Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предлагам някой с права да сложи кавички на думата новите в заглавието на темата, вижда се, че са на същия акъл като старите.

Мерките, особено тая с болничните... така леко ги провряха покрай цирка с "импутмънта" на Първанов, че направо засмърдя на активно мероприятие.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Готово. Според мен и на управляващи трябва да се сложат кавички!...

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Готово. Според мен и на управляващи трябва да се сложат кавички!...
        То направо да го напишем - новите марионетки на сцената - тогава

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Така като си мисля, май по времето на Костов бяха най-малките злини ...

Comment

• Това много хора си го мислим, ама ще стане Костов 2 темата ако продължим в тая посока.

А всъщност някой забеляза ли "изказването" на Ц.Ц. вчера по новините (коментираше обвинението на Нанев):
            - Ако и аз навредя на партията нека и мен ме разследват...

Не внимава какво говори човечеца, без да иска си каза истината

Comment

• Проста сметка!

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Новата бомба:

Новината от днес е свързана с изплащането на болнични. Мярката не е окончателно одобрена от социалните партньори, но по нея има принципно съгласие, съобщи Дянков. Новата схема предвижда първият и вторият болничен ден да се заплаща на 80 на сто от работодателя, третият ден да е за сметка на работника, а НОИ да се включи от четвъртия ден.

Тия съвсем се омотаха...
              Значи, ако до третия ден не ми спадне температурата, да счупя термометъра щото сигурно е менте! Егаси!!!
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Така като си мисля, май по времето на Костов бяха най-малките злини ...
                Мда, наскоро и аз това си мислих......ама това не ми е мотив да свирна за него, щото аз бих избрал нещо добро, а не "по малкото зло".....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Мда, наскоро и аз това си мислих......ама това не ми е мотив да свирна за него, щото аз бих избрал нещо добро, а не "по малкото зло".....
                  Грозната истина е, че политиката е точно избор на по-малкото зло!

Comment

• Преди около година, Търтея ме освири, дето се изказах: "Всички са маскари ... "

Петре, батка - заставам отново зад думите си! Балканският полуостров никога няма да бъде изкоренен от манталитета ни. Тва е! Нямаме политици, щото тва ни е семето. Каквато тиква посееш, такава ще жънеш ... Жалко, но - факт ...

Comment

Преди около година, Търтея ме освири, дето се изказах: "Всички са маскари ... "

Петре, батка - заставам отново зад думите си! Балканският полуостров никога няма да бъде изкоренен от манталитета ни. Тва е! Нямаме политици, щото тва ни е семето. Каквато тиква посееш, такава ще жънеш ... Жалко, но - факт ...
                      Колега, трябва ли да те освиркам и аз ...

Света не е черно-бял... има си оттенъци на сивото.
                      Всички са маскари, въпроса е колко големи маскари са.
                      Ей това отказваме тук масово да проумеем... ангели няма да намерим, все маскари ще са... въпроса е да си избираме най-малките маскари!

Comment

• Ако някой мисли че нямаме политици, просто не знае историята Ни
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Колега, трябва ли да те освиркам и аз ...

Света не е черно-бял... има си оттенъци на сивото.
                          Всички са маскари, въпроса е колко големи маскари са.
                          Ей това отказваме тук масово да проумеем... ангели няма да намерим, все маскари ще са... въпроса е да си избираме най-малките маскари!
                          Морфей, и двамата казваме едно и също - ама на различни езици. Споменах най-малкото зло Костов, но - далеч не го харесвам... И понеже никой не ми харесва - за мен: всички са маскари. И като дойдат избори - не си избирам лидер, а най-малко противен ... баси скапаната политика

Comment

Морфей, и двамата казваме едно и също - ама на различни езици. Споменах най-малкото зло Костов, но - далеч не го харесвам... И понеже никой не ми харесва - за мен: всички са маскари. И като дойдат избори - не си избирам лидер, а най-малко противен ... баси скапаната политика
                            Е то това е едно и също от как гърците за измислили непряката демокрация.
                            Нали знаете историята?
                            Първоначално всички граждани се събирали да обсъждат и гласуват.
                            После разни почва да ги мързи и си дават правата на други (народни представители)
                            Тия дето не ги е мързяло да ходят на площада да гласуват не са ставали за нищо друго
                            Те така.
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Ако някой мисли че нямаме политици, просто не знае историята Ни
                              Това с историята си е популизъм - едно добре забравено минало, което не може да се върне. Онези политици са живяли в друго време, в една "друга демокрация"... От 9.9.1944 г. ми дай един политик, с мед ще го нахраня ...

Comment

Колега, скапана е... но много по-скапана политика е, да не правиш нищо

Comment

Working...
                                X