Принципно е грешно да бориш злоупотребите по този начин, ама е факт, че всичките с надутите цени са мошеници, ни един читав няма. Предполагам, ако излезе някоя супер луксозна марка, която реално си струва името и парите, мярката може да бъде променена. Естествено, много по-важно би било орегламентирането на имитирането на марките и емблемите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дневната дозичка новини...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеТова не се решава с лимит на цените, а с оправия на правилото за защита на марките/емблемите... за да не могат да имитират други фирми и така да подвеждат клиентите.
Защото това е услуга и всеки има право да я предлага на каквато иска цена, това което беше измамното беше имитацията на фирми с известни цени за да се подведе клиента.
За бакшишите също е по-добре, защото сега много хора се страхуват да вземат такси, за да не бъдат измамени. Ако клиентите са спокойни, че това няма да се случи - оборотът им ще се вдигне.
Comment
-
Европата ще смачака дори и нас в дисциплината "Административен и регулаторен дебилизъм" (еврототалитаризъм?)
По повод бонусите на банерите...
Данъкоплатците били платили цената за "културата на краткосрочни рискови бонуси" (?!?!) - ми да, защото чиновниците изляха парите на данъкоплатците в гнили финансови институции, които трябваше да фалират, а не да бъдат спасявани (за да си продължават по същия начин). Ама нали трябва да остане нещо за регулиране, какво ще правят иначе толкоз еврочиновници...
След като банките се провалиха в опитите си да се реформират сами, сега ние го правим вместо тях
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеПък аз не го разбирам!
Това не е заради ветрогенераторите, а заради фотоволтаичните електроцентрали - те наистина заемат големи площи, но законът е пълно безумие, защото независимо от категорията на земята, тя преимуществено пустее, отколкото да се обработва. От какъв зор нивята масово ще пустеят, само и само да не може да се развиват ВЕИ върху тях?!? Хич не е случайно, че законът визира земите от 1-ва до 4-та категория, които са разположени преимуществено в източната част на страната - район с подходящи слънцегреене и сила на вятъра. ТЕЦ-овото и атомно лоби се намесва сериозно, а ние си мислихме че комунистът Овчаров е основният им застъпникняма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеима много силна логика да не се отнема от държавния земеделски фонд. В момента много земи пустеят и не се обработват, но има много програм и инициативи, които ти позволяват да развиваш земеделски бизнес. Аз лично смятам, че това е един от основните отрасли, които предстои да се развият у нас за вбъдеще. Иначе винаги може да се използват за ВЕИ централи изостравени индустриални терени, които да се рекултивират.За да развиваш успешен земеделски бизнес ти трябвят площи от 3000 декара нагоре, плюс земеделска техника на стойност две Ламборгинита. Ако се надяваш на програми по еврофондовете, трябва да се приготвиш за въпроса колко процента комисиона ще трябва да дадеш за да бъде одобрен точно твоят проект от съответните гладници в съответното министерство...
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Русите знаят какво да правят...
Газпром стана най-печелившата компания в света през 2009 г.
http://www.investor.bg/news/article/102392/335.htmlAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеРусите знаят какво да правят...
Газпром стана най-печелившата компания в света през 2009 г.
http://www.investor.bg/news/article/102392/335.htmlНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЗнаят тръшки. Прочети статията внимателно
Прочетох я и ми е ясно...сигурно ако намалят алкохола ще направят много повече и без ексона да е на загуба, ама и това не е малко...Просто им трябва още такива като нас да цакат и готовоС такова управление имат такива резултати, па ако бяха кадърни не ми се мисли....
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЗнаят тръшки. Прочети статията внимателно
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеТова по никакъв начин не омаловажава успеха на Газпром, които са най-печелившата компания в света за 2009г. Останалото свързано с това кой има печалби и кой има загуби му се казва пазарна конюктура., от руснак нищо добро не можеш да очакваш, камо ли компания, те продават нещо за цент, а производството им струва долар
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Как никой вестник не посвети специално издание или поне повече от една страница на откриването на мощите на Свети Йоан Предтеча !Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Да ти имам и възмущението.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеДа ти имам и възмущението.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
И новобранците в КФН тръгнаха да реанимират финансови трупове:
Спасяване на "бълбукнали" инвеститори с парите за пенсии
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЩо?
А ето и от мен една новина, поне за мен по интересна и важна от редовните простотии, с които ни заливат родните ни медии.
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6850334&nt=4Last edited by fred; d.m.y г., 22:26.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment