Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще излезете ли пак по улиците?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А бе хора, само аз ли се притеснявам от възможността този безкнижник ББ да получи втори мандат. Неговите защитници очи и мозъци нямат ли?
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      А бе хора, само аз ли се притеснявам от възможността този безкнижник ББ да получи втори мандат. Неговите защитници очи и мозъци нямат ли?
      Само ти
      биби е кукла на конци, а кукловодът няма далавера от втори мандат.

Що се отнася до неговите защитници -те са кретени, без извинение
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Е аз нямам власт да обиждам на кретени, но пък си живея по-добре през последните 3 години от както имаме кмет на герб и последните 2 от както герб е на власт. Нормално леката и меката се е ослаждала на много хора и те сега плюят Другите пък си плюят ей така от манталитет. По темата: А срещу кой не бихте излезли на улицата? ПП: абе що един може да обижда, друг не може???
        Last edited by r.jelev; d.m.y г., 23:04.

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Кой го казва
          То си пише кой го казва - Who's Who.
          Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:47.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• И кое Желев ти е по-доброто, хайде похвали се, ще те разберем....
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Лошото е, че след едни боклуци, срещу които да скачаме по улиците идват следващите, чиито единствени цели са как по-бързо да си напълнят джобовете. Аз лично бих излязъл да протестирам срещу цялата простотията, която ни управлява. Лошото е, че май след това нещата не се променят особено много - просто се сменят гепещите боклуци.
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                Лошото е, че след едни боклуци, срещу които да скачаме по улиците идват следващите, чиито единствени цели са как по-бързо да си напълнят джобовете. Аз лично бих излязъл да протестирам срещу цялата простотията, която ни управлява. Лошото е, че май след това нещата не се променят особено много - просто се сменят гепещите боклуци.

И като дойдат следващите,стъпят ли накриво - пак по улиците.....И така,ако трябва до безкрай!!!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Предполагам сте видели какво е казал бившия немски посланник. Хубаво казано - като се има и впредвид, че все пак е дипломатично Потърсете изказването излезе днес в нета !
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Ралични очаквания имаме от държавата и всеки си обяснява проблемите с държавно участие. Гледайте си собствение паници и се чудете как да си ги напълните по редовен начин. Ако всички ние или поне по-голямата част от народонаселението сме редовни, не се чудим как да крадем или там да шушомишим и да се радваме на далаверка ще е хубаво. Демек ако обществото е изградено от редовни елементи то и такива редовни ще бъдат представяни по изборите, ще бъдат избирани и вероятно тия хора ще бъдат професионалисти и ще си гледат работата. Тия горе са огледало на тия доло, върти го печи го няма да изпаднат от небето. По избори като гласувате гледайте и си мислете. Милете си и всеки от нас какво представлява като човек и как ако беше на депутатско място какви щеше да ги върши. Аз веднага бих си открил "Кражба и разпродажба" ООД .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• http://money.ibox.bg/news/id_1853915595

Четохте ли го това?
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Четох го, ма не съм съгласен. ББ не е гениален, а елементарен манипулатор.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Е изтръскай дипломатичните фрази и виж какво точно ще се получи
                          ББ си е дребен популист...
                          А тия дето му пишат домашните, не са събрали всичките книжки на гуруто си - ТЖ.
                          И за това резил след резил гледаме.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от r.jelev Покажи съобщение
                            ама добре не внасяй така мислят доста голям процент. Защо да правя това? Защото така трябва! Тогава нямаш основание да си недоволен. Толкова си дал толкова ще получиш Не се впрягай но си е така.
                            Така е, ама друг път!
                            Откакто работя си плащам всички здравни осигуровки, а за 10 години на лекар да съм бил 7-8 пъти. Един скенер ми се наложи да си направя тази година и познай - лимита бил изчерпан, дай 100лв. за скенер!
                            Майка ми я оперираха, сложиха й изкуствена тазобедрена става, като за абсолютно всичко си платихме, някъде около 3000лв.
                            От които, НЗОК трябваше да върне "цели" 1080лв.
                            Ще познаеш ли какво стана а?!
                            Точно така, цитирам:
                            "Лимита за месеца за такива операции сме го изчепрали, няма да получите нищо!"
                            Е, аз пък ще направя всичко по силите ми, да спра да плащам законно каквото и да било на тази държава!

И за да не съм съвсем офтопик - да, ще изляза на протест, дори и на режисиран такъв - просто наистина трябва да покажем, че не сме овце!
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              http://money.ibox.bg/news/id_1853915595

Четохте ли го това?
                              Ми много хубаво ама това си е някакъв немец-дипломат. Божа работа какво е искал да каже, само либсата на държавност и качествени люде в нашата държава се рабира еднозначно.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Винаги съм бил на първа линия и ще бъда ... дори и след боят който ядох на предишния протест ама трябва всички "пичове" да се вътре и тълпа от минимум 10000 човека да нахлуе и не да се бием с полицайте а тези вътре
                                Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                                Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Working...
                                X