Известие

Collapse
No announcement yet.

Дневната дозичка новини...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Орязват с 50 на сто парите за спешна помощ!!!

Честито на печелившите, паразитите не плащат осигуровки и минават само през спешната, за това ще лишим всички от спешна помощ.
    То осигуровките вече ги свиха... сега и парите от спешното ще пренасочат за милиционерщини.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Това ми се връзва пирфе на фона на новината от вчера - бърза помощ идва след 5 часа, поставя грешна диагноза и най-вероятно оскатява завинаги една възрастна женица.
      А бабичката една такава миличка, с бяла, коса кръгло лице. Сълзи ми напираха от яд.
      Last edited by Old Fox; d.m.y г., 00:11.
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Тия новини вече не знам да им вярвам ли... особено ако са били по бТв
        Не мога да открия новината по новинарските сайтове, линк?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Точно по бтв беше, днес даваха продължение на темата. Ама линк...
          Last edited by Old Fox; d.m.y г., 17:57.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Не мога да го открия сериозно, а на бТв вярвам все по-малко.
            Ще следя тия дни ... че нещо твърде много ми стават съвпаденията, лекари "убиват бебе" и 1.5 млрд от касата са усвоени, спешните ги няма 5 часа и омазват диагноза и парите за спешно на половина.
            Може да параноясвам, ама познати от сферата ме карат да се замислям дали скоро няма да се наложи да ходим в чужбина да се лекуваме.

Comment

• между другото тези дни когато направиха скандалите с докторите от ГО, бременната Калина и другите 'новини' депутатите гласуваха всеки ден.

да живее бюджета на милицията!!!
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Цветелина Бориславова: Не виждам логика в решението за АЕЦ "Белене"

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3468491

Нова игра или нова политическа фигура? Някой от по-знаещите да каже
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

• Споко всичко ще лъсне още малко. То кат нямаш акъл не можеш да скриеш какво става. Имат пропуски не са взели всички тетрадки на бай Тошо. И целия бюджет за МВР да отиде то няма един читав който да го използва както трябва. Лошото е че взеха да се сещат че следващите пък ще ги разцепат тях и нещо им стана едно такова.......

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                    Цветелина Бориславова: Не виждам логика в решението за АЕЦ "Белене"

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3468491

Нова игра или нова политическа фигура? Някой от по-знаещите да каже
                    Цък, банкерката просто се е ориентирала към новия монополен сектор с държавно наложена висока цена - възобновяеми източници.
                    И нов АЕЦ сериозно ще подкопае нуждата от такива, макар да помня, че имаше някакви евро директиви за %

Инак самия АЕЦ и цирковете около него са друга тема...

Comment

• Експортното мито на руския петрол може да се увеличи с 13,7 долара от 1 януари 2011 г.

http://www.focus-news.net/?id=n1471722

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Бай Тошо, ти ли си бря? Аз та мислиф за умрял!?

Ветеринарите започват проверки за цените на храните

Разкулачване или идиотски PR?

Държавните и общински фирми може да печелят процедури без конкурс

Да не отвори човек вестник вече...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• ТЖ може и да е умрял... тодорживковизма не е.
                          Той ББ си го каза в прав текст, ама стадото вместо да се стресне продължи да рупа...
                          Имаше 1 лаф - може да извадиш свинята от кочината, но кочината от свинята не.
                          Та да се гласим за още подобни...

Comment

• AАйдее... верижни катастрофи...

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3493531

Ще кажете к'во толкова..нали поредните катастрофи в Сф, ама не...Това се случва на "перфектния" новоткрит булевард Брюксел... Булеварда който старите не можаха да направят за 10години,а самия Мухобойко построи с двете си ръце за 1 месец...

Два дена ми се наложи да мина през него и отводняването е ОТВРАТ...Незнам какъв асвалт и как са направили отводняването, но върху асвалта остава многооо фин слой водичка, който после става на ледче и дори и с 20км. да караш завъртането,понеже има и наклон ти е гарантирано...

Вчера и един колега от форума ми се оплака че се е овъртял и той...късмет, че е било само спукана броня и мигач...

П.П Според мен Мухобойко има проблем с пътища...Ама голям проблем...НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НИТО ЕДИН ПЪТ КАТО ХОРАТА!...Честно казано предпочитах да правя слаом между дупките на стария бул.Брюксел, отколкото да се чудя сега дали ще успея да се завъртя и да ме натресат 50автомобила..... Ако и явно и магистралите ще са му такива, по-добре да не ги строи и само да се хвали....По-добре да си купя жип и да си карам по старите пътища без да мисля постоянно за живота си дали новата магистрала ще свърши в нищото, или новия асвалт е некъв мУдерен с "антисцепеление" гладък като стъкло. Тук за пример може да се даде и едно участъче от м.Хемус...
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

• аз утре трябва да ходя до летището и дано нямам тези проблеми
                              пп до колкото знам това летище е правено от нацистите по време на войната и е избран най мъгливия район на софия за да не се вижда при бонбандировки и предназначението му е за военно летище а ние си го ползваме за гражданска авиация
                              алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                              алфа ромео 164 2.0тс -на части
                              нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                              sigpic

Comment

• Специално по новият Брюксел ми се наложи да мина около 8 пъти в последните седмици - никакъв проблем! Булеварда си е супер!

Това, че 20 души са се наковали в мъглата си е техен проблем! ЗКУ-то е важно
                                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                                X