    http://www.capital.bg/show.php?storyid=868755

Друго май няма какво да кажа...
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Май темата за Костов става все по-актуална?
      ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
      ALFA 156 2.0 1999 - бивша
      ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Учудваш ли се ?!
        мене ме нема, в целата схема........

Comment

Очаквах го... но не съм сигурен ще мине ли номера, все пак Жорж Ганчев 2 няма да е особена новост.

---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:57 ----------

Първоначално публикувано от alfamicin Покажи съобщение
          Май темата за Костов става все по-актуална?
          Тя винаги е била актуална... не толкова заради самия Костов, а заради мисленето на опониращите си по нея.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            ...
            Служебните правителства са размита работа и общо взето нищо не се върши или времето е кратко.
            ...
            Основната цел на едно служебно правителство е подготовка за провеждане на парламентарни избори!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Ти верно ли ги мислиш тия работи...?!?
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

• Еба го, ще ме умориш от смях "...всенародната любов..."

На кабинета не му работа да гласува закони....

...всенародната любов е кат любовта на началника - курвенска работа, а кабинета ще си изкара мандата и не щото много го обича народа /а по други причини, които не са за форум/, ма Флиг ще си иде скоро, а кабинета след 4 години и той ще иде след Флиг - в збвение, а след 8 години няма да има Герб, част от феновете ще са се пребоядисали, друга част ще са подхванали бизнес /на който полагат основите сега/ а част ще са емигранти, а конците ще се дърпат от където се дърпат и сега....и ще има друг Герб /с друго име и друг месия.../

и както се пееше в една песен на времето:
                "...8 милиона мишлета..."
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                  Еба го, ще ме умориш от смях "...всенародната любов..."

На кабинета не му работа да гласува закони....

...всенародната любов е кат любовта на началника - курвенска работа, а кабинета ще си изкара мандата и не щото много го обича народа /а по други причини, които не са за форум/, ма Флиг ще си иде скоро, а кабинета след 4 години и той ще иде след Флиг - в збвение, а след 8 години няма да има Герб, част от феновете ще са се пребоядисали, друга част ще са подхванали бизнес /на който полагат основите сега/ а част ще са емигранти, а конците ще се дърпат от където се дърпат и сега....и ще има друг Герб /с друго име и друг месия.../

и както се пееше в една песен на времето:
                  "...8 милиона мишлета..."
                  Имаш много голяма грешка колега: в песента мишлетата/ченгетата бяха 9 милиона, имаше и котараци... Ама всичко друго е 100% вярно!!
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

• Може, оставявам - забравям колко милиона бяха мишлетата....
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

• Не ги забравяш, просто намаляват прогресивно... естествен подбор.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

отдавна се чудя кога ще пуснат този сценарий комунягите , естествено балъци колкото щеш ще има елкторат и за него .

---------- Post added at 17:23 ---------- Previous post was at 17:20 ----------

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                        Фред,

недей така моля те!!! Някак си доста удобно ми се струва, че изпускаш Димитър Попов, Беров, Ренета Инджова, Стефчо Софиянски, Царчето. ...
                        Тук освен един който е преминал на( от) другата страна всички са комунисти до девето коляно .
                        Last edited by dimo; d.m.y г., 17:32.
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• А някой би ли споделил инфо за Слави? В смисъл защото сте против него настроени и т.н. Нещо пикантно, скандали, далавери, замесване и т.н... За да знам дали да бъда от балъците или не

Другото е че последните месеци се канеха разни негови близки и близки на хората от шоуто, което е един вид сближаване на евентуално бъдещия електорат с милите му очички и неговата добродушност. Но колко е реална тя, питам аз
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

• Според мен единствената му положителна черта е, че е моята зодия. Toва в случай, че вярвате в такива простотии!
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                              А някой би ли споделил инфо за Слави? В смисъл защото сте против него настроени и т.н. Нещо пикантно, скандали, далавери, замесване и т.н... За да знам дали да бъда от балъците или не

Другото е че последните месеци се канеха разни негови близки и близки на хората от шоуто, което е един вид сближаване на евентуално бъдещия електорат с милите му очички и неговата добродушност. Но колко е реална тя, питам аз

Ами аз от това което знам е , че и той не е цвете за мирисане.Но айде да оставим това - просто някак си ми е тъпо (срам ме е) да ме управляват пожарникари и цигулари, които приличат по-вече на мутри и използват националния ефир за манипулиране на мнението на хората.Но това си е моето виждане за нещата.Ако серго мога да го призная за нещо е, че поне изглежда умен да го еа.Той и с това си печели половината електорат ама това е друга тема.
                              Last edited by търтей; d.m.y г., 14:54.
                              мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Слави е с болни амбиции и колкото и да е селски мисля, че го е грижа за хората и България. Та една малка парламентарна група няма да навреди, а би трябвало да помогне. Колкото и да не го харесвате... Все пак Болен и Яне са в парламента.
                                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                                Mazda 6 2.3 2005
                                sigpic

Comment

Working...
                                X