Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще излезете ли пак по улиците?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не изчетох цялата тема. Според мен всяка власт би трябвало да се стреми към такова управление, при което народът все по-малко да се интересува от нея, т.е. така да управлява, че да буди доверие. Така като гледам ние българите доста се интересуваме, негодуваме,псуваме...следователно се нуждаем от промяна.
    ББ и неговият кабинет не работят за нас. Смятам, че скоро ще се появи личност, която да успее да ни обедини (колкото и трудно, а същевременно и лесно да е това).
    А по темата - не бих излезнал по улиците, защото смятам, че всеки човек влезнал в политиката се е омерзил, което значи, че и този новият го чака същата съдба.
    "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
      ето малко статистика момчета Следват данните от Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ)

Източник: http://news.ibox.bg/news/id_1421350740
      Хм, че на селата какво им е и от какво да са недоволни, особено сега в сезона на прасетата. Изобщо сега актуалните теми са доста настрани от политиката . Иначе забелязвам, че по принцип образованите недоволстват от всичко, а същевремено нищо не правят.

---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Първоначално публикувано от mdterziev Покажи съобщение
      ... Така като гледам ние българите доста се интересуваме, негодуваме,псуваме...следователно се нуждаем от промяна.
      ББ и неговият кабинет не работят за нас. Смятам, че скоро ще се появи личност, която да успее да ни обедини (колкото и трудно, а същевременно и лесно да е това).
      А по темата - не бих излезнал по улиците, защото смятам, че всеки човек влезнал в политиката се е омерзил, което значи, че и този новият го чака същата съдба.
      Така се получава щото всеки разбира от всичко, колкото до политиците изобщо скоро време не очаквам нищо добро да ми сервират, пък и не мисля, че са в състояние да ми предложат нещо интригуващо.

п.с. интригуващо в момента ми е рязко да изчезне акциза на горивата или пък край наше село да построят магистрала. Другите интригуващи работи си зависят само от мен, каквото си постигна това ще си имам.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Заинтригувай се малко за медицина или образование, че там много може да заболи ако продължаваме в тоя овчедушен стил.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Както в живота на отделния човек, така и в управлението на държава трябва да има приоритети. Е, нашите са доста сбъркани и просто за момента не виждам някой носител на правилни такива.
          "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

• за да видите колко прост народ има в България:

http://www.segabg.com/online/new/art...d=5&id=0001399

простият народ се интересува не от това как да изкара повече пари а от:
            Та на въпроса- вЕрно ли е, че си таковал м.м.та и на Грузия и си изритан като мръсно пате от СБ и ни се натресе и нас да оправиш!???
            Колко сте висок? Кой номер обувки (US) носите? На каква възраст започнахте да се бръснете редовно? Кога за първи път видяхте трамвай?
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
            X