If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Севлиево, моето момче ...но не съм сигурен, дали не се разпаднаха нещата с"Видима Идиал'
Абе и аз чакам отговор, защото ако е в Севлиево, явно аз съм нещо сбъркан, че незнам и 18г. съм живял така....Впрочем съм завършил "училището което подготвя кадри"...Ама така де явно аз нещо не съм в час
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Абе и аз чакам отговор, защото ако е в Севлиево, явно аз съм нещо сбъркан, че незнам и 18г. съм живял така....Впрочем съм завършил "училището което подготвя кадри"...Ама така де явно аз нещо не съм в час
А бе тук нали ти е по сладък живота......не съжалявай..а и избора на каки по голям, особено тия дето идват от твоя край))
А вие софиянчета като се напъвате с Гацо Бацо за работно място и искате да го върнете на село, замисляли ли сте се на кого се напъвате ? Щото все си мисля ,че на Гацо Бацо батко му ви е шеф , или си мислите, че всичкото бизнесмен е столичанин ? Аз колкото познати имам със солиден бизнес в София ,всички са от провинцията и ви дават няколко хиляди работни места и "дебели заплати".
А вие софиянчета като се напъвате с Гацо Бацо за работно място и искате да го върнете на село, замисляли ли сте се на кого се напъвате ? Щото все си мисля ,че на Гацо Бацо батко му ви е шеф , или си мислите, че всичкото бизнесмен е столичанин ? Аз колкото познати имам със солиден бизнес в София ,всички са от провинцията и ви дават няколко хиляди работни места и "дебели заплати".
Ами какво чакаш...идвай насам с толкова приятели, ще си пръв столичанин, но не и кестен както ни викахте в казармата
Ами какво чакаш...идвай насам с толкова приятели, ще си пръв столичанин, но не и кестен както ни викахте в казармата
Ами аз избягах от там 95, не мерси Тук ми е много добре. Съпругата ми също е кореняк софиянка и дума не ще да чуе за местене пак в София. А между другото почти всяка седмица идвам , като квартал ми е.
п.с. Лятото дъщеря ми я пращам в най-голямото село при баба и дядо в София.
Аз предлагам първо да уточним колко време трябва да си живял (или предците ти) в един град, за да се наречеш 'кореняк'
Ами или мъжкото, или женското дърво да е израснало м/у Яна и Бояна....след това опрашването е голямо...разклонения колко щеш, но корена последен изсъхва!
---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:09 ----------
Ами аз избягах от там 95, не мерси Тук ми е много добре. Съпругата ми също е кореняк софиянка и дума не ще да чуе за местене пак в София. А между другото почти всяка седмица идвам .
Мдаа, и да ти кажа честно се пробвахме като бяхме млади и глупави с моята съпруга две години да живеем в столицата, не мерси , нищо не може да замени спокойствието . А наистина в провинцията останаха само граждани.
Всички сме граждани на тая страна....а селенията е там, където е най голямия жмел.....
Ами така е....както и на вас през лятото(ако не си в туристическият бизнес) не ви е толкова до туристи, така и на нас....но лошото е, че наште туристи остават не само за 3 месеца !!!
Добре де,защо винаги в такива теми софиянците играят лошите.Никой не визира града от който идва селяндура(версачето),а вие шопа тва,шопа онова...той да ми дойде тука...смех,пълен смех.Май понятието селяндур е измислено от натурализиран селяндур(нов софиянец).
Аз предлагам кардинално да решиме проблема с озеленяването-бутаме всички Вузове и Студ. Град и ги правиме на паркове,даже съм му измислил име Шопски Парк.Построяваме нови модерни учебни заведения в Ямбол!А да видиме къде ще отидат новите адвокати и инДжинери с майка краварка,бащата багерист.Пак у София,хм и така не става.Пожарникаря ще ни оправи.
Тоя спор София срещу Провинция(така наречена) стана,като кокошката и яйцето.
Не се впрягайте толкова!
Даже ако някой ме пита къде искам да живея ще кажа Варна,Лом(хубав град,а останаха само мангали) и В.Търново.Ама така ако продължава сериозно ще се замисля върху преместването.
София освен, че е един от най-старите е и един от най-селските и грозните, няма абсолютно нищо, понеже до преди 100 години си е била село. Квото и да е, да си го кажем в очите. Не че останалите градове в БГ са различни, ама просто на фона на останалтие европейски столици....
Е аре сега, много си е красива София особено през 30 годни. Наричали са я и малкия Брюксел. интерес на истината и след това си е красива.
А Варна какъв град е била град е била преди 100 години?Или Търново, айде сега, голямата хубост....
А Атина пък какъв град е бил преди 100г?Никакъв...
Проблема не е от града а от малумното устройство на държавата след 1944 г., което и сега ни държи влага и досега, а и за в бъдеще.
Ееее, един да си признае, "евалла", "ашкосум", "машалла".......
Е кво има за признаваме, всички виждаме. Лошото е, че в ПРИМЕРНО в Бургас пак си е същата работа, само едно море там смърди и цапа през лятото. Та квото си имаме, това ще трябва да си любим, тачим и милеем.
Comment