Първоначално публикувано от bouncer
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мндаа, идвайте още у родното ми село
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеБраво, браво... продължавайте да доказвате, че си заслужаваме управлението
Това също така е и отговор към оня колега дето питаше кой бил виновен. Еми той лично.
(Също така и аз и прочее)
ПП И естествено, че трябва да се мисли за реализация на знанията. Иначе от тях полза няма. МА мисленето е сложен и труден процес.Last edited by търтей; d.m.y г., 16:45.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
В крайна сметка....каква е разликата м/у сотоличанин и софиянецПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеРеализация е едно, географското и обвързване друго.
Не, че и аз не съм родом от София, просто целия тоя спор е изместен и крив.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Има и такива, но те и с това завършеното и без него все толкова се реализират, независимо дали тук или другаде.
Просто темата е друга, защо след като е очевадно, че претъпкването тук води до мизерия, то продължава и се насърчава на всички нива, от семейно-психологическо, до държавническо и политическо.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
пичове,
ако внимателно ми прочетете постовете до сега ще ви стане ясно че никъде не се изказвам против това да не може всеки който си иска да жевее където си иска. Просто посочвам нещата, които според мен издишат в тезите на колегите.
Според мен когато искаш да учиш висше образование си избираш спечиалност, по която би искал да работиш след това или поне да ти помага. крайно против съм да се учи само защото трябва да се учи. Няма логика иначе аз да уча за корабен инженер с ясната идея че ще си живея в Пазарджик например.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Аз ще ви кажа защо избрах прфесия ,която може да се работи само в София.Ами когато влизах във Вуз да уча информатика,Специалистите в тази област взимаха по 1000,2000 лева,а в моя град се взимаше средна заплата 200 примерно,в София средно 500,600 лева примерно.Сега тука в една Дюнерджииница взимат колкото програмист.СМЯХХХХХ
Та така пари,всичко е заради тях и заради тях се взимат и най-грешните решения.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАз имам едни друг въпрос. Колко са тези митични професии дето само в София можеш да се реализираш с тях?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНали правиш разлика между реализация и оцеляване?
Ма продължавам да не знам кои са тия професииНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеАз ще ви кажа защо избрах прфесия ,която може да се работи само в София.Ами когато влизах във Вуз да уча информатика...Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеМа продължавам да не знам кои са тия професииФакт е, че България не е силиконовата долина и не във всеки град можеш да си намериш добра работа в тоя софтуерния бизнес
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЗа оцеляването виШото не е плюс, а пречка.
Ма продължавам да не знам кои са тия професии
Кво правим ако си качествен архитект, адвокат, икономист и в родното си място освен борба за оцеляване друго не можеш да постигнеш?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
Comment