Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега,чувал ли си онзи лаф за попа - "Не ме гледай какво правя,а слушай какво ти говоря"?
    Аз нормативни документи съм чел,та ми е приделяло,но случващото се в реалността няма нищо общо с тях.Вземи се запознай с реалността,а не с лозунгите по официалните сайтове.Аз в сайтове не работя.Работя в болница и в доболничната помощ в останалото време.Това ми позволява да пазнавам "интимно" процеса на бюджетиране и финансиране.

Welcome to Bulgaria !
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Ставаш смешен с тези 1,5 милиарда за здравеопазване. Как не ти омръзна да го повтаряш. Здравната каса не може да си плаща разходите пък трупа резерв. Поредната безмислица от времето на комунистите за да може някой наш човек да ги управлява уж тези пари и да прибира такси. Освен това по закон парите от здравни вноски ще се изразходват само за здравеопазване.
      Аз да вметна-парите на здравната каса са в БНБ, излишъка, и никой не събира дял от управлението им, тоест няма наш човек в тоя смисъл
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Аз да вметна-парите на здравната каса са в БНБ, излишъка, и никой не събира дял от управлението им, тоест няма наш човек в тоя смисъл
        Прав си.Те и за това го прибраха целият.

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
          Брат, от кога павителствата имат функции в местното управление и полагането на асфалти върху градски улици, които са под управлението на общините. В Бъгларската административна система от доста време вече общините са автономни не са под контрола на правителството

А тва че няма реална алтернатива на правителството не го оправдава Освен това за последното фамозно шоу, сами са си виновни, щото те повлякоха крак със тия подслушвания и милиционерски циркове и накрая сами паднаха в собствения си капан След такава суперпродукция в областта на политческите скандали, във всяка нормална държава следват оставки, ако не на премиера поне на вътрешния министър (да не се разливам сега защо точно на него). И тук оставката просто нормален политически жест, а не наказание. Просто това е нормалната реакция, без значение записите оригинални ли са, манипулирани ли са, монтирани ли са... Изтекли са записи от подслушвания на полицията и на тях са виши политици. Тва просто не може да става, ако ще и Бойко да си говори за времето с Танов. И някой трябва да поеме отговорност за тоя цирк
          Брат, кмета на Бургас е от ГЕРБ, както и мнозинството в общински съвет. Ти нали се сещаш, че ако кмета беше от КБ на Станишев, както беше предния ни кмет ...12 измъчени години, тези неща които се правят сега, нямаше да ги има. Машината не е смао от едно колело. Общината ни тук е на първо, или едно от първите места по усвояване на евро пари. За това и аз съм доволен от ГЕРБ. Прави се нещо което ще даде резултатите си по-късно. След всяко управление се вижда какво става. Имахме крадци и контрабанда в предния парламент. В този и да има е в пъти по-малко. Факт - не само цифрите, а и случващото се. Пример - преди смяна на правителството в туризма се работеше на 4 часа осигуровки, изминалия летен сезон масово имаше " ааа на 4 часа не може, актовете са големи, проверки има"... и понеже съм много запознат с този отрасъл и работещите в него... хората се осигуряаха на 8 часа.
          Да не продължавам със започналите акции за събаряне на незаконно строителство. "събарят бараки не хотели" ... когато свърши акцията и кажат, че незаконното е съборено тогава може да се изече това. Както управията не идва за ден два така и тези сгради строени незаконно не се събарят отведнъж.
          Абе спора е голям... но ако някой може да предложи по-добро от ГЕРБ да каже.

Comment

• Алтернатива на коя да е партия е гражданското общество.
            Като си го отгледаме, дали ще са ГЕРБ, БСП, ДСБ или ДПС все тая ... просто няма да могат да си правят каквото си искат докато са на власт.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Планът е бил да са в БНБ докато се появи подходящия частен здравен фонд, че да му ги предадат да ги управлява. Другото им предназначение е било да се използват за някакви си неясни бъдещи реформи за които можем да се досетим как ще бъдат усвоени.

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Колега,чувал ли си онзи лаф за попа - "Не ме гледай какво правя,а слушай какво ти говоря"?
              Аз нормативни документи съм чел,та ми е приделяло,но случващото се в реалността няма нищо общо с тях.Вземи се запознай с реалността,а не с лозунгите по официалните сайтове.Аз в сайтове не работя.Работя в болница и в доболничната помощ в останалото време.Това ми позволява да пазнавам "интимно" процеса на бюджетиране и финансиране.

Welcome to Bulgaria !
              Колега, това е официалният сайт на Здравната Каса. Там информацията ако не е достоверна, къде тогава. Това че докторите и тези около тях си играят игрите е вече друг въпрос.

Comment

Веднага след тях са БСП пък , а лумпенизирането е започнало още през далечната 1944, сега му берем плодовете, добре узрели и развити, както беше определян соца товага. Та като се каже последните 20 г, излиза, че преди сме били нещо като Швейцария, Япония, САЩ и Кувейт в едно, а отделно е било златен век в културно и морално отношение.За съжаление не бе обаче, а бе точно обратното...
                Тя може и да е започнала тогава (въпреки, че ако сме точни, тя е започнала още от момента в, който са започнали да ни яздят жените чалмите, ама това е тема за друг разговор), ама масата от хората не са го осъзнавали, защото са живели в един измислен и затворен свят и не са знаели какво се е случвало извън него. Само че разликата от тогава до преди 20 години е, че за последните никой не е бил изолиран никъде и няма такова оправдание.
                Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Планът е бил да са в БНБ докато се появи подходящия частен здравен фонд, че да му ги предадат да ги управлява. Другото им предназначение е било да се използват за някакви си неясни бъдещи реформи за които можем да се досетим как ще бъдат усвоени.

Колега, това е официалният сайт на Здравната Каса. Там информацията ако не е достоверна, къде тогава. Това че докторите и тези около тях си играят игрите е вече друг въпрос.
                  Ти от щатите ли ги наглежда какво планират и как го изпълняват?

Искам да видя поне едно доказателство за този план, поне едно!

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                    Тя може и да е започнала тогава (въпреки, че ако сме точни, тя е започнала още от момента в, който са започнали да ни яздят жените чалмите, ама това е тема за друг разговор), ама масата от хората не са го осъзнавали, защото са живели в един измислен и затворен свят и не са знаели какво се е случвало извън него. Само че разликата от тогава до преди 20 години е, че за последните никой не е бил изолиран никъде и няма такова оправдание.
                    Ами не съм много съгласен с всичко.Отделно в последните 20 години много хора са изолирани в примката на манталитета,възпитанието и поведението на техните близки, около които са отраснали

---------- Post added at 02:57 ---------- Previous post was at 02:56 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение

Кой е този подходящ частен фонд, няма такъв, в който ДА СЕ ДЪРЖИ резерва на касата
                    Last edited by fred; d.m.y г., 23:35.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      Ти от щатите ли ги наглежда какво планират и как го изпълняват?

Искам да видя поне едно доказателство за този план, поне едно!
                      чети бе колега, и мисли.

Comment

• Х`алтернатива няма! - сегашните също не стават и к`во правим сега?!
                        Оня ден питат ЦеЦко за СРС -та и незаконно подслушване, а той с високо вдигнат показалец обяснява колко къса незаконни цигари е хванал и как незнам си кой еврочиновник го похвалил колко е добър - и к`во от това?!
                        В същия ден на един приятел (осигуряващ се) му обясниха как трябва да внесе 20 бона за операция `щото иначе има опасност да може да си мърда само очите - резонанса е безплатен ама за консуматив плащаш 470 лв?!... а ББ реже ли реже трикольорни ленти. Живеем в държавата Абсурдистан мамка му!
                        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Ами не съм много съгласен с всичко.А за последните 20 години-много хора са изолирани в примката на възпитанието и поведението на хората, около които са отраснали

---------- Post added at 02:57 ---------- Previous post was at 02:56 ----------

Кой е този подходящ частен фонд, няма такъв, в който да се държи РЕЗЕРВА на касата
                          Е няма, ама щеше да има ако се бяха осъществили плановете на старите комунисти и нови капиталисти.
                          Last edited by pavlin; d.m.y г., 23:49.

Comment

• Алтернативата не е в политиците, а в народа-ако народа иска свестен политик, той ще излезе, а народа иска глупак, простак и тарикат -ми такива са на сцената
                            sigpic

Comment

чети бе колега, и мисли.
                              Извъртането на собствените ми постинги не доказва нищо.
                              Което означава, че просто не можеш да дадеш примера... и започваш с увъртане в добре познат комсомолски стил.
                              Ама то какво да се учудвам ... и ти в тоя строй си се пръкнал.

Последен опит: - доказателство?

Comment

Идеята на резерва е съвсем различна от предположенията ти.

И какво като им е официалният сайт?Ти работа с тях имал ли си?Колко пъти си чакал от три до шест месеца да ти заплатят положения труд,а освен това да ти казват-"Няма да платим 100% ами 80%".След няколко месеца да ти платят 60% и да ти кажат,че трябва да си доволен,щото видиш ли и толкова е можело да не ти дадат.Ето това е законността в касата и игрите на лекарите.Искаш ли да се заиграеш и ти?

Comment

Working...
                                X