Известие

Collapse
No announcement yet.

Kакво мислите за китайската икономика.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Току що направи всякакъв разговор по такива теми с теб безсмислен.
    Демократичното мислене предполага приемането на чуждо мнение, дори и най-глупавото такова.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Чакай, чакай, аз нищо не казвам, казват го от "Галъп", ако знаеш кои са те, няма да се отнасяш пренебрежително към тази новина.
      Незнам това с ироя ли го казваш. Знаейки какво правят Галъп в БГ, то бих се отнесъл към новината повече от пренебрежително дори.
      Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Незнам това с ироя ли го казваш. Знаейки какво правят Галъп в БГ, то бих се отнесъл към новината повече от пренебрежително дори.
        Говорим за световна агенция.
        Както вече споменах Холивуд ленд денонощно облъчва с пиар матрИали, така че не се изненадвам от твоето мнение.
        Поне да беше прочел анализа, който са направили.
        Тогава щеше да ти направо друго нещо впечатление, за което да се захванеш и да опонираш.
        Уфффф, трябва вече и сам да си опонирам, голяма скука, това е като да си играя сам шах. Винаги се бия и винаги побеждавам. ))))))
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

А сега ти ми кажи- ние ли сме по- добре или фалиралата Гърция?
          Гърция не е фалирала,поне официално де
          И стига с тая Гърция бе хора,разберете го най-накрая,Гърция е бедна държава но с богато население,на по-голямата част от гърците ама хич не им дреме дали ще фалира и дали ще излезе от еврото....................
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Говорим за световна агенция.
            Както вече споменах Холивуд ленд денонощно облъчва с пиар матрИали, така че не се изненадвам от твоето мнение.
            Поне да беше прочел анализа, който са направили.
            Тогава щеше да ти направо друго нещо впечатление, за което да се захванеш и да опонираш.
            Уфффф, трябва вече и сам да си опонирам, голяма скука, това е като да си играя сам шах. Винаги се бия и винаги побеждавам. ))))))
            И без да го чета, знам че са глупости това... След като сам признаваш, че може да си опонираш
            Lexus IS200

Comment

• Ох на батко прасенцето....ела си в АНТРАКТА...тук няма да се задържиш...
              След време ако успея да те издигна до призидент, ще ходотайствам да ти подарим целият подраздел, за да напътстваш електората си)
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Ох на батко прасенцето....ела си в АНТРАКТА...тук няма да се задържиш...
                След време ако успея да те издигна до призидент, ще ходотайствам да ти подарим целият подраздел, за да напътстваш електората си)
                Аз в антракта не съм писал до сега бе бобчо, а в този подраздел пишех много навремето. Имам си и мои любими темички.
                Кажи нещо за новината де. В САЩ повече гладни имало, верно ли е това, не е ли.
                К.М.

Comment

• Грешиш, а се опитваш и да лъжеш)...не ми се рови сега, за да извадя твой неща там....но както и да е под антракт имах в предвид да си дадеш почивка)....нали знаеш м/у първо и второ действие при артистите, а и за публиката има почивка....
                  Най си добър в общи приказки ..не виждам с някой, с който да не си влязъл в спор...нищо лошо, но ще трябва да те ваксинираме....
                  То и аз съм драка, ама твоето е заразно...на всяка манджа меродия.....

Comment

• според мен има грешка в превода на изречението

Близо 20% от американците се затрудняват да намерят храна през последните 12 месеца
                    по правилно е
                    Близо 20% от американците се затрудняват да намерят ТОЛКОВА храна през последните 12 месеца, ДОСТАТЪЧНА ДА СЕ ЗАСИТЯТ
                    точка

Comment

• Що се отнася до китайците, може и да има по малко гладни, но им е еднообразна храната....а гугалчо дали включва численоста....на какво съотношение го прави това изследване....да не забравяме, че в щатите има и доста китайци...ако са включени в анкетата има грешка)
                      друг е въпроса, че американците са заляти с китайска стока....както и европа
                      Лятото ми подариха една каубойска шапка купена от далас....вътре на етикета пишеше ....))

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Грешиш, а се опитваш и да лъжеш)...не ми се рови сега, за да извадя твой неща там....но както и да е под антракт имах в предвид да си дадеш почивка)....нали знаеш м/у първо и второ действие при артистите, а и за публиката има почивка....
                        Най си добър в общи приказки ..не виждам с някой, с който да не си влязъл в спор...нищо лошо, но ще трябва да те ваксинираме....
                        То и аз съм драка, ама твоето е заразно...на всяка манджа меродия.....
                        Не ми се пише...........нищо, кво да ти обяснявам.......
                        К.М.

Comment

• Pr_00f-a беше пуснал един виц:
                          "В селата Долно и Горно Уйно учени от БАН извърват социално-антропологично изследване, включващо установяване дължината на пенисите. В село Долно Уйно средната дължина се оказва 25 см, а в Горно Уйно – 14 см. При последвалия академичен дебат се оказва, че причината за констатираната съществена разлика е от методологически характер: в с. Долно Уйно е приложен методът „анкета”, а в Горно Уйно – измерване."

И коя точно методика е използвана тук? Какво значи са затрудняват да намерят ХРАНА за семействата си?
                          Колко храна е нужна за засита? В ккал. ли се измерва, или в купички ориз, а може би в бургери от Макдоналдс? Китаецът смята че ако е осигурил една купичка ориз за вечеря не е гладен. Американецът е гладен ако няма поне две пържоли на вечеря и едно кило сладолед. Плюс няколко бири.

Та- не, не вярвам в САЩ да гладуват повече отколкото в Китай! А това, че си мислят че са гладни си е техен проблем.
                          Last edited by bager; d.m.y г., 18:13.
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• само 4 процента от населението на САЩ пройзвеждат толкова храна че покриват вътрешното потребеление и покриват износа за целият свят а на кой не му се яде ще седи гладен,някога български журналисти ходиха в Франция и там под един мост мисля на река Сена видяха един бездомник и го попитаха как живее гладува ли не може ли да си намери работа?и той се усмихна и им каза НИМА НЯКОЙ В ФРАНЦИЯ ГЛАДУВА? това е моят начин на живот харесва ми да живея така,китайците имат 7 стандарта за качество според зависи,иначе на сериозните фирми според мен си им правят нещата качественно,въпреки че ме дразни да видя надписа от зад МАДЕ ИН ШИНА още не мога да свикна.

Comment

• В Китай ежегодно 1,5 милиона души умират от преумора-от яко бачкане.Давам и линк по долу /статията е от вестник Банкер/.Смисъла на статията с две думи е, че ескплоатацията в Китай е безмилостна, работи се по 15 часа на ден, отпуски няма, единствената такава е по време на Лунната нова година -5 дни.Средната заплата в момента е около 300 долара.Ако не искаш, има кой да те замести, китайци бол, на никой там не му пука.
                              http://www.banker.bg/?Channel=2&Issu...Article=454993

Във САЩ минималтана работна заплата е около 1300 долара, тоест под тоя доход човек се счита за беден.Толкова взима неграмотен латинос, да мие тоалетните в парка, примерно
                              Last edited by fred; d.m.y г., 19:44.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Фред защо му се вързваш на прасчо?
                                Твърдението, че в САЩ гладуват повече хора от колкото в Китай е несериозно. Ето филмче в 5 части за реалността в Китай: http://vbox7.com/collection:1483473

А все още това е качеството на китайската икономика:

29.09.2011
                                Китай: Чисто нов път започна да се руши след три месеца експлоатация
                                .............................
                                "Некачествени жилища, пътища, мостове и други строителни съоръжения са често явление в Китай. В повечето случаи това се дължи на използването на по-евтини материали и ускорени темпове на строителство с цел присвояване на отделените за работа пари, както и по-бързо приключване на работата, за да се прибере възнаграждението."
                                http://www.epochtimes-bg.com/2011-03/2011-09-29_02.html

А ето и една меко казано възмутителна новина за китайската икономика:
                                http://www.dnes.bg/video-sviat/2011/...&if_height=298

Та изобщо не ми ги хвалете китайците, все още по-голяма част от населението живее в мизерия.
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 21:24.

Comment

Working...
                                X