Мдааа, крайно време е да се кандидатирам за Premier ministre
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Новите" управляващи?
Collapse
X
-
Когато ,спечелиха изборите си казах че поне 3 месеца ще се въздържам от коментари и оценки да видим на къде ще поемат ... обаче те още нямат ясно дефинирани нито цел нито посока.
Аз не съм защитник на Бойко обаче Работата е там че провала на ГЕРБ ще доведе БСП обратно на бял кон!
А това вече е много лошо ,ама много лошо във вътрешен и международен план.И нетрябва да става защото те определено се провалиха за сетен път.
Нетрябва да става и Защото в момента няма формация различна от комунистическата партия и нейните производни която да е с достатъчна сила и популярност че да управлява със стабилно мнозинство.
Ясно е че трябват непопулярни мерки но поне да бяха представяни пред обществото по по-интелигентен начин и може би хората биха проявили малко повече толерантност обаче да ръсиш тъпизми докато ножа е опрял в кокъла е най-меко казано непрофесионално и арогантно!
Надявам се в най-кратки срокове да се вразумят и да влязат в час и то преди зимата че ме е страх да си помисля какво може да стане.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеобаче Работата е там че провала на ГЕРБ ще доведе БСП обратно на бял кон!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМне, ГЕРБ за всеобща жалост няма да се провали, а ще изкара поне още един мандат, мога да заложа поне един жизненоважен орган за това......предишните хайвани не успяваха да манипулират така общественото мнение, както тия сега.....сегашните са царе в създаването на погрешни илюзии, в симулирането на действие и изобщо неща от сорта......:
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Бе и аз вчера гледам на кузов изцепките по Господари на ефира му бяха пуснали една поредица и се чудя , защо аз аджеба не стана министър в тая нашата държава.К'во му плащаш ?
След това си отговорих, че няма как да ми издържат нервите да се занимавам с тия ла-на.
Иначе мен ми хареса от днешните новини как са го гепили оня с 20 бона подкупче.И тримцата ми хареса как са ги нахендрили.Ама ареееее да осъдят някой бе дае.
А и още нещо - може и тия да дрънкат ама не може да отречете, че и тия преди тях са били уникати.Как може съзнателно и целенасочено в края на мандата си, като си разбрал , че ще загубиш изборите, да започнеш да харчиш пари за щяло и нещяло с цел да саботираш следващото правителство ? Сега ще кажете , че и тая новина е инсценирана.За всички останали бих се съгласил ама поне за тая съм почти убеден, че е вярна.Last edited by sen7; d.m.y г., 16:15.мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение.Как може съзнателно и целенасочено в края на мандата си, като си разбрал , че ще загубиш изборите, да започнеш да харчиш пари за щяло и нещяло с цел да саботираш следващото правителство ? .Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Колеги, те, че са харчени... харчени са, но не за саботаж, а за последно нагушване.
Но вече над 8 месеца да слушаме едно и също писва, очевадно е, че на ББ вечно другите ще са му виновни за собствената некадърност или корумпираност.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеToва само пожарникар може да го измисли и да е толко тъп та да реши че ще му повярваме.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Добре де, не мога да разбера обаче защо спрягате биби за антикомунист? Т.е. няма смяна комунисти/антикомунисти в този случай, а говорим за вътрешнопартийни рокадки, поднесени по красив начин за плебса.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Вие наистина ли помните толкова малко? Окрадено ометено, саботаж - ала бала.
Преди един месец имаше толко много пари, че Биби като се върна от Израел щеше да намаля ДДС(основния приходоизточник в хазната), а сега няма. Ибаси как стаа тая работа шгоеа?Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеВие наистина ли помните толкова малко? Окрадено ометено, саботаж - ала бала.
Преди един месец имаше толко много пари, че Биби като се върна от Израел щеше да намаля ДДС(основния приходоизточник в хазната), а сега няма. Ибаси как стаа тая работа шгоеа?
Става щото и той самия не е в час.Бе не ми се спори.Всеки е свободен да вярва и да мисли , каквото си искаА БСП има поне още 15 години сигурни избиратели така че не се знае кога пак ще се върнат и пак ще си говорим.Помнете историята, защото сте обречени да я повториm
мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеДобре де, не мога да разбера обаче защо спрягате биби за антикомунист? Т.е. няма смяна комунисти/антикомунисти в този случай, а говорим за вътрешнопартийни рокадки, поднесени по красив начин за плебса.
---------- Post added 02-04-2010 at 00:00 ---------- Previous post was 01-04-2010 at 23:55 ----------
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеВие наистина ли помните толкова малко? Окрадено ометено, саботаж - ала бала.
Преди един месец имаше толко много пари, че Биби като се върна от Израел щеше да намаля ДДС(основния приходоизточник в хазната), а сега няма. Ибаси как стаа тая работа шгоеа?
---------- Post added at 00:01 ---------- Previous post was at 00:00 ----------
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеСтава щото и той самия не е в час.Бе не ми се спори.Всеки е свободен да вярва и да мисли , каквото си искаА БСП има поне още 15 години сигурни избиратели така че не се знае кога пак ще се върнат и пак ще си говорим.Помнете историята, защото сте обречени да я повториm
sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Колега, защо мислиш, че творението бъдещо на Първанов не е част от играта на една и съща клика, че да подкопае партията която същия и в момента защитава всячески?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеКолега, защо мислиш, че творението бъдещо на Първанов не е част от играта на една и съща клика, че да подкопае партията която същия и в момента защитава всячески?
Защото жаждата за вкласт е поквара - на някои може да ни им се раделя с сегашния си статут и да не регират според очакванията на сценаристите .sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
Comment