Първоначално публикувано от pavlin
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лекари и полицаи?!?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеТочно тази тенденция е най-обезпокоителната във всичко.Това е една показна операция,как държащият властта може да те изравни със земята,без да са му необходими никакви доказателства за това.
То е ясно,че и лекарите са хора,като всички други и има всякакви помежду ни.
Разберете другото.Днес са лекари,а утре ...?
И ще затъваме във все по тежка и грозна мизерия...
А соцмилиционерите във властта, ще са все по-нагли, дебели и богати.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеТочно тази тенденция е най-обезпокоителната във всичко.Това е една показна операция,как държащият властта може да те изравни със земята,без да са му необходими никакви доказателства за това.
То е ясно,че и лекарите са хора,като всички други и има всякакви помежду ни.
Разберете другото.Днес са лекари,а утре ...?
Comment
-
Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщениеНе ме разбирайте погрешно не нападам лекарите,само се чудя ако е вярно всичко това в къкъв свят живеем.
Тъпо активно мероприятие са те нищо повече.
А дали има виновни както казах е работа на съда, не на ЦЦ, не на медиите, не наша.
Нашата е ако не ни харесва как работи съда, парламента или ЦЦ/ББ - да им го покажем.
Но не смеем, виж да се ядем едни други смеем и още как...
---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:11 ----------
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАз го казах и преди, във всяка една нормална и правова държава биха постъпили по този начин. Ако си виновен си поемаш вината.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
С никой не се ям колега,ако съм грешно разбран или грешно изразил се незнам друг да каже.Мен като цяло ме възмущава цялата действителеност в държавата не само дадения сличай и пак повтарям ако е истина какво правим,къде се намираме и на къде изобщо сме тръгнали.........Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
159 1.9jtdm 150 cc 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТова че ти не можеш да си направиш читава застраховка си е твой проблем.
Comment
-
Аз ми е интересно защо подслушват въпросните лекари, сигурно си има причина и тя няма да е за добро поведение. Записания разговор между тях е твърде грозен, черен хумор колкото щеш, това аз мога да го кажа, но лекар...
Comment
-
Действителността в държавата е далеч по-грозна от неоцеляло бебе.
Медицината ни е в помийна яма... крепи се само на идеализма на част от лекарите и на мързела на друга част (да емигрират имам предвид) от тях, както и на насаденото у нас болшевишко заблуждение, че медицината е безплатна, а лекарите с нещо са ни длъжни!
Действителността у нас е още по-грозна когато на фона на тоталната недостатъчност на системата милиард и половина от здравните ни вноски се национализират, за да има от къде близките до ББ и ЦЦ да се гушат!
Действителността е още по-грозна когато отидеш и видиш каква е материалната база с която трябва уж да го спасяват едно бебе... и как го инвалидизират при спасяването.
А до колкото помня лекарски девиз гласеше - първо, не навреждай!Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеАз ми е интересно защо подслушват въпросните лекари, сигурно си има причина и тя няма да е за добро поведение. Записания разговор между тях е твърде грозен, черен хумор колкото щеш, това аз мога да го кажа, но лекар...Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
159 1.9jtdm 150 cc 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеАз ми е интересно защо подслушват въпросните лекари, сигурно си има причина и тя няма да е за добро поведение. Записания разговор между тях е твърде грозен, черен хумор колкото щеш, това аз мога да го кажа, но лекар...
И са пасяли всички около него наред... уж са търсели икономически престъпления.Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеШибан си го запази за лична употреба, да не налагам санкции!
Инак ... се явявам мислещ, а не ловуващ вещици... колкото и това да не се харесва на каращите на емоции
А дали е истина кой ще гарантира???
Че от милиционери друго освен активно мероприятие аз не очаквам, те просто повече не могат!
Comment
-
Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщениеАми те можело да ползват цинизми защото били под голям стрес....
Но няма да влизам в подробности, да не давам нови поводи на ловците на вещициWelcome to the real world
Comment
-
Нещо се увлякохте!
Събличали ги били при ареста и "може ли така да се отнасят с доктори"
Ами може , бе!
С какво е повече един доктор, от един например минен инженер!
Минния инженер, за да стане такъв, му плкющат ушите от учене 5 години, а после се зарива в тинята и ако се осере ще загинат минимум една смяна миньори и ще лежи на общо основание.
За да станеш доктор е достатъчно да назубриш два учебника и после да слушкаш 5-6 години.
После кеф му да бара сестрата, кеф му пациентките и това си е открай време норма.
Ако оздравее пациента е благодарение на лекаря.
Ако умре, ами болеста го е погубила.
Колко лекаря има осъдени за последните 50 години!
Абе слушате и не вярвате на "очите си".
А трябва!
Няма значение , по какъв начин ченгетата са ги заковали!
Няма значение и статистиката, какво казва за родените в петия месец!
Нехайството си е нехайство.
Иначе и старите баби, дето са акуширали, като видят, че е урод или неспособно за живот, просто са го удушавали!
Сега обаче, не бабуват стари баби, а хора положили хипократовата клетва!
За това не търсете под вола теле, за да ги оправдаете, а погледнете фактите!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеАз ми е интересно защо подслушват въпросните лекари, сигурно си има причина и тя няма да е за добро поведение. Записания разговор между тях е твърде грозен, черен хумор колкото щеш, това аз мога да го кажа, но лекар...Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеДействителността в държавата е далеч по-грозна от неоцеляло бебе.
Медицината ни е в помийна яма... крепи се само на идеализма на част от лекарите и на мързела на друга част (да емигрират имам предвид) от тях, както и на насаденото у нас болшевишко заблуждение, че медицината е безплатна, а лекарите с нещо са ни длъжни!
Действителността у нас е още по-грозна когато на фона на тоталната недостатъчност на системата милиард и половина от здравните ни вноски се национализират, за да има от къде близките до ББ и ЦЦ да се гушат!
Действителността е още по-грозна когато отидеш и видиш каква е материалната база с която трябва уж да го спасяват едно бебе... и как го инвалидизират при спасяването.
А до колкото помня лекарски девиз гласеше - първо, не навреждай!Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
159 1.9jtdm 150 cc 2007
Comment
Comment