Известие

Collapse
No announcement yet.

Провал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Че да бяхме свиквали комисия като в парламента за всяко решение тогава
    Абсолютно, плюс водка и закуски, а може и семинар да се беше провел....
    Last edited by fred; d.m.y г., 21:50.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
      Сефте чета тема и не мога да взема решение какво става
      Ко да става? Учим се да пишем грамотно, някой се депресирал, един-двама със смесени чувства - това са резултатите.

На мен не ми се вижда провал или пък успех, има си раздел пишем си, кчетата си лаят кервана си върви.

---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Абсолютно, плюс водка и закуски, а може и семинар да се беше провел....
      На водката не държа, но виж за коктейлчета можеше да се напънем.

И да попитам: Защо или комунистите или ББ или пък циганите са виновни?
      Last edited by Derry; d.m.y г., 22:44.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

На мен пък не ми се струва да има някакъв провал. Фактът, че има една немалка група хора, които редовно четем и пишем тук, означава, че разделът си е добър и интересен. Фактът, че често сме на различни мнения и се получава нелоша дискусия, означава, че разделът е постигнал целта си. Според мен това е реалната оценка на работата на раздела, а не кой на кого решил да спре модераторските права. Оценката я даваме ние, участниците в този раздел - щом участваме и му се кефим, значи всичко е ОК. Ако не ни кефеше, нямаше да влизаме и разделът щеше да си умре - това вече би било провал.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
          Ко да става? Учим се да пишем грамотно, някой се депресирал, един-двама със смесени чувства - това са резултатите.

На мен не ми се вижда провал или пък успех, има си раздел пишем си, кчетата си лаят кервана си върви.

---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

На водката не държа, но виж за коктейлчета можеше да се напънем.

И да попитам: Защо или комунистите или ББ или пък циганите са виновни?
          Може и коктейли
          Иначе, ситуацията у наса е такава, защото всичко което се случи досега е в резултат на управляващите през последните 50-60 години, ама тая тема е друга
          sigpic

Comment

Добре де, кажете сега каква е връзката на комунистите със събитията станали наскоро във форума - все такива работи ви се въртят в главите.
            Дайте сега тези които намекват за тази връзка да вземат и да напишат - има ли комунизма почва у нас и неговото влияние върху действията на хората взимащи решения в този форум.
            Няма само да говорите с недомлъвки.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Алеко Константинов е по стар от комунизма,не бойте се
              ''Никой не ни е виновен за това което сме''
              -raoccars-

Comment

Ей на някои хора все комунизма им виновен /е бе както на други Станишев/ ай измислете нещо ново че вече е скучно....!

Търтей, не се ядосвай брат, след време ще установиш че българина върви в правилната посока само ако го ръчка остена, пий една бира и ръчкай...ааа а за комунизма, прехваленият ЕС е тръгнал с широки крачки натам, а ние си имаме "диктатура на пролетариата"

И преди поредният "мозъчен донор" да почне със словедните си изпразвания, моля да се протоколира - няма да влизам в безмислени спорове!
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Ами какво да му мислим, то е измислено, ама трябва мозък, а не празна кофа вместо глава, пълна с изрезките от вестник Раб.дело и производните му.
                  Иначе вярно, че темата се изроди, тъй че и аз спирам-с една забележка, остена трябва да ръчка на запад от Трънско.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 23:36.
                  sigpic

Comment

ей, аз предлагам да не намесваме повече комунягите, че току виж още някой спре да пише
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Най-важното е да се мълчи, независимо дали е гръмнала централа. Като не знаят хората, ще са щастливи и нищо няма да им стане, нали?
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                        Най-важното е да се мълчи, независимо дали е гръмнала централа. Като не знаят хората, ще са щастливи и нищо няма да им стане, нали?
                        E тая наглост не знам как я преглъщат червено бетонираните тикви - та това си е геноцид с/у собствения народ
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                          ха
                          намерил се кой да го каже

Comment

Търтея и Пинки съвсем неуместно намесиха политиката (защото така си мислят че изглеждат по интересни)... Търтей, демокрацията е измислила правилата в форума... ти просто стана тяхна жертва, защото (според мен) започна да се държиш все едно си над тях...
                            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                            GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                              ха
                              намерил се кой да го каже
                              Честно казано, идея нямам какво имаш предвид.

Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
                              Търтея и Пинки съвсем неуместно намесиха политиката (защото така си мислят че изглеждат по интересни)... Търтей, демокрацията е измислила правилата в форума... ти просто стана тяхна жертва, защото (според мен) започна да се държиш все едно си над тях...
                              Кои правила, бе, червена шапчице? Покажи ми текст или цитирай нещо, каквото и да е.
                              А че битието определя съзнанието, доказателства твърде много.
                              Демокрацията си е демокрация, тоталитаризма си е тоталитаризъм. Ще отречеш ли, че подкрепяш и харесваш бившия строй, както си споменавал не веднъж в частни разговори?
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                E тая наглост не знам как я преглъщат червено бетонираните тикви - та това си е геноцид с/у собствения народ
                                Неговорят по този въпрос-ето как.
                                АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                                http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Working...
                                X