Известие

Collapse
No announcement yet.

Атака на Израел срещу международен хуманитарен конвой за Газа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
    Тц не може.
    Все едно сега във вас да влетят 10 израелци с качулки и да кажат:
    "Пърдон мислехме че имаш оръжие, което смяташ да внесеш в Газа. Объркахме се сори."
    И това ще ти се види нормално нали? Няма проблем? Кораба е суверенна територия.
    Е къ да не може? Войната в Ирак втората кво е?
    А молив ви са.

От вас кой е бил в Израел, Палестина или някъде на 100 км околовръст да вдигне ръка. Кой има бегла представа кво точно става там? Кой си е дал труд да се запознае с проблема в детайли?
    Винаги са ме кефили мнения падащи от нищото

ПП Ако слушате кви тъпотии говори Чуков по телевизора далеч няма да стигнете.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      ПП Ако слушате кви тъпотии говори Чуков по телевизора далеч няма да стигнете.
      Вярно, че освен тоя Чуков друг никой нищо не е казал /изключая разни борци за независимост от сорта на Дърева/Къде се загубиха арабисти от сорта на Киряк Цонев , лично аз предпочитам примерно мнения на Иван Кръстев или Огнян Минчев, не че са арабисти, ама поне не са комунисти
      Last edited by fred; d.m.y г., 22:20.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Киряк и арабист е малко като слон и балет ...
        Чуков ... ми то фамилията муе показва къф чук е ...

Това са хора които познавам лично и професионално, та и затва си позволявам да давам оценки за стойността им като специалисти, а тя клони към нулата. Изобщо за капак на ситуацитя, във външно специалисти по Близък изток няма, затова и например проблемът с мед. сестрите се точи толкова време.

Comment

Киряк и арабист е малко като слон и балет ...
          Чуков ... ми то фамилията муе показва къф чук е ...
          Е аз за Цонев това имах предвид, ама явно не съм се изразил точно А името му е точно като на Киряк Стефчов да речем ,
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Е аз за Цонев това имах предвид, ама явно не съм се изразил точно А името му е точно като на Киряк Стефчов да речем ,
            Тряа да го видиш на две ракии как разправя, че е виждал Садам Хюсеин гол

Comment

А, бе евреите са обявили предварително, че пускат хуманитарна помощ само след проверка.
              Турчолята пък се правят на много велики и се опитват да се правят много хитри.
              Всичко това са провокации и показване на зъби.
              Играят се игри, които ще видим как ще се разиграят.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Е къ да не може? Войната в Ирак втората кво е?.
                Същото
                -Вие имате такова и такова оръжие
                - Не нямаме заповядайте, моля проверете.
                - А не не имате, на ви ся едни танкове.

Ма къде е противоречието? Щом САЩ го прави, значи и Израел няма проблем да го направи?
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Тряа да го видиш на две ракии как разправя, че е виждал Садам Хюсеин гол
                  А как ли се развина това след третата

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  А, бе евреите са обявили предварително, че пускат хуманитарна помощ само след проверка.
                  Турчолята пък се правят на много велики и се опитват да се правят много хитри.
                  Всичко това са провокации и показване на зъби.
                  Играят се игри, които ще видим как ще се разиграят.
                  Ами ето - от Малта тръгва сега друг кораб с пропалестински активисти, целта е да се разбие блокадата...., корабът бил ирландска собственост....провокацията набира нови сили
                  Last edited by fred; d.m.y г., 23:02.
                  sigpic

Comment

Чичо Сам стои и зад двете страни - при всички случаи ще има изгода ако стане нещо сериозно.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                      Същото
                      -Вие имате такова и такова оръжие
                      - Не нямаме заповядайте, моля проверете.
                      - А не не имате, на ви ся едни танкове.

Ма къде е противоречието? Щом САЩ го прави, значи и Израел няма проблем да го направи?
                      Да заключим че и Руснаците го правят в Грузия например, Чечня, Беларус и т.н, Турците в Кюрдистан тоже и т.н
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Да заключим че и Руснаците го правят в Грузия например, Чечня, Беларус и т.н, Турците в Кюрдистан тоже и т.н
                        Именно. Каквото и да се лъжем, истината е една - правото е на страната на силния. По ред причини в конкретния случай, аз лично, предпочитам Израел.

Comment

Именно. Каквото и да се лъжем, истината е една - правото е на страната на силния. По ред причини в конкретния случай, аз лично, предпочитам Израел.
                          Колкото и да са ми неприятни и аз - просто да обявили нещо предварително и държат на него.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                            Тези клишета ме убиват! А Исус Христос какъв е? Да не е арабин случайно?

Все едно да кажа: аз тебе не те уважавам, защото си българин, а българите са предали Левски.
                            Май нещо друго те убива - аз исках да ми кажеш какво точно мен като християнин би ме накарало да уважавам повече евреите защото това ти го твърдиш и просто исках да се обосновеш , защото ми стана интересно .
                            А иначе Христос не е арабин а е Син Божи !

'Всички хора са създадени равни … те са надарени от своя Създател с някои неотменими Права, между които са правото на Живот, Свобода и търсене на Щастие.“ написа някога в декларацията за независимоста робовладелецът Томас Джеферсън третия американски президент .
                            sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Какво ли би станало ако територията на Израел не е само 27 799 km²,ами да речем колкото Франция например?
                              Един въпрос към 'Търтей' - Ти не разбра ли какво се е случило на този кораб...ИЗВЪРШЕНИ СА УБИЙСТВА В МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ НА 60КМ. ОТ БРЕГА
                              ЗАЩО ВИНАГИ? цитат: истината е една - правото е на страната на силния

Comment

Ако всеки ден ce правят атентати и сe обстрелва територията на една държва, всяка потърпевша държава би постъпила така-да се защити, да спре даже и с цената на убйство кораби, на които би могло да има оръжие, след като те не се подчиняват и се държат агреисвно.Така трябва да постъпят и със следващите кораби.
                                Русия навлезе пък в Грузия само и само заради интересите си, без нападение и претенции за нейната територия и също уби хора. Такава политика провежда и в Чечня. Същото това прави и Турция, непризнавайки териториалните претенции на кюрдите, отделно пък окупира навремето незаконн половин Кипър и си седи там.
                                Last edited by fred; d.m.y г., 12:07.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X