Известие

Collapse
No announcement yet.

Мндаа, идвайте още у родното ми село

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    В Севлиево, моето момче ...но не съм сигурен, дали не се разпаднаха нещата с"Видима Идиал'
    Абе и аз чакам отговор, защото ако е в Севлиево, явно аз съм нещо сбъркан, че незнам и 18г. съм живял така....Впрочем съм завършил "училището което подготвя кадри"...Ама така де явно аз нещо не съм в час
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Абе и аз чакам отговор, защото ако е в Севлиево, явно аз съм нещо сбъркан, че незнам и 18г. съм живял така....Впрочем съм завършил "училището което подготвя кадри"...Ама така де явно аз нещо не съм в час
      А бе тук нали ти е по сладък живота......не съжалявай..а и избора на каки по голям, особено тия дето идват от твоя край))
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• А вие софиянчета като се напъвате с Гацо Бацо за работно място и искате да го върнете на село, замисляли ли сте се на кого се напъвате ? Щото все си мисля ,че на Гацо Бацо батко му ви е шеф , или си мислите, че всичкото бизнесмен е столичанин ? Аз колкото познати имам със солиден бизнес в София ,всички са от провинцията и ви дават няколко хиляди работни места и "дебели заплати".
        Last edited by Доко; d.m.y г., 19:01.

Comment

• Аз предлагам първо да уточним колко време трябва да си живял (или предците ти) в един град, за да се наречеш 'кореняк'
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            А вие софиянчета като се напъвате с Гацо Бацо за работно място и искате да го върнете на село, замисляли ли сте се на кого се напъвате ? Щото все си мисля ,че на Гацо Бацо батко му ви е шеф , или си мислите, че всичкото бизнесмен е столичанин ? Аз колкото познати имам със солиден бизнес в София ,всички са от провинцията и ви дават няколко хиляди работни места и "дебели заплати".
            Ами какво чакаш...идвай насам с толкова приятели, ще си пръв столичанин, но не и кестен както ни викахте в казармата

Comment

Ами какво чакаш...идвай насам с толкова приятели, ще си пръв столичанин, но не и кестен както ни викахте в казармата
              Ами аз избягах от там 95, не мерси Тук ми е много добре. Съпругата ми също е кореняк софиянка и дума не ще да чуе за местене пак в София. А между другото почти всяка седмица идвам , като квартал ми е.

п.с. Лятото дъщеря ми я пращам в най-голямото село при баба и дядо в София.
              Last edited by Доко; d.m.y г., 19:11.

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                Аз предлагам първо да уточним колко време трябва да си живял (или предците ти) в един град, за да се наречеш 'кореняк'
                Ами или мъжкото, или женското дърво да е израснало м/у Яна и Бояна....след това опрашването е голямо...разклонения колко щеш, но корена последен изсъхва!

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:09 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Ами аз избягах от там 95, не мерси Тук ми е много добре. Съпругата ми също е кореняк софиянка и дума не ще да чуе за местене пак в София. А между другото почти всяка седмица идвам .
                А...откъснал си ти едно цвете от тука)...

Comment

А...откъснал си ти едно цвете от тука)...
                  Мдаа, и да ти кажа честно се пробвахме като бяхме млади и глупави с моята съпруга две години да живеем в столицата, не мерси , нищо не може да замени спокойствието . А наистина в провинцията останаха само граждани.
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 19:24.

Comment

• Всички сме граждани на тая страна....а селенията е там, където е най голямия жмел.....
                    Ами така е....както и на вас през лятото(ако не си в туристическият бизнес) не ви е толкова до туристи, така и на нас....но лошото е, че наште туристи остават не само за 3 месеца !!!

Comment

• Добре де,защо винаги в такива теми софиянците играят лошите.Никой не визира града от който идва селяндура(версачето),а вие шопа тва,шопа онова...той да ми дойде тука...смех,пълен смех.Май понятието селяндур е измислено от натурализиран селяндур(нов софиянец).
                      Аз предлагам кардинално да решиме проблема с озеленяването-бутаме всички Вузове и Студ. Град и ги правиме на паркове,даже съм му измислил име Шопски Парк.Построяваме нови модерни учебни заведения в Ямбол!А да видиме къде ще отидат новите адвокати и инДжинери с майка краварка,бащата багерист.Пак у София,хм и така не става.Пожарникаря ще ни оправи.
                      Тоя спор София срещу Провинция(така наречена) стана,като кокошката и яйцето.
                      Не се впрягайте толкова!

Даже ако някой ме пита къде искам да живея ще кажа Варна,Лом(хубав град,а останаха само мангали) и В.Търново.Ама така ако продължава сериозно ще се замисля върху преместването.
                      Last edited by vikoalfa; d.m.y г., 03:09.
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                      Alfa Romeo 33

Comment

• Малко полезни факти, за да не се говори на изуст.
                        София е един от най-старите градове в Европа.
                        Шопите са кореняци, ама на Самоков.
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• София освен, че е един от най-старите е и един от най-селските и грозните, няма абсолютно нищо, понеже до преди 100 години си е била село. Квото и да е, да си го кажем в очите. Не че останалите градове в БГ са различни, ама просто на фона на останалтие европейски столици....
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

• Е аре сега, много си е красива София особено през 30 годни. Наричали са я и малкия Брюксел. интерес на истината и след това си е красива.
                            А Варна какъв град е била град е била преди 100 години?Или Търново, айде сега, голямата хубост....
                            А Атина пък какъв град е бил преди 100г?Никакъв...

Проблема не е от града а от малумното устройство на държавата след 1944 г., което и сега ни държи влага и досега, а и за в бъдеще.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 11:54.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Доко
                              Ееее, един да си признае, "евалла", "ашкосум", "машалла".......
                              Е кво има за признаваме, всички виждаме. Лошото е, че в ПРИМЕРНО в Бургас пак си е същата работа, само едно море там смърди и цапа през лятото. Та квото си имаме, това ще трябва да си любим, тачим и милеем.
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

• Пичови, дайте сериозно и по темата. Чат разделът е другаде. Благодаря.
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X