Като дизайн МИГ-29 и Ф-16 се различават значително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко развита е руската икономика
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЕхаа, техника от средата на седемдестте. Що не пробваме с Ф22 примерно?
Comment
-
един самолет как изглежда далеч не показва дали става за нещо
и ф117 изглежда мега готски ама не променя факта че е летяща щайга
та... сравнявай реално нещата, не както ти каза търтея неща от средата на 70те години
на братушките им липсват ресурси за развойна дейност вече, така че илюзиите за превъзходството на великата руска военна машина може да си ги избиете от главата най-накраяsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Ей много русофили и русофоби ... ама русофобите са по-активни ... Интересното при тях е дали някога биха признали, че има нещо хубаво, което да не е направено в USA?
Comment
-
Опаааааа ... с'я пък и тесногръди ... Като цяло едно от малкото хубави неща, които могат да се кажат за Русия е военно-промишленият им комплекс и неговото ниво на развитие (по мнения на хора, които са компетентни в тая област). И точно на тая тема да се пишат свободни съчиниения ... Търтея вече веднъж попита колко квалифицирани, технически грамотни и компетентни хора има от пишещите тук въпреки че и той се увлича?!
Comment
-
[QUOTE=CBET;729940Като цяло едно от малкото хубави неща, които могат да се кажат за Русия е военно-промишленият им комплекс и неговото ниво на развитие (по мнения на хора, които са компетентни в тая област).[/QUOTE]
Това, баш по мнение на тия хора, беше вярно преди 20 години. За това време светът е дръпнал напред и блядовете са драстично изостанали.
Га пуснат 5то поколение изтребител, харемиканосите ще вкарват вече 6то или 7мо. Това е тъжната истина.
Да не говорим за умни бомби, безпилотни апарати и прочее благини на 21 век.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеОпаааааа ... с'я пък и тесногръди ...
дай да видим/чуем къде са се изказали тези компетентни лица, че така звучи като много празно тъврдение
и аз мога да кажа, че някой много компетентен се е изказал в подкрепа на това, което казах азsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
1. Аз казах "русофили и русофоби" ти сам се причисли към русофобите!
2. Не знаех, че русофил или русофоб са обидни думи!
П.С. Има едно авиоизложение, което се прави през две години в Бурже (на френски Le Bourget). Хайде малко вземете да попрочетете там какво пише преди някои да изцвъка поредният пост.
П.П.С. Нали всички се досещате, че както американците така и руснаците показват на масовата публика последните си "играчки" да ги наречем, само когато новите им разработки и проекти, които са дълбоко засекретени са поне с крачка, две или три напред!?Last edited by CBET; d.m.y г., 18:04.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеПо данни на Световната банка БВП на глава на населението за САщ около 45000 за Русия около 11000. Разликата е около 4 пъти. .
Население на САЩ: 300+ млн.
Население РФ: 142 млн.
Математиката малко ти куца, ако са верни цифрите де
Около 8 пъти е по-малка икономиката на Русия.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Сащ
http://bg.wikipedia.org/wiki/Русия
п.п. за една минута сте изписали хиляди странициAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Не виждам кое ми куца. Ти какво сравняваш БВП като цяло или БВП на човек. Правилно е да се сравнява по БВП на човек. Даже по твоите данни разликата по-малко от 3 пъти което може би показва че тази разлика намалява понеже моите данни са малко стари.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеНе виждам кое ми куца. Ти какво сравняваш БВП като цяло или БВП на човек. Правилно е да се сравнява по БВП на човек. Даже по твоите данни разликата по-малко от 3 пъти което може би показва че тази разлика намалява понеже моите данни са малко стари.Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:22.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment