Абе хора, 'що не се погледнете в огледалото преди да кажете за N-ти път: "******** е виновен!"? Най-смешното, което същевременно е и трагично, как хора под 25-30 годишна възраст, коментират времето от преди 1989 година в първо лице единствено число!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Провал
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеАбе хора, 'що не се погледнете в огледалото преди да кажете за N-ти път: "******** е виновен!"? Най-смешното, което същевременно е и трагично, как хора под 25-30 годишна възраст, коментират времето от преди 1989 година в първо лице единствено число!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Кольо, имаш бира от мен, га се видим някой път, помни
А иначе, излезе че заради демокрацията Търтея пострада, виж, ако нямаше демокрация щеше да е модератор, докато пак, както се случва у нас, същото лице прецени, че не трябва.
Но за всичко е виновен Костов и американците /естествено и 4 рите годишни времена/.
Аз предлагам де се баннат всички, които не изповядват, чеБКП/БСП, Станишев, непостроения АЕЦ Белене са светините на България, и че българо-съветската дружба е необходима за нас, така, както въздуха за всяко живо същество.
Може и да им се секвестират алфите и да се предоставят на верни другари.
ПП.Впоследствие разбрах, че причината за махането правата на Търтея е тоя раздел.......Last edited by fred; d.m.y г., 22:25.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Аз съм емоционален тип! Обаче от доста време насам забелязвам че се променям, ставам по ...разумен, така да го нарека т.е. все повече мисля преди да кажа или направя нещо. Смятам това за регрес, за загуба на идентичност, за промяна на "моята същност"...но живота ме принуждава(сори за клишето). Както и да е.
Няколко пъти досега щях да пиша в темата, но се спирах.
Нивото...нивото остана същото(същото като в останалата част на форума, това имам предвид), за това е провал!
Аз така го разбирам. Търтея искаше да има един наистина сериозен раздел, с по-високо НИВО, ниво на изказване, ниво на писане, ниво на МИСЛЕНЕ....
Не всеки така го разбра, аз също не съм сигурен дали съм го разбрал правилно, но аз толкова си мога!
Дойнов е емоционален тип(което от своя страна не води до извода, че е неразумен), интелигентен и добре образован младеж( ся за младеж ще ме черпи, ама за другото как да обясня че не съм му рекламен агенти начина му на изказване е нетипичен в повечето случаи, но рядко обиден!
Та идеята ми беше( и аз вече почити не си я хващам след толкова бира)- този раздел е един плюс за форума ни и Търея има голяма "вина за това"!
п.п.
Не ми се сърдете, продължавам с бирата.Last edited by bager; d.m.y г., 23:03.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеЧестно казано, идея нямам какво имаш предвид.
Кои правила, бе, червена шапчице? Покажи ми текст или цитирай нещо, каквото и да е.
А че битието определя съзнанието, доказателства твърде много.
Демокрацията си е демокрация, тоталитаризма си е тоталитаризъм. Ще отречеш ли, че подкрепяш и харесваш бившия строй, както си споменавал не веднъж в частни разговори?
Comment
-
Като се заговори за демокрация, не ми става ясно къде са правилата и кой определя, че те са нарушени???Както и обратното-че не са нарушени.
Ако няма правила и организация или нещо си там, което следи за това, всичко друго, което се изкава под предлог, че се нарушало нещо си е глупост и тоталитаризъм.То е ясно, че такова нещо няма де.Не разбирам, какво общо има гражданското общество с форума???
Гражданското общество се състои от структури на граждани, които оказват влияние на различни държавни и общински органи, органи на самоуправление и так дале по различни въпроси.Гражданска структура може да се нарече клуба, но там си има устав, процедури и прочее.
Е Търтея, ако представител на такъв орган, обществена струткутура, как е накърнил правата на някакво гражданско сдружение??Да кажем ги е вкарал в затвора ли, какво ли
Абе още малко и Народен съд да се спретне оставаЯ да му опнем кожата на оградата направо, респективно в раздел ОБщи приказки, или да му резнем главата с меча
Last edited by fred; d.m.y г., 23:22.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Определената от УС на КАРБ структура е такива решения да се вземат с гласуване на глобалните модератори. А именно, профа, спечелиста и олд фокс. Аз тяхно становище още не съм видял по темата.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеОпределената от УС на КАРБ структура е такива решения да се вземат с гласуване на глобалните модератори. А именно, профа, спечелиста и олд фокс. Аз тяхно становище още не съм видял по темата.
Comment
-
Въпреки, че за мнозина Търтея е страшният мод с безкраен капацитет, все пак е обикновенно момче, но с богата обща култура. освен това е и сапиенс! Мисли добичето!
Имаме такъв раздел-общи приказки, благодарение на него!
другите форуми нямат такъв!
Ако искате хептен да профанирате форума и да стане типично комерсиален- просто го кажете!
Явно това е новата линия!
Я обяснете, каква е!
Искам отовор!
Едит: На италфеста ще повдигна пак въпроса.Там няма как да не ми отговорите!
Не може модовете да се избират по финансовата им комерсиалност, въпреки сблъсака на интереси.
Това не са си го позволили нито Бобо, нито Лисан нито другите стари членове на форума!
Оставката на един глобален , беше първия сигнал.
Ако сте толкова принципни, я да питам, колко пъти старата лисица пое отговорност и как назначихте пак Птоповедника за глобален мод, след като го свалихте без обяснения.
И някой да ми деактивира наистина правата, че чета простотии, без да мога да отговоря!Last edited by mordohy; d.m.y г., 00:13.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщениеТъртея и Пинки съвсем неуместно намесиха политиката (защото така си мислят че изглеждат по интересни)... Търтей, демокрацията е измислила правилата в форума... ти просто стана тяхна жертва, защото (според мен) започна да се държиш все едно си над тях...
На какво си мод, че не мога да се сетя!
След като осра така общ технически, че не можах да го оправя 6 месеца, с каква мутра все още пишеш.Да не вадя поста ти, с който наказа Търтейо, щото имам накакви скруполи, но не можеш да критикуваш мод на общи приказки с израз" в форума"
Пише се ВЪВ ФОРУМА!
Ебати самозабравилите се келеши!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщениеТъртея и Пинки съвсем неуместно намесиха политиката (защото така си мислят че изглеждат по интересни)... Търтей, демокрацията е измислила правилата в форума... ти просто стана тяхна жертва, защото (според мен) започна да се държиш все едно си над тях...
---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:01 ----------
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеКольо, имаш бира от мен, га се видим някой път, помни
А иначе, излезе че заради демокрацията Търтея пострада, виж, ако нямаше демокрация щеше да е модератор, докато пак, както се случва у нас, същото лице прецени, че не трябва.
Но за всичко е виновен Костов и американците /естествено и 4 рите годишни времена/.
Аз предлагам де се баннат всички, които не изповядват, чеБКП/БСП, Станишев, непостроения АЕЦ Белене са светините на България, и че българо-съветската дружба е необходима за нас, така, както въздуха за всяко живо същество.
ПП.Впоследствие разбрах, че причината за махането правата на Търтея е тоя раздел.......
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеКолега, ставаш смешен с този комунизъм. Те и немците не одобряват фашизма, ама не го коментират под път и над път.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАми защото например тия хора сега понасят последствията от това време?Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеКольо, имаш бира от мен, га се видим някой път, помни
ПП.Впоследствие разбрах, че причината за махането правата на Търтея е тоя раздел.......
Абе защо си мислите, че като повторите една история 10000000000..... пъти и тя ще стане историческа истина?
Никога не съм се определял като комунист, демократ, шовинист, пацифист и т.н., ама това е проблем на такива като Вас, които си мислят: "След като не е с нас - е против нас!"
Никой не оспорва приноса на Търтея към форума (правопис, без ругатни и т.н.)! За мен той имаше просто един сериозен недостатък, а именно, че не признаваше чуждото мнение и държеше да се наложи независимо дали защитава правилната кауза или не.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАко сте толкова принципни, я да питам, колко пъти старата лисица пое отговорност и как назначихте пак Птоповедника за глобален мод, след като го свалихте без обяснения.... Желанието да не съм глобален мод си беше изцяло мое и беше депозирано преди много, много време (повече от година-две, ако не се лъжа). Ако не бях предявил сам желание, най-вероятно щях да съм още глобален. Обяснения от мод екипа няма какво да се дават.
Предварително благодаря на теб и всеки друг, който като теб се опита да ме намеси или има такова желание, за усилията да не го прави.Last edited by trustworthy; d.m.y г., 11:46._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеАбе защо си мислите, че като повторите една история 10000000000..... пъти и тя ще стане историческа истина?
Никога не съм се определял като комунист, демократ, шовинист, пацифист и т.н., ама това е проблем на такива като Вас, които си мислят: "След като не е с нас - е против нас!"
Никой не оспорва приноса на Търтея към форума (правопис, без ругатни и т.н.)! За мен той имаше просто един сериозен недостатък, а именно, че не признаваше чуждото мнение и държеше да се наложи независимо дали защитава правилната кауза или не.
Ако прочетеш и другите теми в раздела ще забележиш, че и с Търтея, и с Фред често сме били на различни мнения, което не пречи да се уважаваме взаимно и да сме в добри отношения.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment