If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен пък не ми се струва да има някакъв провал. Фактът, че има една немалка група хора, които редовно четем и пишем тук, означава, че разделът си е добър и интересен. Фактът, че често сме на различни мнения и се получава нелоша дискусия, означава, че разделът е постигнал целта си. Според мен това е реалната оценка на работата на раздела, а не кой на кого решил да спре модераторските права. Оценката я даваме ние, участниците в този раздел - щом участваме и му се кефим, значи всичко е ОК. Ако не ни кефеше, нямаше да влизаме и разделът щеше да си умре - това вече би било провал.
Ко да става? Учим се да пишем грамотно, някой се депресирал, един-двама със смесени чувства - това са резултатите.
На мен не ми се вижда провал или пък успех, има си раздел пишем си, кчетата си лаят кервана си върви.
---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:39 ----------
На водката не държа, но виж за коктейлчета можеше да се напънем.
И да попитам: Защо или комунистите или ББ или пък циганите са виновни?
Може и коктейли
Иначе, ситуацията у наса е такава, защото всичко което се случи досега е в резултат на управляващите през последните 50-60 години, ама тая тема е друга
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Добре де, кажете сега каква е връзката на комунистите със събитията станали наскоро във форума - все такива работи ви се въртят в главите.
Дайте сега тези които намекват за тази връзка да вземат и да напишат - има ли комунизма почва у нас и неговото влияние върху действията на хората взимащи решения в този форум.
Няма само да говорите с недомлъвки.
Ей на някои хора все комунизма им виновен /е бе както на други Станишев/ ай измислете нещо ново че вече е скучно....!
Търтей, не се ядосвай брат, след време ще установиш че българина върви в правилната посока само ако го ръчка остена, пий една бира и ръчкай...ааа а за комунизма, прехваленият ЕС е тръгнал с широки крачки натам, а ние си имаме "диктатура на пролетариата"
И преди поредният "мозъчен донор" да почне със словедните си изпразвания, моля да се протоколира - няма да влизам в безмислени спорове!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Ами какво да му мислим, то е измислено, ама трябва мозък, а не празна кофа вместо глава, пълна с изрезките от вестник Раб.дело и производните му.
Иначе вярно, че темата се изроди, тъй че и аз спирам-с една забележка, остена трябва да ръчка на запад от Трънско.
Най-важното е да се мълчи, независимо дали е гръмнала централа. Като не знаят хората, ще са щастливи и нищо няма да им стане, нали?
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Търтея и Пинки съвсем неуместно намесиха политиката (защото така си мислят че изглеждат по интересни)... Търтей, демокрацията е измислила правилата в форума... ти просто стана тяхна жертва, защото (според мен) започна да се държиш все едно си над тях...
2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Търтея и Пинки съвсем неуместно намесиха политиката (защото така си мислят че изглеждат по интересни)... Търтей, демокрацията е измислила правилата в форума... ти просто стана тяхна жертва, защото (според мен) започна да се държиш все едно си над тях...
Кои правила, бе, червена шапчице? Покажи ми текст или цитирай нещо, каквото и да е.
А че битието определя съзнанието, доказателства твърде много.
Демокрацията си е демокрация, тоталитаризма си е тоталитаризъм. Ще отречеш ли, че подкрепяш и харесваш бившия строй, както си споменавал не веднъж в частни разговори?
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment