Известие

Collapse
No announcement yet.

Лекари и полицаи?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Мацко, частното здравеопазване нито в Пенсилвания нито където и да е в САЩ е евтино.
    Това че ти не можеш да си направиш читава застраховка си е твой проблем.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Не ме разбирайте погрешно не нападам лекарите,само се чудя ако е вярно всичко това в къкъв свят живеем.
      Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
      159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Точно тази тенденция е най-обезпокоителната във всичко.Това е една показна операция,как държащият властта може да те изравни със земята,без да са му необходими никакви доказателства за това.
        То е ясно,че и лекарите са хора,като всички други и има всякакви помежду ни.
        Разберете другото.Днес са лекари,а утре ...?
        Няма да го разберат човече, не го разбраха и като пързулнаха учителите, няма сега, няма като пързулнат БАН, като пързулнат университетите, като пързулнат следващите... ще сочат с пръст, ще леят помия и ще ловят вещици.
        И ще затъваме във все по тежка и грозна мизерия...
        А соцмилиционерите във властта, ще са все по-нагли, дебели и богати.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Точно тази тенденция е най-обезпокоителната във всичко.Това е една показна операция,как държащият властта може да те изравни със земята,без да са му необходими никакви доказателства за това.
          То е ясно,че и лекарите са хора,като всички други и има всякакви помежду ни.
          Разберете другото.Днес са лекари,а утре ...?
          Аз го казах и преди, във всяка една нормална и правова държава биха постъпили по този начин. Ако си виновен си поемаш вината.

Comment

Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщение
            Не ме разбирайте погрешно не нападам лекарите,само се чудя ако е вярно всичко това в къкъв свят живеем.
            Кое от всичкото ако е вярно... СРС тата ли, я порови по медиите, тия СРС та изтичат в 5 варианта вече.
            Тъпо активно мероприятие са те нищо повече.

А дали има виновни както казах е работа на съда, не на ЦЦ, не на медиите, не наша.
            Нашата е ако не ни харесва как работи съда, парламента или ЦЦ/ББ - да им го покажем.
            Но не смеем, виж да се ядем едни други смеем и още как...

---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Аз го казах и преди, във всяка една нормална и правова държава биха постъпили по този начин. Ако си виновен си поемаш вината.
            И за 2 път ще искам обосновка, линкове или друго доказателство, че в правова държава, министър, медии и парламент ще излеят такава помия.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

С никой не се ям колега,ако съм грешно разбран или грешно изразил се незнам друг да каже.Мен като цяло ме възмущава цялата действителеност в държавата не само дадения сличай и пак повтарям ако е истина какво правим,къде се намираме и на къде изобщо сме тръгнали.........
              159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Това че ти не можеш да си направиш читава застраховка си е твой проблем.
                Аз имам изгодна застраховка защото я плаща работодателя ама ако трябва да я плащам сам тогава е различно.

Comment

Аз ми е интересно защо подслушват въпросните лекари, сигурно си има причина и тя няма да е за добро поведение. Записания разговор между тях е твърде грозен, черен хумор колкото щеш, това аз мога да го кажа, но лекар...

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Действителността в държавата е далеч по-грозна от неоцеляло бебе.

Медицината ни е в помийна яма... крепи се само на идеализма на част от лекарите и на мързела на друга част (да емигрират имам предвид) от тях, както и на насаденото у нас болшевишко заблуждение, че медицината е безплатна, а лекарите с нещо са ни длъжни!

Действителността у нас е още по-грозна когато на фона на тоталната недостатъчност на системата милиард и половина от здравните ни вноски се национализират, за да има от къде близките до ББ и ЦЦ да се гушат!

Действителността е още по-грозна когато отидеш и видиш каква е материалната база с която трябва уж да го спасяват едно бебе... и как го инвалидизират при спасяването.

А до колкото помня лекарски девиз гласеше - първо, не навреждай!

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                      Аз ми е интересно защо подслушват въпросните лекари, сигурно си има причина и тя няма да е за добро поведение. Записания разговор между тях е твърде грозен, черен хумор колкото щеш, това аз мога да го кажа, но лекар...
                      Ами те можело да ползват цинизми защото били под голям стрес....
                      159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

Защото единия от тях - шефа на болницата, както и другия който май е трябвало да става шеф на АГ отделение са в близки отношения с кмета на Г. Оряховица - който се срита нещо с местните структури на ГЕРБ и не напусна кметството когато ББ го караше.
                        И са пасяли всички около него наред... уж са търсели икономически престъпления.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Шибан си го запази за лична употреба, да не налагам санкции!

Инак ... се явявам мислещ, а не ловуващ вещици... колкото и това да не се харесва на каращите на емоции

А дали е истина кой ще гарантира???
                          Че от милиционери друго освен активно мероприятие аз не очаквам, те просто повече не могат!
                          Защо пък да не е истина? Ти не харесваш Борисов, Цветанов и от там всичко което се случва под тяхно крило не ти допада.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщение
                            Ами те можело да ползват цинизми защото били под голям стрес....
                            Да така е... а на цинизъм се научават още в академията.
                            Но няма да влизам в подробности, да не давам нови поводи на ловците на вещици

Comment

• Нещо се увлякохте!
                              Събличали ги били при ареста и "може ли така да се отнасят с доктори"
                              Ами може , бе!
                              С какво е повече един доктор, от един например минен инженер!
                              Минния инженер, за да стане такъв, му плкющат ушите от учене 5 години, а после се зарива в тинята и ако се осере ще загинат минимум една смяна миньори и ще лежи на общо основание.
                              За да станеш доктор е достатъчно да назубриш два учебника и после да слушкаш 5-6 години.
                              После кеф му да бара сестрата, кеф му пациентките и това си е открай време норма.
                              Ако оздравее пациента е благодарение на лекаря.
                              Ако умре, ами болеста го е погубила.
                              Колко лекаря има осъдени за последните 50 години!
                              Абе слушате и не вярвате на "очите си".
                              А трябва!
                              Няма значение , по какъв начин ченгетата са ги заковали!
                              Няма значение и статистиката, какво казва за родените в петия месец!
                              Нехайството си е нехайство.
                              Иначе и старите баби, дето са акуширали, като видят, че е урод или неспособно за живот, просто са го удушавали!
                              Сега обаче, не бабуват стари баби, а хора положили хипократовата клетва!
                              За това не търсете под вола теле, за да ги оправдаете, а погледнете фактите!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                Действителността в държавата е далеч по-грозна от неоцеляло бебе.

Медицината ни е в помийна яма... крепи се само на идеализма на част от лекарите и на мързела на друга част (да емигрират имам предвид) от тях, както и на насаденото у нас болшевишко заблуждение, че медицината е безплатна, а лекарите с нещо са ни длъжни!

Действителността у нас е още по-грозна когато на фона на тоталната недостатъчност на системата милиард и половина от здравните ни вноски се национализират, за да има от къде близките до ББ и ЦЦ да се гушат!

Действителността е още по-грозна когато отидеш и видиш каква е материалната база с която трябва уж да го спасяват едно бебе... и как го инвалидизират при спасяването.

А до колкото помня лекарски девиз гласеше - първо, не навреждай!
                                Започваме да мислим еднакво маи,нищо че в репутацията ми мненията не струват.
                                159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

Working...
                                X