Известие

Collapse
No announcement yet.

Дневната дозичка новини...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ама вие защо мислите е това натискане за инфрастурктура, от там най-лесно се отклоняват средства.
    Проблема е, че после ще го плащаме в некролози това отклоняване или в катаджийски рушвети, щото няма да оправят недомислиците... ще набодат знаци 30.
    ББ и пътища:
    - Цариградско море
    - Околомръсен канал
    - Драгичевско къдраво
    - Бяла закръглена
    Изобщо да не изреждам...
    Радвайте си му се, щом ви влече!
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
      до колкото знам това летище е правено от нацистите по време на войната и е избран най мъгливия район на софия за да не се вижда при бонбандировки и предназначението му е за военно летище а ние си го ползваме за гражданска авиация
      Едно вярно нещо няма тук. Да не говорим, че е пълно с противоиречия. Не вярвай на такива простотии
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• боНбандировки?
        Това вероятно е когато се пускат бонбони?

Иначе, през 1937 г. с Указ на цар Борис ІІІ е определен терен за изграждане на летище в източните покрайнини на столицата.
        Кви нацисти кви пет лева къф кон на втория етаж.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
          Специално по новият Брюксел ми се наложи да мина около 8 пъти в последните седмици - никакъв проблем! Булеварда си е супер!

Това, че 20 души са се наковали в мъглата си е техен проблем! ЗКУ-то е важно
          Изобщо не е само до ЗКУ-то...отводняването е кофти и е видимо...Има 2ма приятели които работят там и единия ударил се е един от тях...И аз минавах няколко пъти...Единия път си беше само тънък слой водичка, ама в другия случай точно този тънък слой водичка беше станал на лед когато минавах тия дни...

Асвалта е много странен и някак си и задържа тънък слой вода и става стъкло...Тия дни е по-топличко, но при кофти отводняване и това че водата не може да се изпари вечерта си става тънък приятен слой лед...Като сложим че и никой не "осолява" и става приятно...
          Другите примери за пътища на ББ са изброение от Морфи по-горе...
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
            Специално по новият Брюксел ми се наложи да мина около 8 пъти в последните седмици - никакъв проблем! Булеварда си е супер!

Това, че 20 души са се наковали в мъглата си е техен проблем! ЗКУ-то е важно
            Да не говориме, че медиите преекспонират. Много ме дразнят, как от мухата правят слон.
            Lexus IS200

Comment

• преди 20мин бул. Брюксел още беше затворен
              след дъжд качулка наръсен със сол
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение

Асвалта е много странен и някак си и задържа тънък слой вода и става стъкло...Тия дни е по-топличко, но при кофти отводняване и това че водата не може да се изпари вечерта си става тънък приятен слой лед...Като сложим че и никой не "осолява" и става приятно...
                Другите примери за пътища на ББ са изброение от Морфи по-горе...
                Ей, няма угодия.. Направиха ви хубав асфалт хората, сега пък бил прекалено гладък... Неслучайно сме най- нещасния народ, както показа едно проучване. Сами си навиваме на пръста, че можело и по- добре. Нали знаете- по- хубавото е враг на хубавото.
                Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Ей, няма угодия.. Направиха ви хубав асфалт хората, сега пък бил прекалено гладък... Неслучайно сме най- нещасния народ, както показа едно проучване. Сами си навиваме на пръста, че можело и по- добре. Нали знаете- по- хубавото е враг на хубавото.
                  Има още доста време докато сами си го правим. Хубаво са сложили нов асфалт (според мен най-долнопробният, но поне няма ями) ама като стане поледица какво правим? Нормално е да искаме да се поддържа пътя - все пак даваме солидна сума пари за данъци, винетки, застраховки...
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                  BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                    Едно вярно нещо няма тук. Да не говорим, че е пълно с противоиречия. Не вярвай на такива простотии
                    нее ли това най мъгливата част на софия колега,защо да не вярвам това летище е правено за военно време,а нациските инженери никак не са били глупави
                    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                    алфа ромео 164 2.0тс -на части
                    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                      нее ли това най мъгливата част на софия колега,защо да не вярвам това летище е правено за военно време,а нациските инженери никак не са били глупави
                      Търтея ти писа кога и как е създадено летището.
                      А да се твърди че и избран мъглив район за да се скрие летище е кретенско. Повярвай знам за какво говоря когато иде реч за летища.
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• еми аз не разбирам от летища,ама да избереш най-мъгливия район на софия за гражданско летище ми се струва нелогично
                        алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                        алфа ромео 164 2.0тс -на части
                        нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                        sigpic

Comment

• Да, и аз съм се чудил защо е там летището.

Comment

• Стадион???

Дали ще направят поредна грешка с построяването на нов стадион пак там някъде в мъглата..?
                            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Ако има здрава мъгла (като миналата седмица в Сряда) не знам дали и от първия ред на стадиона ще виждат играчите, а тези от по-горните редове въобще не ги мисля.

Comment

• Еми идеално...за какво да се гледа, така или иначе повечето мачове са платени и се знае резултата
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X